- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #43.901
ıyı aksamlar arkadaslar kendınıze ıyı bakın bugun de bıttı safaktan bır gun daha eksıldı rabbıme emanet bash bash 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar kızlar bende çıkayım..
gerçekten yoğun bir gündü...
sabah görüşürüz..
ıyı aksamlar arkadaslar kendınıze ıyı bakın bugun de bıttı safaktan bır gun daha eksıldı rabbıme emanet bash bash![]()
iyi akşamlar
iyi dinlenin ..
slm lar kızlar....nasılsınız??ben hiç iyi değilim valla..sabahtandır uyumaya çalışıyorum gece uyuyamadım tabi sabahın köründe kalktım sonra uyumaya çalıştım tlf kulağımın dibindeymiş çalınca birden irkilerek uyandım ve o zamandan beri dinmeyen çarpıntı....açım uykusuzum sinirliyim ve ne yapcağımı bilmiyorummmmm((((((
slm lar kızlar....nasılsınız??ben hiç iyi değilim valla..sabahtandır uyumaya çalışıyorum gece uyuyamadım tabi sabahın köründe kalktım sonra uyumaya çalıştım tlf kulağımın dibindeymiş çalınca birden irkilerek uyandım ve o zamandan beri dinmeyen çarpıntı....açım uykusuzum sinirliyim ve ne yapcağımı bilmiyorummmmm((((((
canım uykusuzluk çok fena gerçekten, kalkınca bütün gün zombi gibi oluyorum bende
bence ilk halletmen gereken açlık olsa gerek
evdesin anladığım kadarıyla
varsa hazırda hafif bişeyler çorba gibi veya ne bilim sıcak bi süt (bazen ekmek doğrar yerim valla)
olmazsa kahvaltılık yanına ıhlamur melisa gibi sakinleştirici bi çay
iyi gelebilir
canım hepimiz öyle bir ilginç olduk :)
kızlar ben kaçıyorum herkese iyi akşamlar![]()
bugün herkes böyle uykusuz ve gergin
sakinleşmeye çalış
şaka gibi ya.. sakinleşmek için camı açtım nefes aliyim dedim bi açtım buz gibiii dışarısı ve acayip is kokusu nefes almak ne mümkün.....ağlamak için bi sebep daha![]()
iyi akşamlar cnm
dün gece bende senin gibiydim rüyamda nefes alamıyodum uyandırın beni diye baarıyodum
bi fırladım eşim uyandı nooluyo diyo ben hüngür hüngür ağlıyorum
nefes alamıyorum diye
camı açiim dedi
yok dedim üşüyorum
dışarı çıkalımmı dedi yok dedim halim yok
1 saat oturduk öyle yatakta
bide nezleyim burnum tıkalı nefes almaya çalıştıkça daha beter oldum
ağlayıncada malumunuz üzere heryerim tıkandı
sonra çarpıntıdan yorgunluktan uyuyakalmışım
neyseki soruyorum kızların çoğu yaşıyo bu tarz şeyler
bebek iyice sıkıştırıyo artık tabii
ama geçecek
naapalım katlanıcazz
hatta bugün doktorumla konuştum
bende ritim bozukluğu var
son 1 haftadır
sola dönüp yatarken veya yere eğildiğim zaman veya yemek gaz yaptıysa 2-3 saniyeliğine kalbim pır pır ediyor
ekstra atım diyorlar buna
doktorum kardiyoloğa yönlendirdi
e bide nefes alamayınca hiç dayanamıyorum
dün nerdeyse eşime diycektim beni hastaneye götür alsınlar bebeği diye
o kadar kötüydüm yani
valla benim sıkıntım 1 haftadır arttı
şuan 30. haftamdayım
bizimkiler alışık olduğu için çarpıntılarıma kaale almıyolar pek (eşim falan)
dün gece bahsettiğim olayı yaşayınca bu sabah konuştum doktorla
randevu alcam ama düşündüm kan tahlillerim var yaptırmam gerekn
onları develet hastanesinde yaptırıp öyle gitsem daha iyi olcak dedim kendi kendime
şimdi özele gidip kol gibi fatura ödemekte var
öylece kaldım bugün
bide son iki üç haftadır çok halsizim
sanırım çarpıntının yaptığı bişey bu
yataktan kalkamıyorum ama yataktada duramıyorum
çok fena çook
senin demi bu tarz sorunların var yoksa ??