2012 Şubat Anneleri

aman benimkilerden ötürü şimdi de bayılıyorlar ama bizimki babama tabiri caizse tapıyor...nişanlandıktan sonra babam da annemde çok sevdi ama şu çenesi düşük etrafdakiler dırdır dır dır bitmedi:113:yok ben devlet işindeymişim o özel sektörde ben güzelmişim o çirkin zengin değilmiş ayyyyyyyyyyy çıldırttılar bizimki inat etti kpssye hazırlanıyor sabahlara kadar ders çalışıyor:1:

:1::1::1: sen ne ıs yapıon esın ne ış yapıyokı kucumsemışler

bnde deıstıremem valla hatta esıme tek sartım buraya tasınmaları oldu zaten buraya yenı atanmıstı..
aılesı taaa artvındeydı yanı ben artvınden damat aldım :))

bizde ben ankaradaydım istanbula geldim ailem erzincanda onun ailesi de ardahanda ikimizde başbaşa takılıyoruz böylesi çok güzel oluyor:7:

iyiyim kuzum ,
zaman yaklaştıkça kaygılar daha da artıyor ,
erken doğurursam , bebeğe bakabilecek miyim , her şey hazır mı ,ben hazır mıyım v.s v.s..
oda işini ne yaptınız ,bebek arabası aldınız mı?
ben iki konuda çok kararsızım:50:

park yatak aldık canım, bebek arabasını da chicconun travel sistemi aldık. anakucağını pusete koyup sürüyorsun ya ondan. onun dışında kıyafetleri hazır, başka da birşey yapmadım:)

sorma o kaygılar yeni anne olan herkes de var. ilk zamanlar zaten büyükler yardımcı olacaklar, sonrasında da evelallah üstesinden geliriz.

Doğum lekem mi?
Çok hoş bir deyim ya...
Siz dünkü kriizi aştınız değil mi?
Anlatmadın sonrasını?

TAnışma hikayeleri zuzummmmm
Nasılsın sen de anlat hadiii

Dunku krız neydı kı (:
Valla unuttum.
Ya canımcıgım ben cok unutkan oldum.
Esıme kızıyorum, 5 dk. sonra 'ben sana küsmüstüm galıba ama sebebını hatırlamıyorum sımdı' dıyorum.
Sonra baslıyoruz gulusmeye.

günaydın canım

benimki sizin gibi pek romantik değil :)))
benimkiler bizim üst kata taşındılar annemlerin üst kata yani
bu da daha önceden benden hoşlanıyormuş ama ben tanımıyorum bile
ben biraz özgürdüm giyimim falan
bu herşeyime karışlıyordu niye bakkala sen gidiyorsun bilmem ne gibi
ben buna uyuz oluyordum
sonra bir gün çıkma teklifi etti
ablasıda olmaz siz hiç birbirinize göre değilsiniz dedi
bende ablasına inat teklifini kabul ettim
sonra babam ve onun babası öğrendi
onlar arnavut komşu kızı almam dedi babası
benim babamda o adamın oğluna kız vermem ben dedi
baya olaylar oldu biz halama falan gittik kalmaya
sonra babam razı oldu istemeye geldiler
ama babası uyuzluklar yaptı benim param yok bilmem ne diye
babam kızdı falan sonra eşimle çok iyi anlaştılar
eşime de dedi bak kızımı sana veriyorum ailene değil asla
arnavutlar kaynana kayınpederle oturur babam asla evlenmiş olsanda
kızımı geri alırım falan dedi
öyle işte )))))))

Sızınkı de mucadelelı olmus.
Rabbım ayrımasın hıc.

ay bende anlatım

tam bı komedı bızımkısı...
bnm bı erkek arkadasım vardı tam 4 sene gorustuk ama 4 yıl ıcınde 1 kes ayrıldık oda benım salaklıgım :)
adam bana zıl zurna asık sevgılıler gunun de koca bı kedı almıs pofuduk pofuduk uzerıme gıysıydı cıcektı cıkolataydı vs vs vs almıs
uzattı bana bende gerek yok dedım senden ayrılcam sıkıldım :)) adam bunun uzerıne sok oldu ve sen bılırsın dedı ıcıne kapanık bı sekılde.
sonra 2 ay snra bız yıne gorusmeye basladık yaklasık o surecten snra 1 1,5 yıl gecmıstır ben buına hadı sozlenelım dedm evden zor cıkıyom soz olunca
daha rahat oluruz falan buda bana ne dese begenırsın ben nasıl sana guvenecem ya bıdaha bırakırsan benı :)) (o sıralardada annem 2 haftalık amelıyatlı esımde annemın hemsıresıydı bılgısayar alcaktı bana soruyordu nasıl alayım dıe telefondan falan) bende erkek arkadasım ole deyınce emın mısın falan korkuyorum dedı uc bes gun sıkıstırdım bunuı baktım tık yok bende dedım o zmn nısanıma gelırsın dıye :) sonra esımı aradım dedım sen benden hoslanıyormusun adam sok oldu cekıngence evet dedı o zmn annenlere sole benı ıstesınler :) adam mutluluktan tm dedı pat kapadı snra aradı su gunu gelıyorz vede geldıler1 1,5 aya nısanım o nısanım oldu :))

