2012 şubat anneliği tadacak olanlar

ay canım çok soru soruyorum ama bebek odası konusunda ne karar verdin.yapmayı düşünüyormusun.ya bende çok kararsız kaldım aslında bebek mağazalarına girince başım döndü çok şeker şeyler var ama zaten dedim ilk bir yıl yanımda yatak odasında yatar o bebek odasıın yataklarıda genelde büyük ,oyuzden parkyatak almaya karar verdim,park yatakta kaç yaşına kadar yatar bilmiyorm ama zaten ondan sonrada bebek odası almaktansa şu çilekteki genç odalarından falan yapar ,park yatakta 2 numaraya :60: kalaır diyoruz .yani 2 numarayı bile düşündük şimdiden:60:şimdilik bi şifonyer aldım bebek eşyaları için .....sen de anlat ...düşüncelerini....

ya bizim alanımıza niye kimse gelmiyor ....................hu hu hiç mi şubatta doğum yapacak olan yok

SENİZAY canım ben şeker yüklemesi yaptırmadım daha..Dün doktora gittik gelecek ay yaptırırsın şeker yüklemesini dedi...Bide gelecek ay tekrardan detaylı ultrason yapılcak bakalım hayırlısı...
Sen şimdi daha iyisin galiba çok sevindim RABBİM hayırlısıyla,sağlıkla bebişine kavuşmanı nasip etsin güzelim...Hep olumlu şeyler düşün,herşey güzel olsun İNŞALLAH:))))))))

Canım oda konusunda da ilk başlarda istemiyordum,ikiz oldukları için park yatakla 2sene idare edip sonra senin dediğin gibi oda yaparız diye düşünmüştük...Şimdi park yatak almayı düşünüyorum bide küçük odamız var oraya da büyüyen karyolalı bi takım alcak İNŞALLAH kayınvalidem:71:

Park yataktan herkes çok memnun ve sanırım 2seneye kadar kullanılabilir...Hem tekerlekli olduğu için odalar arasında geçmekte kolay oluyor...Gündüzleri oturma odası,geceleri yatak odası dolaşır dururuz:40:6 aydan sonra da yatağında yatırmayı düşünüyorum ,ama ne olur ne yaparız doğduktan sonra ki gidişat gösterir durumu:nazar:

Eğer kayınvalidem oda yapcak olmasaydı ben de senin gibi dşünüyodum ama şimdi alan varken aldırmamazlık etmek olmaz:1:
Bi gardolap alıp bide park yatakla ilk 2sene idare edilebilir bence....Sen de şifonyer almışsın,asılcak bişeyi de olursa sizin dolaba asarsın:emir_bebek:

Ayyyy şu 6ayı doldursakta bişeyler almaya başlasam:9:

Canım oda konusunda da ilk başlarda istemiyordum,ikiz oldukları için park yatakla 2sene idare edip sonra senin dediğin gibi oda yaparız diye düşünmüştük...Şimdi park yatak almayı düşünüyorum bide küçük odamız var oraya da büyüyen karyolalı bi takım alcak İNŞALLAH kayınvalidem:71:

Park yataktan herkes çok memnun ve sanırım 2seneye kadar kullanılabilir...Hem tekerlekli olduğu için odalar arasında geçmekte kolay oluyor...Gündüzleri oturma odası,geceleri yatak odası dolaşır dururuz:40:6 aydan sonra da yatağında yatırmayı düşünüyorum ,ama ne olur ne yaparız doğduktan sonra ki gidişat gösterir durumu:nazar:

Eğer kayınvalidem oda yapcak olmasaydı ben de senin gibi dşünüyodum ama şimdi alan varken aldırmamazlık etmek olmaz:1:
Bi gardolap alıp bide park yatakla ilk 2sene idare edilebilir bence....Sen de şifonyer almışsın,asılcak bişeyi de olursa sizin dolaba asarsın:emir_bebek:

Ayyyy şu 6ayı doldursakta bişeyler almaya başlasam:9:

