2012 Şubat Anneleri

okdr zor olacagini dusunmuyorum aslinda..kizim 1yildir krese gidiyor, gayet mutlu orda. bebekleri cok seviyor hergun kücük kardesim gelcek diye sayikliyor ama dogunca napar bilemiyorum tabiki :) bakalim görücez..
21mi gosteriyorum ay cok mersi :) 26yasindayim..

çok isteyenler kardeşlerde bile kıskançlık illaki oluyo ... ama en önemli faktör anneymiş bu ortamda..orta yolu bulursun sen o halledilir..iyi olmuş olsun beraber büyürler..aynı cinsler bide iyi olmuş..resimde küçük duruyosun :44:bi yaş var aramızda..benim daha ilk...ilkini normalmi sezeryanmı senin....nasıl geçti doğumun?:44:inş bizimde kolay olur..bizde tecrübesizlik var şimdi...sen en azından başına gelcekleri biliyosundur off offffff:14:

benim koca okusa sizin bu kocalariniza cemkirmelerinizi beni öpüp basina koyar herhalde :)) ben kalktim kahvalti ettik o cikti ben evimi temizledim kizimi uyuttum simdi kizim kalkinca onu doyurucam abime gidicem esimde oraya gelicek beraber dönucez :))

aman hiç bi koca görmesin burdaki çemkirmeleri :1:
çok fena olur yoksa

ay konuda gerıde kaldım kocıs meyve kesıp getırmıste :1::1: nasıl yedıgımı bılmıyorum esım dıyokı az yavas :60:

o gelsin bi hele bi alışveriş yapıyımda bebişime
pişman ediyim onu :1:

sende şimdi bizden gaz alıp yalandan alışverişe çıkmak için bahane arama:9:.....adam çalışıyo napsın..akşama kadar dizinin dibinde oturamazya(benimkinin lafı bu buarada)....haftaya gezersin..bol bol..zaten her akşam yürütüyon adamı..illallah etti işte....:52:

kizim uyandi kucagimda suan, atesli.. yani hastalik basliyo yine 10gun uyku yok kres yok gelde hamileyim diye nazlan :19: aman o ii olsunda..
ilk dogumum normaldi ve 11gun gecikmeli.. zor bi dogumdu ama yinede iyiki normaldi , sezeryan hicbizmn aklimdan gecmedi simdide ins mecbur kalmam. bebek icinde anne icinde en sagliklisi normali. nys size ii muhabbetler kizimi dusa ates dusurucu verim :5: kendinize ii bakin

kizim uyandi kucagimda suan, atesli.. yani hastalik basliyo yine 10gun uyku yok kres yok gelde hamileyim diye nazlan :19: aman o ii olsunda..
ilk dogumum normaldi ve 11gun gecikmeli.. zor bi dogumdu ama yinede iyiki normaldi , sezeryan hicbizmn aklimdan gecmedi simdide ins mecbur kalmam. bebek icinde anne icinde en sagliklisi normali. nys size ii muhabbetler kizimi dusa ates dusurucu verim :5: kendinize ii bakin

alnına koltuk altlarına sirkeli bez koy..ılık suyla duş aldır..eğer ateşi düşmezse yükselirse acile götür antibiyotik al muhakak....geçmiş olsun...

gcmış olsn cnm

bizimkinin en son yapacağı iş....cam silmek...:50:

tm sen oglusa ogret kızım zorluk cekmesın :60::52:

gusel annlerrrr napıyorsunuzzzzzzzzzzzz bittim valla carsının altınıustune getırdım oğlusuma cıcıler aldım kendıme pıjamlarım eksıktı onlarıda tamamladımmm cok sukurr az bı eksıkelrımız kaldıı

sizler napıyorsunzz benım kocamda geldı bıraktı benı gıttı macı varmısss.8

saçmalama yaaa :60: takma herşeyi kafaya rahat ollll kızıyorum bakkkk..:20:.bebekte stresli olcak sonra..doğduğunda çok huzursuz olur söylimmm

sende şimdi bizden gaz alıp yalandan alışverişe çıkmak için bahane arama:9:.....adam çalışıyo napsın..akşama kadar dizinin dibinde oturamazya(benimkinin lafı bu buarada)....haftaya gezersin..bol bol..zaten her akşam yürütüyon adamı..illallah etti işte....:52:

yok valla canım haftaya dr randevumuz var
ordan kayınvalideme geçicez bayramdan beri gidemedik ya çatladı adamzağız :14:
bu adam beni ve bebeği huzursuz ediyo çok sinir etti beni
madem toplantın var bu hafta öbür haftaya niye anana gidiyoruz dimi ama

alnına koltuk altlarına sirkeli bez koy..ılık suyla duş aldır..eğer ateşi düşmezse yükselirse acile götür antibiyotik al muhakak....geçmiş olsun...

sagol cnm:) usta oldum artik ateys ve hastalik konusunda.. kizim cok atesli bi kiz ayda iki kez ateslenir alistik..

gusel annlerrrr napıyorsunuzzzzzzzzzzzz bittim valla carsının altınıustune getırdım oğlusuma cıcıler aldım kendıme pıjamlarım eksıktı onlarıda tamamladımmm cok sukurr az bı eksıkelrımız kaldıı

sizler napıyorsunzz benım kocamda geldı bıraktı benı gıttı macı varmısss.8

hg neler aldın bakımm :)))))) hepsını yıka utule hepsı hzr olsn :) nolur nolmaz..

Back
X