yanı kısaca esımı tanımıyordum ve sevmıyordum uzun zmn da anlasamadık ınat ugruna nısanlandım ve. 1,5 yıl nısanlı kaldım yıne ısınamadım hatta 1 kes nısan attım kımse duymadan aılece barıstırdılar :1:
evlendıkten snra ne olduysa zıl zurna asık oldum :1: boncukumdan nasıl ayrılmak ıstedım ıyıkı evlenmısım yaavv D::D:D:D

Kesınlıkle nıkahın kerametı (:
Rabbım bozmasın.

kızlarr bizim tanışmamız arkadaşımın aracılığıyla oldu ilk önce telefonda görüştük sonra buluştuk ve bu günlere geldik çok şükür..ama aileyi ikna etme aşaması çok zordu hatırlamak dahi istemiyorum:2:

Aıleler kımı zaman bızı anlamayabılıyor.
Bosver hatırlayıp, uzme kendını.
Sımdı mutlu musun, ona bak.

ben eşimle facede tanıştım
sonra ankaraya geldi iş çıkışı görüştük
sonra hep geldi gitti
ben istanbula geldim gittim
babam beğendi ama hemen vermedi
çokta zorlanmadık sayılır kızlar

Vavvv herkese ınat, bız sanal askı gercege donusturduk dıyorsun.

Canlar ben kacar.
Bugun hıc calısmadım.
Ve daha bır yıgın ıs var.

Benım de sansıma, dogum yaklastıkca ısler artıyor :43:
Hadın optum sızı.
Gorusuruk.

Sizinki maceralı olmuş oyelkenim...
Az kalsın karadeniz havası esiyormuş:))

CAnım nikahta keramet var derler ya...
İşte o size uymuş

Face aşklarının uzun ömürlü olmadıkları hep tartışılır
Yazılır çizilir ya
Siz bunun tersinin ispatı olmuşsunsuz bacım:))))

anammm ankaradan istanbula gelin geldin
ayy ben şehir değiştiremezdim herhalde

kız şimdiki aklım olsa bende şehir değiştirmezdim :1:

bnde deıstıremem valla hatta esıme tek sartım buraya tasınmaları oldu zaten buraya yenı atanmıstı..

Hepimiz adamları iç güveysi gibi almışız memlekettlere kızlarrrrrrrrrrrr:52:

park yatak aldık canım, bebek arabasını da chicconun travel sistemi aldık. anakucağını pusete koyup sürüyorsun ya ondan. onun dışında kıyafetleri hazır, başka da birşey yapmadım:)

sorma o kaygılar yeni anne olan herkes de var. ilk zamanlar zaten büyükler yardımcı olacaklar, sonrasında da evelallah üstesinden geliriz.

Aldınız mı canım yatağını
Güle güle kullanmak nasip etsin Rabbim..

:1::1::1: sen ne ıs yapıon esın ne ış yapıyokı kucumsemışler

aman ben 657 ye tabi memurum...benim yüksek ihtisasımdan değil zaten bizim çevrenini kibirinden:19: o uluslararası ilişkiler mezunu ben 2 yıllık mezun olarak işe girdim 4 yıllığı da açıköğretimden tamamladım.onun bilgisi ve kültürü daha yüksek aslında...ben onunla evleneceğimi söylediğim zaman başkaları vardı beni isteyenler memlekette tahsilli ve onlar için en önemlisi zengin onunla evlenmemi istediler ben istemeyince çok zorladılar eşimle nişanlandık ama aman yarabbi ömrümden ömür gitti:37:

Aldık canım ama hala daha kurmadık kenarda duruyor:) mobilya takımı almak istemedim. park yatak sonrasında da katlanıp kenara konabiliyor, yer kaplamıyor. büyüyünce küçük hanımın zevkine ve ihtiyacına göre odasını alırız diye düşündük:)

hımmm sen ankaradasınnn

bizde ben ankaradaydım istanbula geldim ailem erzincanda onun ailesi de ardahanda ikimizde başbaşa takılıyoruz böylesi çok güzel oluyor:7:

kesinlikle bende bazen çok istiyorum şehir değiştirmeyi :))

kız şimdiki aklım olsa bende şehir değiştirmezdim :1:

aa neden kız ben kimsenin olmadığı bir şehire gitmek istiyorum

aman ben 657 ye tabi memurum...benim yüksek ihtisasımdan değil zaten bizim çevrenini kibirinden:19: o uluslararası ilişkiler mezunu ben 2 yıllık mezun olarak işe girdim 4 yıllığı da açıköğretimden tamamladım.onun bilgisi ve kültürü daha yüksek aslında...ben onunla evleneceğimi söylediğim zaman başkaları vardı beni isteyenler memlekette tahsilli ve onlar için en önemlisi zengin onunla evlenmemi istediler ben istemeyince çok zorladılar eşimle nişanlandık ama aman yarabbi ömrümden ömür gitti:37:

kısmet işte

elefera görüşürüz canım

:) aslında evet ama bıraz bosluk gıbı olur veya yıllık ızınlerde senın aılene gıdelım bnm aıleme gıdelım muhabbetı olmuyormu sahsen bızde kesın olurdu.