Arkadaşlar ne güzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz. Benimde sat tarihim 4 mayıs ama yok yok 5. haftda 1 hafta lekelenme 12.haftada 1 gün kanama çok şükür 22hafta 2 günlük olduk. son kontrolde doktorum herşeyin yolunda olduğunu söyledi ama bana sorun şu 23 haftayı... kan pıhtılaşması, miyom, iltahap aama şükür bu ay biraz rahatım yeni yeni oğluşumu hissediyorum. ALLAH bu 4. yü nasipse bize bağışlayacak(3 düşük) ama içim açıldı inanın. ALLAH bebeişlerimizi bize baışlasın. bu arada bu şeker yüklemesi önemli mi? aile hekimi haftaya yapalım dedi ama gitmek istemiyorum. bu arada 6 kg aldım. sizlere baktımda ben galiba yat yat şiştim.:1::1::1:

mrb BONCUKcum bende sabah şeker yüklemesi yaptırdım, bahsettikleri kadar kötü değilmiş. 50 gr başladık, ilk başta açlık kanı alıyrlr sonrada glikoz içip 1 saat bekletiyrlr ,tekrar kan alıyrlr,162çıkmış değerim sanırm biraz yüksek öğleden sonra doktora göstercek eşim ,eğer gerek görürse başka gün 100gr yükleyecekler ya onu içmesi değil de sorun kan aldırmakta, ben her gün kan ilacı içiyrm ama bunlr 1-2 derken bütün yararını alıp götryolar ilacın.neyse inşallah gerek görmez ...
neyse canım dua et ,annem hasta yarın hem onun sonuçlarını alacaz hemde bizde kadın doğımcuya kontrole gidecz inşallah ikimizde iyi sonuçlar alırız ..görşrz...

Arkadaşlar ne güzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz. Benimde sat tarihim 4 mayıs ama yok yok 5. haftda 1 hafta lekelenme 12.haftada 1 gün kanama çok şükür 22hafta 2 günlük olduk. son kontrolde doktorum herşeyin yolunda olduğunu söyledi ama bana sorun şu 23 haftayı... kan pıhtılaşması, miyom, iltahap aama şükür bu ay biraz rahatım yeni yeni oğluşumu hissediyorum. ALLAH bu 4. yü nasipse bize bağışlayacak(3 düşük) ama içim açıldı inanın. ALLAH bebeişlerimizi bize baışlasın. bu arada bu şeker yüklemesi önemli mi? aile hekimi haftaya yapalım dedi ama gitmek istemiyorum. bu arada 6 kg aldım. sizlere baktımda ben galiba yat yat şiştim.:1::1::1:

merhaba arkadaşım..
yazılanları okurken senin sorunlarınla benimkinin aynı olduğunu gördü.
benimde kanda pıhtılaşma var ve üstelik hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum.
benimde sat tarihim 6 mayıs.şu an diş etlerimde iltihaplanma olduğu için çok rahatsızlık çekiyorum.Dolayısıyla antibiyotik rovamycine kullanıyorum.kullandığım antibiyotiğin bana ve kızıma zararı olur diye çok korkuyorum.sen hiç bu tarz ilaçlar kullandın mı?
Ayrıca kan pıhtısı için ilaç kullanıyormusun?
Rabbim bu cuma günü dualarımızı kabul etsin ve bizim gibi bütün anne adaylarına bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inş.AMİN.
cevabını bekliyorum.teşekkür ederim.

mrb AKG cim.hoşgeldin büyük geçmiş olsun inşallah başka sorun olmadan geçiririz günlerimiz,evet malesef bu şeker olayı anne için çok önemli olmasada bebek için önemli çünkü diyabet şekeri doğrudan bebeğin hareketlerini yavaşlatıyrmş,bizim hareketler baya fazla olmasına rağmen şeker yüksek çiktı gelecek haftalarda bidaha yükleme yapılacak...sende 24 haftan geçmeden yaptır bence ...tabi önce doktorla konuş..bu arada çok kilo almış sayılmazsın..yani çalışmıyosan normal..aman tek derdimiz kilo olsun bu arda du edin ban yarın hem doktor kontrolüm var hemde annem rahatsız onun sonuçları alınacak inş.güzel haberler veririm sizlere

AKG aramıza hoşgelmişsin tatlım...Bizde SENİZAYla birlikte ikimizden başka şubat doğum yapıcak yok mu diye düşüncelere dalmıştık...Çoğalmaya başladık yavaş yavaş:))))Günlerimiz seninleaynı sayılır 22+1deyiz bizde:)))Benim de 8.haftada başlayıp 11.haftaya kadar süren yoğun kanamalarım olmuştu zaten bide tedaviyle olduğu için yatmam gerekiyodu 5aydır doktor harici dışarı çıkmadım desem yeridir..Bu hadta gittiğimiz doktor bize de herşey yolunda diyince rahat bi nefes aldık:))))
Şeker yüklemesi evet önemli tatlım bebekte veya eşinde şişmeye fazla kiloya neden oluyomuş,tabi ekstra başka sorunlarada..İhmal edilmemesi gereken bi test yani....24.haftadan 28.haftaya kadara yaptırabilirsin dedi bana doktorum:)Ben de kısmetse 1-2kasım gibi yaptırcam İNŞALLAH:)))Aile hekimlerinin yapmadığını sanıyodum ben ama demek ki aile hekimleride yapıyomuş..Sen de ihmal etmem ve haftaya git yaptır güzelim...RABBİM bu sefer sağlıkla hayırla miniğin oğluşuna kavuşmanı nasip etsin canım:emir_bebek::nazar:

mrb BONCUKcum bende sabah şeker yüklemesi yaptırdım, bahsettikleri kadar kötü değilmiş. 50 gr başladık, ilk başta açlık kanı alıyrlr sonrada glikoz içip 1 saat bekletiyrlr ,tekrar kan alıyrlr,162çıkmış değerim sanırm biraz yüksek öğleden sonra doktora göstercek eşim ,eğer gerek görürse başka gün 100gr yükleyecekler ya onu içmesi değil de sorun kan aldırmakta, ben her gün kan ilacı içiyrm ama bunlr 1-2 derken bütün yararını alıp götryolar ilacın.neyse inşallah gerek görmez ...
neyse canım dua et ,annem hasta yarın hem onun sonuçlarını alacaz hemde bizde kadın doğımcuya kontrole gidecz inşallah ikimizde iyi sonuçlar alırız ..görşrz...

SENİZAYcım bende o glikozu içmesi zor diye anlatıp duruyolardı tırsıyodum,ama zor değilmiş demek ki sevindim:))))Değer hakkında bi bilgim yok ama 100lükte bişey çıkmıycak gibi geldi bana..
Sen içini ferah tut canım hem senin hem de annenin sonuçları çok iyi çıkar İNŞALLAH..Annene de çok çok geçmiş olsun güzelim,umarım önemli bi rahatsızlığı yoktur:71:
Kan aldırma mevzusunda da eskiden hep bayılırdım kan aldırırken, ama artık alıştım galiba iğnelere:41:Ben de kan ilacı kullanıyorum geçen gün genel kan sayımı için kan vermeye gittim 5tüp falan verdim, merak etme ilacın yararına bi etkisi olmaz kan vermenin,,sen hiç canını sıkma tatlım:70:

merhaba arkadaşım..
benimde sat tarihim 6 mayıs.şu an diş etlerimde iltihaplanma olduğu için çok rahatsızlık çekiyorum.Dolayısıyla antibiyotik rovamycine kullanıyorum.kullandığım antibiyotiğin bana ve kızıma zararı olur diye çok korkuyorum.sen hiç bu tarz ilaçlar kullandın mı?
Rabbim bu cuma günü dualarımızı kabul etsin ve bizim gibi bütün anne adaylarına bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inş.AMİN.

KAREMEL aramıza hoşgelmişsin canım...Benim de diş etlerimde büyüme meydana geldi hamilelik nedeniyle o yüzden diş doktoru rovamycine vermişti..Maalesef bi yararı olmadı hala diş etlerim büyümüş halde ama 2doktora danışmıştım kullanmadan önce ikisi de kullanabileceğimi söylemişlerdi..Bende ilk başta tedirgin olmuştum antibiyotik kullanmak konusunda ama doktorlar kullanabilirsin diyince bende içtim güzelim..Sonuçta doktor verdiğine göre onlarında bi bildiği vardır elbet..İçin rahat olsun canım:71:
RABBİM hayırla,sağlıkla kızına kavuşmanı nasip etsin:nazar:

merhaba arkadaşım..

Karamelcim bende her gün kan sulandırıcı iğne oluyorum. benim iltahabım rahmimde bu da erken doğumu yada düşüğü tetikliyormuş 3. ayda penesilin içerikli ilaçlar kullandım. dr hiç bi yan etkisi yok olsa vermem diye çok yüreklendirdi şu anda tekrar zalin diye 2 adet fitil verdi. mecbur kullanacağı akıntım baya bi yeşil bu bebeğimi artık kucaklamak istiyorum rabbim hepimize hayırlısı sağ salim kavuşmak nasip eder inş...
:32:

AKG aramıza hoşgelmişsin tatlım...Bizde SENİZAYla birlikte ikimizden başka şubat doğum yapıcak yok mu diye düşüncelere dalmıştık...Çoğalmaya başladık yavaş yavaş:))))Günlerimiz seninleaynı sayılır 22+1deyiz bizde:)))Benim de 8.haftada başlayıp 11.haftaya kadar süren yoğun kanamalarım olmuştu zaten bide tedaviyle olduğu için yatmam gerekiyodu 5aydır doktor harici dışarı çıkmadım desem yeridir..Bu hadta gittiğimiz doktor bize de herşey yolunda diyince rahat bi nefes aldık:))))
Şeker yüklemesi evet önemli tatlım bebekte veya eşinde şişmeye fazla kiloya neden oluyomuş,tabi ekstra başka sorunlarada..İhmal edilmemesi gereken bi test yani....24.haftadan 28.haftaya kadara yaptırabilirsin dedi bana doktorum:)Ben de kısmetse 1-2kasım gibi yaptırcam İNŞALLAH:)))Aile hekimlerinin yapmadığını sanıyodum ben ama demek ki aile hekimleride yapıyomuş..Sen de ihmal etmem ve haftaya git yaptır güzelim...RABBİM bu sefer sağlıkla hayırla miniğin oğluşuna kavuşmanı nasip etsin canım:emir_bebek::nazar:[/QUOTE

