2012 Şubat Anneleri

Canım korkutmak istemem ama kan gelmesi bi uyarı olabilir. Bugünlerde bişeylere çok sıkılmış veya çok yorulmuş olabilir misin? Muhtemelen ondan olur. Bebişi çok yormuş olabilirsin. Hemen panik yapma, biraz uzanıp dinlen, doktorunu ara, muhtemelen tekrarlarsa gel der doktorun, bana da oldu birkaç hafta önce, rapor aldım dinlendim, çok şükür şimdi ikimiz de çok iyiyiz. Hiç bişey için sıkma canını, dinlen biraz. Çok geçmiş olsun... :49:

doğru diyosun yaa bikaç gündür sinirliydim.bide 2 gün kaynanamlardaydım evleri sobalı bizi gece soğuk odada yatırıyolar üşütmüş olabilirim zaten bugünde grip gibiyim o yüzden olabilirmi bilginiz varmı?? bugün yrn giderim zaten dr.uma
yorum yapanlara teşekkür ederim

ben yıne rahatsızlandım dun cok gezdım ondan sanırımmm ama işe de zor geldımm doktorumu aradım gel yatırym dıyor ya:(napıcagımı bılemez durmdayım annem de yok sehırdısnda özel hastane hemn gel yatırıym baska bısey bılmıyorlarr :( allahımm oğlusm cok kucuk daha nedne bu kdar acele edıyorr:((

ben yıne rahatsızlandım dun cok gezdım ondan sanırımmm ama işe de zor geldımm doktorumu aradım gel yatırym dıyor ya:(napıcagımı bılemez durmdayım annem de yok sehırdısnda özel hastane hemn gel yatırıym baska bısey bılmıyorlarr :( allahımm oğlusm cok kucuk daha nedne bu kdar acele edıyorr:((

gecmıs olsun cnm neyın var

kızlar selamlar. daha yeni girebildim foruma:)

birşey soracağım size; 32. hafta raporunu alıp sadece insan kaynaklarına mı ver,yoruz? onun dışında birşey yapmamız gerekiyor mu?

gecmiş olsun ya ınsallah cıddı bıseyın yoktur.kendıne de bebişine de çok dıkkt et yorma kendını dınlen fırsat buldukca....doktor nıye hastaneye yatmanı ıstıyo evde yatıp dınlensen ıyı gelmezmıymış

gecmiş olsun ya ınsallah cıddı bıseyın yoktur.kendıne de bebişine de çok dıkkt et yorma kendını dınlen fırsat buldukca....doktor nıye hastaneye yatmanı ıstıyo evde yatıp dınlensen ıyı gelmezmıymış

saol canım

ah bı bılsem balım özel hastane ya ondna herhalde bıkere daha olmustu böle ogun evde dınlen dedı sımdı gel dıyor eh işyerı sorunlu zaten deli olucam:((ilk bebgım neoluyor nedgıyor anlamıyorum kı :(

canım orucun ilk beşgünü yedim ben:26::26::26:
ondan sonra zaten bebişim tutmuş beni :1::1::1:
en sevdiğim şeylerden biride aşuree :49::49::49:

dayana bılıyorsan valla ne mutlu sana ben ılk 4 ay sureklı kılo verdıgm ıcın dr oruc tutmayı yasaklamıstı hıc tutamadım. ama kendımı cok kotu hıssetmıstım.. ılk kez tutmamazlık yapmıstım..

saol cnm
belim kasıklarım cok agrıyorrr adet sancısı arada sıddetlenıyorr ama belım kopuyorr sankııı:(

geçmiş olsn cnm bence normldr inşalla
çünkü arkadşmda gebe oda aynen senin gibi
diyo benimde arada bi oturunca kalktığımda
sağ ayağımın üzerine basamıyom çok kötü ağrıyo:20::20::20::20::20:

dayana bılıyorsan valla ne mutlu sana ben ılk 4 ay sureklı kılo verdıgm ıcın dr oruc tutmayı yasaklamıstı hıc tutamadım. ama kendımı cok kotu hıssetmıstım.. ılk kez tutmamazlık yapmıstım..

haklısın cnm ne yapalım günler kısayken
tutim dedim o yüzden uyudum saat tam
12de uyandım valla şimdiden içim kıyılıyo :26::26::26:

Back
X