mrb ark bebeğiniz doğum pozisyonuna döndümü???

hyr cnm benım kısı hala ters yanı ayakları kasıklarımda bası mıdem de yuzu sırtıma bakıyormus sırtı benım gooobemmde :)) :nazar: ama donecegınıde sanmıyorum hayırlısı.. senın nasıl

elefera grsz cnm kendıne dıkkat et..

Aldık canım ama hala daha kurmadık kenarda duruyor:) mobilya takımı almak istemedim. park yatak sonrasında da katlanıp kenara konabiliyor, yer kaplamıyor. büyüyünce küçük hanımın zevkine ve ihtiyacına göre odasını alırız diye düşündük:)

en güzeli canım en iyisini yapmışsın

bebek arabası ben de onlardan düşünüyorum..
ama yatak konusunda karar veremiyorum , karyola mı park yatak mı?

günaydın canım

benimki sizin gibi pek romantik değil :)))
benimkiler bizim üst kata taşındılar annemlerin üst kata yani
bu da daha önceden benden hoşlanıyormuş ama ben tanımıyorum bile
ben biraz özgürdüm giyimim falan
bu herşeyime karışlıyordu niye bakkala sen gidiyorsun bilmem ne gibi
ben buna uyuz oluyordum
sonra bir gün çıkma teklifi etti
ablasıda olmaz siz hiç birbirinize göre değilsiniz dedi
bende ablasına inat teklifini kabul ettim
sonra babam ve onun babası öğrendi
onlar arnavut komşu kızı almam dedi babası
benim babamda o adamın oğluna kız vermem ben dedi
baya olaylar oldu biz halama falan gittik kalmaya
sonra babam razı oldu istemeye geldiler
ama babası uyuzluklar yaptı benim param yok bilmem ne diye
babam kızdı falan sonra eşimle çok iyi anlaştılar
eşime de dedi bak kızımı sana veriyorum ailene değil asla
arnavutlar kaynana kayınpederle oturur babam asla evlenmiş olsanda
kızımı geri alırım falan dedi
öyle işte )))))))

bende arnavutum canım bazı gereksiz adetlerimiz var haklsını ama vazgeçmiyorlar adetlerinden ne yaparsın :1: bende anlatayım bari tanışma hikayemizi :16:

hımmm sen ankaradasınnn

kesinlikle bende bazen çok istiyorum şehir değiştirmeyi :))

aa neden kız ben kimsenin olmadığı bir şehire gitmek istiyorum

kısmet işte

elefera görüşürüz canım

:) aslında evet ama bıraz bosluk gıbı olur veya yıllık ızınlerde senın aılene gıdelım bnm aıleme gıdelım muhabbetı olmuyormu sahsen bızde kesın olurdu.

hyr cnm benım kısı hala ters yanı ayakları kasıklarımda bası mıdem de yuzu sırtıma bakıyormus sırtı benım gooobemmde :)) :nazar: ama donecegınıde sanmıyorum hayırlısı.. senın nasıl

elefera grsz cnm kendıne dıkkat et..

Gorusuruz fıstıklarım. :16:

CAnım en iyisini yapmışsın inan...
Bende park yatak aldım ilk
Sonra takım aldım.
Şimdi ranza...

dördünün de yatağı hazır bende))))

Hepimiz adamları iç güveysi gibi almışız memlekettlere kızlarrrrrrrrrrrr:52:

:1::1: evet cokta memnunum ne yapacaktım bı basıma onun memleketınde :)

olsun cok sukur mutlulugunla onlara hava at :)

oyelken yok cnm ben sakarya'dayım

bebek arabası ben de onlardan düşünüyorum..
ama yatak konusunda karar veremiyorum , karyola mı park yatak mı?

içine hangisi siniyorsa öyle yap canım. park yatak 3 yaşına kadar kullanıldığından ben onu tercih ettim.

en güzeli canım en iyisini yapmışsın

bir de kursak:) hala kenarda duruyor bakalım:)

benim de kızım hala dönmedi başı yukarda 36. haftaya kadar dönebilirmiş. dönmezse sezeryan dedi doktor. sezeryandan deli gibi korkuyorum ama bakalım hayırlısı artık:18:

Back
X