sağol bocukkk bilgilerinize ve desteğinize gerçekten ihtiyacım ar. evde kalmayada alışmayınca insan durdukça düşündükçe daha bi bunalıyor. rabbim hepimizin yardıcısı olsunnn...:1:

merhaba arkadaslar bende subatta ıkıncı annelıgımı tadacagım allahın ıznıyle.. ılkı erkekdı sımdı bı prensesım olacakmış.ınsallah saglıkla hayırlısıyla gecer gunlerde kucaklarımıza alırıız bebıslerımızı. benım de satım 20 mayıs. tetanoz asısı demıssınız acaba ılk hamılelıkde yaptırmıs olanlarında yaptrması gerekıyormu ?? ve hangı haftada ılk doz vuruluyor ???tesekkurler....

KAREMEL aramıza hoşgelmişsin canım...Benim de diş etlerimde büyüme meydana geldi hamilelik nedeniyle o yüzden diş doktoru rovamycine vermişti..Maalesef bi yararı olmadı hala diş etlerim büyümüş halde ama 2doktora danışmıştım kullanmadan önce ikisi de kullanabileceğimi söylemişlerdi..Bende ilk başta tedirgin olmuştum antibiyotik kullanmak konusunda ama doktorlar kullanabilirsin diyince bende içtim güzelim..Sonuçta doktor verdiğine göre onlarında bi bildiği vardır elbet..İçin rahat olsun canım:71:
RABBİM hayırla,sağlıkla kızına kavuşmanı nasip etsin:nazar:

ÜZÜNTÜLER PAYLAŞTIKÇA AZALIR İNŞALLAH.RABBİM KULLARINA CEZA VERMEZ SADECE SINAV YAPAR....
iyi dilekleriniz için herkeze teşekkür ederim.
dünkü yazımdan sonra diş etlerimden dolayı yüzüm abartılı şekilde şişti ve ateşim çıktı.
ateş beni çok endişelendiriyor.
dişçiye gittim.hiç bir şey yapamayacağını ateş olsuğu için dokunamayacağını rovamycine antibiyotiğin geç etkisini gösterdiğini söyledi.
antibiyotiği değiştirdik.
Kadın doğum doktoruna danışarak tabii.
o da kullanılabileceğini söylemiş.
Arkadaşlar benim gibi bu tarz ilaçlar kullanan arkadaşlar var mı merak ediyorum.
Tecrübelerinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim.
Bu arada ben Ankara da oturuyorum.Keçiören araştırma hastanesinde kontrollerimi yaptırıyorum.

Bende başladım.Ama tedirginim hafta içi hastaneye gidip kontrol olmak istiyorum.hafta sonu diye gitmek istemedim.
İnşallah bir problem çıkmaz.Rabbim tüm darda kalan kullarına yardım etsin.

Karamelcim bende her gün kan sulandırıcı iğne oluyorum. benim iltahabım rahmimde bu da erken doğumu yada düşüğü tetikliyormuş 3. ayda penesilin içerikli ilaçlar kullandım. dr hiç bi yan etkisi yok olsa vermem diye çok yüreklendirdi şu anda tekrar zalin diye 2 adet fitil verdi. mecbur kullanacağı akıntım baya bi yeşil bu bebeğimi artık kucaklamak istiyorum rabbim hepimize hayırlısı sağ salim kavuşmak nasip eder inş...
:32:

İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.
Kan sulandırıcıyı kaçlık kullanıyorsun?birde penisilin türevi ilaçları ne kadar süre ile aldın ve kaçlıktı?
Arka arkaya soru soruyorum kusura bakma.Ama çok endişeleniyorum.Birde kasıklarımda sürekli olmasada bir ağrı oluşup gidiyor.
Endişelerim daha da çok artıyor.
Ben agumentin 1000mg lık ilaca başladım.Ateşim çok çıkmıştı.
ALLAH a şükür ateşim yok ama yüzüm çok şiş.
En azından bu şekilde paylaşmak biraz beni de rahatlatıyor.
İlginiz için teşekkür ederim.

Back
X