- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #44.561
evet yaa ekim anneleri bide kendi hastalıklarıyla boğuşuyo.kimi dişi iltihap yapmış kimi girp olmuş vs....inş biz bide kendimizle uğraşmayız..çok iyi bakmamız lazım kendimize..eskiden köylerde insanlar saldım çayıra mevlam kayıra hesabı yapıp çok rahat çocuk büyürmüş..şimdi bu şehirlerin havasındanmıdır nedir herkes hemen hasta oluyo bebeler desen hep gazlı..kaynanam diyoki ben hiçbirinde gaz nedir bilmedim hemde inek sütü içerlerdi diyo köyde...bizlerse gözümündan sakınıcaz inş sakınan göze çöp batmaz...bi komşumuz vardı çocuğu resmen yalın ayak büyüttü hiç doktora gittiğini bilmem bizde kardeşlerimi hep sakındık aman hasta olmasın dedik her hafta sağlık ocağında geçerdi günüm..sıra alcam diye...inş o sorunlar bizi bulmaz....çok zor hastalık bebekte...allahım korusun anne sütü çok önemli...evet iki saatte bir kesin emmeleri lazım..zaten onlar gözünü açıyo acıkıncA
Allah kolaylık versin, evet aynen sakınan göze çöp batarmış derler şimdikiler fazla üstüne düşüyor herşeyin galiba, ama şehir yaşamınında etkisi çok var, köy hayatı ile şehir yaşamı arasındaki fark bunları çıkarıyor ortaya işte, mesela eskiden böyle dr olaylarıda yokmus şimdi dr lar her dakika birşey istiyor yok o yok bu ama neden çünkü hayat standartları yaşam koşulları çok değişti ondan
Son düzenleme: