2012 Şubat Anneleri

kızlar az önce hastaneden geldim
kan tahlili sonuçlarım vardı onu almak için

evden çıkarken kahvaltı yapıp çıkmıştım, hava yağmurlu taksi bulamadım, hadi dedim yürüyeyim iyi gelir
yavaş yavaş gittim aldım tahlillerimi
dönerken şekerim düşmeye başladı
dedim eve kadar dayanırım, sonra bi kötü oldum anlatamam,
beynim yürümek istiyo ama bacaklarım hareket etmiyo, dedim bayılıyorum şimdi
soğuk soğuk terliyorum ellerim titriyor
eve nasıl geldim inanın bilmiyorum

anneme bakan bi kadıncağız var şansa aşure getirmişti abla dedim noolur bana bi kaşık getir ölcem yoksa
neyse yedimde konuşmaya başladım yani
sakın aç kalmayın kızlar
dikkat edin kendinize

kan tahlilimdede wbc yüksek
hct düşük
glan yüksek
yaziim dedim öyle belki yorum yapan olur :)

evet değmeyeceklerini biliyorum da işte yine de insan sinir oluyor
neyse canım
sen yıkama ütüleme işini ne yaptın

senin korkuna bitmiştir özgecim :1:
benimkiler bitti ama
hatta annem gelsin odayıda tamamen yerleştiricez
fotolarını çekip koyarım odanın kıyafetlerin falan

bende dün kaynanamla konuştum anne bana dua et sağ sağlim kurtulayım dedim..ediyorum kızım dedi..oğlun hep benle uğraşıyo kilo almışım dedim:9:..eşime diyoki uğraşma şunla diyo ...gülüşüyolar..telde...torunu doğsun köye yanına gelsin diye hayal kuruyo kadın..ahh ahh diyo görebilcekmiyim diyo...erkek olcak diye çok sevinçli diğer eltimin kızı var benim oğlum olsun çok istiyodu çok sevindi duyunca....çok büyük bi kötülüğünü görmedim de bazen çok alıngan oluyo..işte..napim onuda öyle idare edicem artık...

sen idare edersin bencede
sonuçta hem yakınında değil
hemde baştan nasıl giderse öyle kalıyo
bi kere gıcık olmuşuz ya biz
belki kadınlar iyi bişey bile söylese
batıyo..
iş işten geçmiş yanii

canım dünürüm ne yaptın annene yemek bakim.....facede bi kadın var kapalı biraz kilolu omu annen yoksa:44:...şeker hastası ise sürekli perhiz yapcak dikkat etcek her yediğine..dinlemez belki ama bu şart onun sağlığı için...zor hastalık..ve ayrıca annede varsa şeker sende olma olasılığıda yüksekmiş söylim..arada ölçtür şekerini falan dünürüm....sana bişi olmasın..daha istemeye gelcez...:34:

hee kalmayacak mı annen sendeee
ben kalcak doğuma kadar sandım
bu arada canım senin yıkama işin tamamen bitti dimi
ütüleri ne yaptın

yok kız hayatta kalmaz
neymıs rahatsız edermıs bızı..
kaynana olsa kalırkı hızmet versın dıye bana

evet cnm allah razı olsun senden senın sayende.. hersey bıttı hepsı hazır sımdı dahı doguma gıdebılırım

kızlar anlatmıştım ya benim görümcemde ikiz hamile diye
bebeklerden biri aşağı inmiş demiş doktor geçen hafta
kaynanam haftasonundan beri kızında kalıyormuş
kızı sadece tuvalete kalkıyormuş yemeğini bile yatağında yiyormuş
temizliğini herşeyini kaynanam yapıyormuş
şoklardayım hem kaynanam iş yapabiliyormuş diye :))))))
hemde biz sanki doğum yapmayacağız hala işe gidip geliyoruz

Benim kayınvaldemin 2 oğlu var kızı yok.
Bana hep söylenir sen bizi ailen gibi görmedin hep soğuk mesafelisin diye.
Gerçi bu kadar mesafeli oldugum halde beni sinir hastası etti o ayrı tabi :))
Neyse bir ara kötü olaylar geldi başımıza ben kendimde değilim sürekli fenalaşıyorum falan.
Eşim işte evde ben kaynanam kayınpederim var. Kaynanamla kayınpederim mutfakta kahvaltı ediyorlar.
Bende odada hiçbişey yiyemiyorum morelim bozuk sürekli ağlıyorum. Gelipte bakmıyorki bu kadın iyimi durumu ne diye.
Birara seslendim ben çok kötüyüm eşimi çağırın hastaneye gidelim diye. Geldi diyorki çocuk çalışıyor rahatsız etmeyelim.
Anneni çağıralım o götürsün seni diyor. Yılan karı sen böyle yaparsında ben sana yakın davranırmıyım.
Ne ekersen onu biçersin. Şimdi senin yazını okuyunca o geldi aklıma.
Bizi onlar mı doğurduki bize acıycaklar
Uzak olsunlarda yapmasınlar boşver.
Ben hep diyorum zaten bana uzak cehenneme direk olsun.
Zira o kadar nefret ederim kendisinden.

