2012 Şubat Anneleri

aman buklee dikkat et
evinden bişey almaya cesaret ediyosa herşeyi yapabilir

yaa yatakodasına girmek ne demek
dolap karıştırmak ne demek yaaa

bugün bunları yapan yarın bi ters hareketini görse girip büyüde yapar
evine bişey koyup hırsız da der
aman uzak olsunlar
tövbe yaaa

kayınvalide dediniz de !!! bebeğimin suyu azaldığı için yatıyorum evde ve iş yapamıyorum. Kayınvalidem memlekette şimdi konuştuk da gözüne uyku girmemiş korkmuş! korkacağına bir kase çorba yapsa gelip ne kadar makbule geçer! bende olan oğluna oluyor anne akşam işten gelip yemek yapıyor dedim! aman iki kişisiniz kahvaltı yaparsınız geçer gider dedi!!!

yok kız iyi kadın demekki bak yine endişelenmiş senin için.....doğru demiş iki yumrta kır çay demlesin tamam işte....sende kaşınma şimdi :1:

benım ıkıncı gebeliğim .ilk gebelikte doğum sonra yapıyor.dıye duydum.ama dıgerlerınde 28. haftada koruyucu iğne vuruluyor dıye bılıyorum canım senın kacıncı gebelık?

benm abımlerınde kan uyusmazlıgı var ıkıncı bebegın kan grubuna gore vuruyorlar. mesela onun ıkıncı cogunda ıgne vurulmadılar..

yok Allahıma çok şükür
o ta 80 km ötemde oturuyo
aynı evde otursak
bakırköylük olurdum :1:

ahhahah ne komık he
allah korumus.. :D

kayınvalide dediniz de !!! bebeğimin suyu azaldığı için yatıyorum evde ve iş yapamıyorum. Kayınvalidem memlekette şimdi konuştuk da gözüne uyku girmemiş korkmuş! korkacağına bir kase çorba yapsa gelip ne kadar makbule geçer! bende olan oğluna oluyor anne akşam işten gelip yemek yapıyor dedim! aman iki kişisiniz kahvaltı yaparsınız geçer gider dedi!!!

hahahha laflara bak..
yapıstırmıs lafı :1:

aman buklee dikkat et

aman uzak olsunlar
tövbe yaaa

aynen canım valla kocasından korkmasa büyüde yapar o
günahına girmeyimde kadının
var böyle huyları

kızlar ben yavaştan kaçıyorum iyi akşamlar size

iyi akşamlar canım görüşürüz

Evet canım ellerine sağlık. Çoook güzel olmuş. Yardımların için sağol. Yarın size soracağım çok şey var. 7,5 - 8 aylık dönemi kapatmam lazım :)
çok sevindim beğenmene cnm...güle güle kullan :1: by by

bende çıkıcam şimdi yeter bu kadar..iyi akşamlar cnm:80:

yok kız iyi kadın demekki bak yine endişelenmiş senin için.....doğru demiş iki yumrta kır çay demlesin tamam işte....sende kaşınma şimdi :1:

hamileyiz gerginiz napalım! azıcık ilgilenseler nolur. ben burda kızının nazıyla oynuyorum ama! aman yok yok o kadar da kötülemeyim benim kaynanam çok vicdansız değildir Allah için

hamileyiz gerginiz napalım! azıcık ilgilenseler nolur. ben burda kızının nazıyla oynuyorum ama! aman yok yok o kadar da kötülemeyim benim kaynanam çok vicdansız değildir Allah için

böyle olmasak bıle bır gercek var ne elin oğluna yaranılınır nede elin kızına..hem oğullarının mutluluğunu ısterler hemde böyle yapıyorlar..burada tamamıyle eşe duşuyor iş.ben kaynanalara kzımıyorum ona bu imkanı veren eşler.azııck yanında karım dese tutsa bak yapabılıyor mu?zaten o yapmayınca gelınlerde (hepsı dahıl degıl) hemen yumuşuyo.

aman buklee dikkat et

aman uzak olsunlar
tövbe yaaa

çok sevindim beğenmene cnm...güle güle kullan :1: by by

bende çıkıcam şimdi yeter bu kadar..iyi akşamlar cnm:80:

haydin sanada iyi akşamlar
yarın size daha çok vakit ayırmaya çalışcağım :1:

hayatta ınanmam :D:D:D

yok gerçektende meraklanmıştır canım bilirim kalbi temizdir. ama işte azıcık becerikli olsa! neyse buna şükür tabi

dogru komsumada solesem oda merak eder maksat bıseler yapmak
bnm kayınvalıdem de habıre altın doguracaksın zaten der durur

her laflarındada bişey aramayın yaa...sonuçta bizde sütten çıkmış ak kaşık değiliz bizimde hatalarımız vardır...birazda iyi yönlerine bakın tamammı?.....yada ben böyle yapıyorum ki sorunlar çıkmasın zaten uzağız diye...buklee vivalestaya demiyorum bunu..onların sorun halledilcek gibi değil çok kızdım bende..:57:......haydin kızlar size doyum olmaz..bugünlük sohbet yeter çok ağrıdı belim...gidip biraz yemek yiyeyim yatayım..bu akşam çocuklar duymasın var onada bakarım..eşim 10da gelcekmiş zaman geçer...dünürm ladykedi nuruum buklee viva ben kaçar öptüm hepinizi...by byyy :80::80:

iyi akşamlar cümletennnnn:42::42::42::42::42:

Back
X