2012 Şubat Anneleri

Kızlar bugün kontrolüm var benimde ögleden sonra doktora gideceğim veee 32. haftamdayım çalışabilir raporu alacağım inşallah bir sorun çıkmazsa.
Bir de doktor çalışamazsın diyormuş vermiyormuş raporumu :((

hayırlı haberlerını beklıyoruz cnm

mrb nurum bız ılk defa karsılasıyoruz bebgın hayırlı olsun bende yenı sayılırm gercı sıtede:)

çalısmakmı ısıtyorsunn bende bı an önce gelsın ıznım dıye bakıyorumm

Merhaba cnm. Teşekkür ederim. Senin bebeğinde hayırlı olsun inşallah.

Evet çalışmak istiyorum suan öyle gerekiyor cnm kredi ödememiz var.

Ne kadar çalışırsam kar. Bizim maaşlar asgariden göründüğü için izindeyken cüzi bir ücret alıcam.

Hem geç izne çıkarsam o kadar çok oğlumla vakit geçiririm. İnşallah bir sorun çıkmazsa doktor rapor verirse tabi.

Kızlar bugün kontrolüm var benimde ögleden sonra doktora gideceğim veee 32. haftamdayım çalışabilir raporu alacağım inşallah bir sorun çıkmazsa.
Bir de doktor çalışamazsın diyormuş vermiyormuş raporumu :((

hadi bakalım hayırlı haberlerle dön inşallah... böyle kontrolleri olanları duyunca acayip heyecanlanıyorum ne güzel bebeğini göreceksin... dönünce haber ver mutlaka

hadi bakalım hayırlı haberlerle dön inşallah... böyle kontrolleri olanları duyunca acayip heyecanlanıyorum ne güzel bebeğini göreceksin... dönünce haber ver mutlaka

Bende heyecanlıyım :)) tamam cnm haber veririm.

Seninde bişey kalmamış. Çalışıyormusun???

gunaydın cnm
ya bendede var bu fobı felaket derecede bı kac yazı okuyorum ıyılerınden ıcım rahatlıyoır
ama snradan yıne aklıma gelıyor korkuyorum

bence gec deıl gıt bı gorun.

valla zaten gıdıcem duyduguma gore benım kı hep sezaeyan dıyomus normal olucaklara bıle ondna bırkere gıdıcem erkek doktorada

ay bu ılaclar artık mıdemı bulandırmaya basladı gebe kalmamısken hıc ıcmesdım sımdı dunyayı ıcıyorum aman yaaaaa

kızlar yaaa bişey sorucam normal doğumun hepsinde kesiyorlarmı aşağıyı yaa :47:
kabus oldu vallahi çok korkuyorum sezeryan istemiyorum normal doğumdada sancı değil o kesi beni düşündürüyor internette ne kadar doğum izlediysem hepsinde kesip atıyorlar vallahi :43:

merhaba cnm. Teşekkür ederim. Senin bebeğinde hayırlı olsun inşallah.

Evet çalışmak istiyorum suan öyle gerekiyor cnm kredi ödememiz var.

Ne kadar çalışırsam kar. Bizim maaşlar asgariden göründüğü için izindeyken cüzi bir ücret alıcam.

Hem geç izne çıkarsam o kadar çok oğlumla vakit geçiririm. Inşallah bir sorun çıkmazsa doktor rapor verirse tabi.

saol nurum

aynen aslında benım de kreıd ödemem var aynen bende cuzı bısye alıcam ızınde ama duydguma gore gec izne cıkarsan alıcagın paradan da kesılıyomrus

sen gec cıkıp gec gelıcen ozamn ölemı

ay ben anlamdım bu dogum ıznını bı turluu bıldıkelrını paylasırmısn?:(

benım de oğlusm olucak işalhhhh :)

Back
X