evden çıkarken kahvaltı yapıp çıkmıştım, hava yağmurlu taksi bulamadım, hadi dedim yürüyeyim iyi gelir

anneme bakan bi kadıncağız var şansa aşure getirmişti abla dedim noolur bana bi kaşık getir ölcem yoksa
sakın aç kalmayın kızlar
dikkat edin kendinize

hct düşük
glan yüksek

tahlilleri alınca dra göstermedin mi canım
keşke gösterseydin
ne anlama geliyo acaba o terimler

benimkiler bitti ama

sen idare edersin bencede
sonuçta hem yakınında değil
hemde baştan nasıl giderse öyle kalıyo
bi kere gıcık olmuşuz ya biz
belki kadınlar iyi bişey bile söylese
batıyo..
iş işten geçmiş yanii

oyy benim kuzumu bıktırmışmı kaynanası daha bi senelik evlisin kız ne cazgırmış o kadın...biz yeni evliyken kaynanamla cicim ayı yaşadık resmen..çok iyi geçiniyoduk..zamanla bazı huylarını öğrendikçe tabi ona göre hareket etmeye başladım..daha mesafeli durdum aramız açılmasın diye...inş düzelir seninde cnm...eşinle mutlusun sonunda..aileside ister istemez önemli...:34:benim kaynanam yaşlı zaten ee bide herkes biliyo huyunu bana ses eden yok...idare ediyoruz geldimi samsundan zaten 10 15 gün kalıp gider..diğer çocuklarınıda gezer bana yük olmaz..allahım kimseyi kimseye muhtaç etmesin zorr..aksi ise hepten zorr....sıkma canını hiç...

canım dünürüm ne yaptın annene yemek bakim.....facede bi kadın var kapalı biraz kilolu omu annen yoksa:44:...şeker hastası ise sürekli perhiz yapcak dikkat etcek her yediğine..dinlemez belki ama bu şart onun sağlığı için...zor hastalık..ve ayrıca annede varsa şeker sende olma olasılığıda yüksekmiş söylim..arada ölçtür şekerini falan dünürüm....sana bişi olmasın..daha istemeye gelcez...:34:

evet cnm annem o bende sureklı olcturuyorum ama bende sureklı dusuk.
oyoyoyoy kıyamam ben dunurumeee.
sızın gelene kdr saglıgımı korucam :1::1:

oyy benim kuzumu bıktırmışmı kaynanası daha bi senelik evlisin kız ne cazgırmış o kadın...biz yeni evliyken kaynanamla cicim ayı yaşadık resmen..çok iyi geçiniyoduk..zamanla bazı huylarını öğrendikçe tabi ona göre hareket etmeye başladım..daha mesafeli durdum aramız açılmasın diye...inş düzelir seninde cnm...eşinle mutlusun sonunda..aileside ister istemez önemli...:34:benim kaynanam yaşlı zaten ee bide herkes biliyo huyunu bana ses eden yok...idare ediyoruz geldimi samsundan zaten 10 15 gün kalıp gider..diğer çocuklarınıda gezer bana yük olmaz..allahım kimseyi kimseye muhtaç etmesin zorr..aksi ise hepten zorr....sıkma canını hiç...

biliyo musun biz 2 düğün yaptık
ve ben eşimden 6 ay ayrı kaldım evlendikten sonra
2 yıllık evliyim yani bi arada olalı 1.5 yıl oldu tabi haklısın
eşimle aram iyi ama kayınvalidem çok geri kafalı
yaşlıda kırmakta istemiyorum ama
dolaplarımı karıştırıyo odama giriyo falan
kaldıramıyorum
yapımdada yok eşime şikayet edemiyorum
ayıbıma gidiyo yani
artık bebek olunca inş bişeyleri düzeltiriz
en azından eşim arada kalmasın..

