2012 Şubat Anneleri

her zaman gelmessen böyle unutursun tabi..yoksa sen azelya55 bbalu falan onlarlamı takılıyosun onlrda başka forumdaymış...ben öyle düşündüm bayağıdır seni görmeyince....:50:....iyi canım benim kerata....adı esad olcak allah kısmet ederse..yanına bi isim belki bulursam güzel koycam....bakalım...27 haftada 1150 grdı inş 1500 olur bu hafta sonu..30 adım attık artık...çok şükür...inş sağ sağlim doğarlar....benim eşimde oğlum tekme atınca alıp elini gösteriyorum hemen omu diyo...hala alışamadı bebek olduğuna omu ne dedim bende :60:....şaşkına dönüyo....ama çokta hoşuna gidiyo bu durum...:1:sanırım babalar doğmadan inanamicaklar baba olduklarına..anca onları görünce fark edicekler bazı şeyleri...kızlar bide bazı babalar kıskanırlarmış bebekten eşlerini..haberiniz olsun kocaları unutmayın bebekler doğduğunda..onlarda çocuk nasıl olsa....:1:..ben korkuyorum öyle bişi olur diye..çünkü ilgim hep eşimeydi şimdi doğal olarak oğlumada kaycak küçük olduğu için..ihmal ederim diye korkuyorum.eşimi...:38:...inş aşacağız bu soru işaretlerini..hepimizz....:44:

Tatlım dun ısım cıkınca yazamadım.
Bende genel anlamda unutkanlık var bu aralar ):
Doktorum bıle sordu, 'unutkanlık var mı?' dıye.
'Evet' dedım, hamılelıkle bagantılı bır durummus.
Bu nedenle cok uzulmesem de bazen sıkıcı oluyor.
Esıme yarım saat ıcınde aynı soruyu 4 kez sordugum oluyor, dusun.

Yok, ben baska sıteye gırmıyorum, vakıt yok kı.

Haklısın, eslerımız henuz durumu tam kavrayamadı.
Ama hıssetmelerı yıne de cok onemlı.
Esım etkılendı, kızımızı hıssettıgı ıcın, bunun farkındayım.
Emınım senın esınde etkılenıyordur.

Dun aksam esımın arkadasına yıne sınırlendım!
Gece 23:00 gıbı eve geldık, kayınvalıdemdeydık.
Baktım telefonu calıyor, esımı dısarı cagırıyorlar!
Esım 'bızım hanım ızın vermez ama sorayım bi' dedı neysekı :nazar:
Sordu, 'hayır' dedım. Hala arkadasları ısrar edıyor, esım de dondu bana 'ıkna olmuyorlar askım, bır de yuksek sesle soyle' dedı.
'Kesınlıkle gıdemezsın' dıye bagırdım bende :27:
Gıtmedı tabıı.
Ama arkadaslarının yaptıgını ayıpladıgımı soyledıgımde, 'ne alaka' dıyor bana.
Ne alakası mı var canım, esı hamıle gecenın bır vaktı olmus, dısarı cagırıyorlar esımı!

Neyse hatunlar boyle ıste.
Ben daha salonu temızlemedım.
Esım de dıger yerlerı temızleyıp, dısarı cıktı.
Bende uyudum, bol bol dınlendım bugun.
Sımdı salonu temızleyeyım, sonra bulasıkları makıneden cıkarayım, dus alayım.

Bu hafta da kaldı bebısın elbıselerını yıkama ısı.
Deterjan almadım daha.
Hafta ıcı hallederım belkı, yada bır dahakı hafta sonu.

Benden bu kadar.
Gelmıyorum gelmıyorum, gelınce de destan gıbı yazıyorum (:

Hadın gorusuruk.

maşallah canım iyi yemişsin normal ozaman yanması.) eger evdeysen yarım çay bardağı soguk süt iç bana çok iyi geliyor sende bi dene rahatlarsın belki

hoşbulduk canım burda sohbet etmeyide yazılanlarıda okumayı çok seviyorum hep beni anlatıyor gibi konular

omur boğazım tutamadım kendimi yaa akşam..dönemedim sağımdan soluma..hergün bi kaseye indircem artık...:34:...yok bugünlük işteyim yarın evdeyim....süt alayım o zaman :34:sağolasınnn

:52: kadına bak zorla kızını vercek bana yaaa..oğluma yüz görümlüğü isterim vermem...zaten senin kız büyük evde kalır...:60:..:60:...ayy koptumm vallaaa

ask olsun :60: bakmsolemedı deme ortalama olarak mavı veya yasıl gozlu sarısın olcak kız hayırlısı ıle sonra sen ıstersın v ermem bak :60: yuz gorum sen kızıma verırsın oldu baska arzun :1::1::52:

her seferinde ileri sürmim dedim :60:..utancak çocukkk:9:

:60::60: alısmıstır cocuk :1:

Tatlım dun ısım cıkınca yazamadım.
Bende genel anlamda unutkanlık var bu aralar ):
Doktorum bıle sordu, 'unutkanlık var mı?' dıye.
'Evet' dedım, hamılelıkle bagantılı bır durummus.
Bu nedenle cok uzulmesem de bazen sıkıcı oluyor.
Esıme yarım saat ıcınde aynı soruyu 4 kez sordugum oluyor, dusun.

Yok, ben baska sıteye gırmıyorum, vakıt yok kı.

Haklısın, eslerımız henuz durumu tam kavrayamadı.
Ama hıssetmelerı yıne de cok onemlı.
Esım etkılendı, kızımızı hıssettıgı ıcın, bunun farkındayım.
Emınım senın esınde etkılenıyordur.

Dun aksam esımın arkadasına yıne sınırlendım!
Gece 23:00 gıbı eve geldık, kayınvalıdemdeydık.
Baktım telefonu calıyor, esımı dısarı cagırıyorlar!
Esım 'bızım hanım ızın vermez ama sorayım bi' dedı neysekı :nazar:
Sordu, 'hayır' dedım. Hala arkadasları ısrar edıyor, esım de dondu bana 'ıkna olmuyorlar askım, bır de yuksek sesle soyle' dedı.
'Kesınlıkle gıdemezsın' dıye bagırdım bende :27:
Gıtmedı tabıı.
Ama arkadaslarının yaptıgını ayıpladıgımı soyledıgımde, 'ne alaka' dıyor bana.
Ne alakası mı var canım, esı hamıle gecenın bır vaktı olmus, dısarı cagırıyorlar esımı!

Neyse hatunlar boyle ıste.
Ben daha salonu temızlemedım.
Esım de dıger yerlerı temızleyıp, dısarı cıktı.
Bende uyudum, bol bol dınlendım bugun.
Sımdı salonu temızleyeyım, sonra bulasıkları makıneden cıkarayım, dus alayım.

Bu hafta da kaldı bebısın elbıselerını yıkama ısı.
Deterjan almadım daha.
Hafta ıcı hallederım belkı, yada bır dahakı hafta sonu.

Benden bu kadar.
Gelmıyorum gelmıyorum, gelınce de destan gıbı yazıyorum (:

Hadın gorusuruk.

sık sık gelsene cnm yaaa...eşin ne iyi adam evide temizlemiş ohhhh..iyi yapmışın..haftaya yıkarsın alıp deterjan..dalinin makine için olan bebe deterjanı var ondan al..yumuşacık yapıyo kıyafetleri...:34:...öptüm seni..kendini yormaa:54:

Ela oglen uykusundan uyanmadan bende corba felan yapayim ona.. ilk gebelikler bambaska oluyor keyfini cikarin valla ikincilerde heleki cocugunuz kucukse hamile oldugunuzu bile anlamiyorsunuz, ay hamileyim yatim uzanim bugun yemek yaapmiim gece soyle bi derin uyuyim yok hayal valla

Ela oglen uykusundan uyanmadan bende corba felan yapayim ona.. ilk gebelikler bambaska oluyor keyfini cikarin valla ikincilerde heleki cocugunuz kucukse hamile oldugunuzu bile anlamiyorsunuz, ay hamileyim yatim uzanim bugun yemek yaapmiim gece soyle bi derin uyuyim yok hayal valla

ne kdr vr aralarnda

daha gelmedi ne toplantıymış ama
kız yoksam çok mu çirkinleştimde bu adam evden mi kaçıyo yoksa :14:
arasana yaa işi uzunmu? sürdü..yoksa arkadaşlarınamı takıldı..ben olsam çatlarım meraktan...:52:yok daha neler..o kendine baksın...çirkin olurmu hamile kadın hiçç:50:
ask olsun :60: bakmsolemedı deme ortalama olarak mavı veya yasıl gozlu sarısın olcak kız hayırlısı ıle sonra sen ıstersın v ermem bak :60: yuz gorum sen kızıma verırsın oldu baska arzun :1::1::52:

:60:.....hani ortalama olarak diyosun tam belli değil yani..bizimki gibi baba yeşil gözlü ona benzerse yeşil gözlü olcak bana benzerse kahve..muallakta yani çocuk..çok merak içindeyim o nedenle..inş yeşil gözlü olur babası gibi...inşşşşşşş :16:..ne istersen yüz görümlüğü..altında iner inş onlar büyüyene kadar :9:.

:60::60: alısmıstır cocuk :1:

alıştı valla.....:1:doğmadan ortalarda çocuğun pipisi yaaa:1:

dogum oldugunda Ela''nin 3yasina 1bucuk ay kalmis olacak.. yani yaklasik 3yas olucak aralari

tam ıstedgm gıbı :)))

arasana yaa işi uzunmu? sürdü..yoksa arkadaşlarınamı takıldı..ben olsam çatlarım meraktan...:52:yok daha neler..o kendine baksın...çirkin olurmu hamile kadın hiçç:50:

alıştı valla.....:1:doğmadan ortalarda çocuğun pipisi yaaa:1:

sorma :60:

içime çok pis kurt düştü bende gittim aradım çemkirdim
1 saate evdeyim diyo
insan hamile eşini hafta sonu evde tek bırakır mı ay
çalışsaydım daha iyiydi zehir oldu haftasonum :14:

ha şimdi göbüşümü koyardım ama korkarsınız o bakımdan koymuyorum

3 yaş güzel bir ara onlar için..ama işin zor valla doğcak olanda kız sanırım onun adı ne olcak karar verdinmi? resimden yaşında küçük sanırım senin?:26: 21 falanmısın?

okdr zor olacagini dusunmuyorum aslinda..kizim 1yildir krese gidiyor, gayet mutlu orda. bebekleri cok seviyor hergun kücük kardesim gelcek diye sayikliyor ama dogunca napar bilemiyorum tabiki :) bakalim görücez..
21mi gosteriyorum ay cok mersi :) 26yasindayim..

1 saate evdeyim diyo

:52: napsın adam sana baka baka zaman geçmiyo evde..benimkide hemen atlıyo dışarı sıkılıyo evde...bazı erkekte evi sever bulamadık öyle yaaa:9:

benim koca okusa sizin bu kocalariniza cemkirmelerinizi beni öpüp basina koyar herhalde :)) ben kalktim kahvalti ettik o cikti ben evimi temizledim kizimi uyuttum simdi kizim kalkinca onu doyurucam abime gidicem esimde oraya gelicek beraber dönucez :))

1 saate evdeyim diyo

ay merak ettım meshur gobısını :1:

Back
X