Neyse bir ara kötü olaylar geldi başımıza ben kendimde değilim sürekli fenalaşıyorum falan.
Eşim işte evde ben kaynanam kayınpederim var. Kaynanamla kayınpederim mutfakta kahvaltı ediyorlar.
Bende odada hiçbişey yiyemiyorum morelim bozuk sürekli ağlıyorum. Gelipte bakmıyorki bu kadın iyimi durumu ne diye.
Birara seslendim ben çok kötüyüm eşimi çağırın hastaneye gidelim diye. Geldi diyorki çocuk çalışıyor rahatsız etmeyelim.
Anneni çağıralım o götürsün seni diyor. Yılan karı sen böyle yaparsında ben sana yakın davranırmıyım.

aslında kızı olmayanın seni daha çok sevmesi lazım kızı gibi görmeli..aman çok fena konuştun o kadar fena yani...üzüldüm çok zorrr işin...boşverin yaaa hamile hamile sıkmayın kendinizi....

Üzüldüm valla. Bu boyuta getirebiliyorlar demek ki. Günah be... Sizde nasıl bilmiyorum ama olur olmadık reklamda bile ağlayabiliyorum ben. Özellikle bebeklerle ilgili olanlarda. İnsanın kocasına en çok ihtiyaç duyduğu zaman bu olsa gerek. Dizinin dibinde olsun istiyor hep.

sakın aç kalmayın kızlar
dikkat edin kendinize

hct düşük
glan yüksek

aman canım dikkat et kendine
o değerleri de hiç bilmiyorum

benimkiler bitti ama

ayy canım ne demek
hastaneye götürceklerini de ayrı koy da acil bir durumda
bulunabilesin

yok kız hayatta kalmaz
neymıs rahatsız edermıs bızı..
kaynana olsa kalırkı hızmet versın dıye bana

evet cnm allah razı olsun senden senın sayende.. hersey bıttı hepsı hazır sımdı dahı doguma gıdebılırım

ayy canım ne demek senden de razı olsun
hastane çantanı yaptın mı

benimkide çok kötülükler yaptı zamanında
ama ben biraz korkuttum onu
oyüzden şimdi çekiniyor biraz benden :1:

oyelken cım hepsını yaptım besıgım ıcınde sadece cantaya koyulacak
kokmasın dıye koymadım ıcıne..

kızlar aranızda kan uyuşmazlığı olan varmı?benım ılk doktorum 28. haftada ığne vurulacaksın dedı degıltırdım doktorumu 2. hayır vurulmayacaksın dedı .ve aranızda samsun anakiliniğe giden varmı mükerrem erol doktorum.

evet cnm annem o bende sureklı olcturuyorum ama bende sureklı dusuk.
oyoyoyoy kıyamam ben dunurumeee.
sızın gelene kdr saglıgımı korucam :1::1:
aman cnm ihmal etme..derya baykalda şeker hastası bazen gözleri sulanıyo perhizine çok dikkat ediyomuş..dayanamıyo herhalde bazen ağlıyo..ufak bi yerimi kessem kanıyo kolay kolay durmuyo diyo..gözleri sulandı..zor hastalık ama annen o kiloyuda vermeli...şeker hastalığının çoğu nedeni kilo zaten..allah kahretsin bu kiloları ...zayıflarsa biraz daha iyi olur bence..aman dikkat etsin...
biliyo musun biz 2 düğün yaptık
ve ben eşimden 6 ay ayrı kaldım evlendikten sonra
2 yıllık evliyim yani bi arada olalı 1.5 yıl oldu tabi haklısın
eşimle aram iyi ama kayınvalidem çok geri kafalı
yaşlıda kırmakta istemiyorum ama
dolaplarımı karıştırıyo odama giriyo falan
kaldıramıyorum
yapımdada yok eşime şikayet edemiyorum
ayıbıma gidiyo yani
artık bebek olunca inş bişeyleri düzeltiriz
en azından eşim arada kalmasın..

ne alaka dolapları karıştırıyo ne arıyo acaba? delimi nee.:57:..sende o gelince kapılarını kitle çek odanın özellikle yatak odanı..giremesin..sorarsa girilmesinden hoşlanmıyorum orası bizim özelimiz de..böylesinide ilkkez duydum...ne ayıp şey..cnm söyle eşine bazı şeyleriki konuşsun annesiyle...kendini kasma...sen biraz çekingene benziyosun yapı olarak hiç aldırış etme boşver..eşine deki böyle böyle yapıyo benim annem yapsa kızmazmısın de...sevmiyorum de...:47:demekki rahat kadın..o rahatsa sen daha arsız olmalısınki utansnn..

Back
X