Canım adet oldum ben. Bu ay klomen kullandım yine doktor tekrar duphaston yazdı. İğne yazdı ama bulamadım iğneyi akışına bıraktım artıkSüreciniz nasıl ilerledi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım adet oldum ben. Bu ay klomen kullandım yine doktor tekrar duphaston yazdı. İğne yazdı ama bulamadım iğneyi akışına bıraktım artıkSüreciniz nasıl ilerledi
Seni hatırlıyorum canım benim de ilk ignemdi geçen ay ben de adet oldum . Bu ay yeniden gitmedim bile hayırlısı olsun hakkımızdaCanım adet oldum ben. Bu ay klomen kullandım yine doktor tekrar duphaston yazdı. İğne yazdı ama bulamadım iğneyi akışına bıraktım artık
Bu sefer 3 tane yumurtam vardı en büyüğü 12 mm di pazartesi günü bugün. 16-18 civarı olması gerekiyor bakalım inşallah önümüzdeki günlerde kendiliğinden çatlar yaSeni hatırlıyorum canım benim de ilk ignemdi geçen ay ben de adet oldum . Bu ay yeniden gitmedim bile hayırlısı olsun hakkımızda
İnşallah olurBu sefer 3 tane yumurtam vardı en büyüğü 12 mm di pazartesi günü bugün. 16-18 civarı olması gerekiyor bakalım inşallah önümüzdeki günlerde kendiliğinden çatlar ya
İnşallah canımİnşallah olur![]()
Naptin canim durumlar nasıl ben hala adet olamadım 7nisan sat bugün tekrar kadın doğuma gittim kan aldılar enabjzdan baktım yine prolaktin hormonu yükselmiş cumaya sonuçlara gideceğim bugün testere dişli aslan pençesi otu başlayacağım oda düşürüp iyi geliyomus bugün bayağı okudum forumdadaİnşallah canım
Ben şuam adetim canım instadan iksiri şifa diye bir sayfa buldum ordan sirke tarzı bileyler aldım iki haftadır onu kullanıyorum cumartesi de başka doktora gitmeyi düşünüyorum benimde ğrolaktin yükseldi yine göğsüm şişti çünkü bu ayki adette. Yarın hormon testi verecek yeni doktorla tedaviye sıfırdan başlayacamNaptin canim durumlar nasıl ben hala adet olamadım 7nisan sat bugün tekrar kadın doğuma gittim kan aldılar enabjzdan baktım yine prolaktin hormonu yükselmiş cumaya sonuçlara gideceğim bugün testere dişli aslan pençesi otu başlayacağım oda düşürüp iyi geliyomus bugün bayağı okudum forumdada
Insallah bi an önce bi hal çaresine bakılır ya bende yarın gideceğim bakalimBen şuam adetim canım instadan iksiri şifa diye bir sayfa buldum ordan sirke tarzı bileyler aldım iki haftadır onu kullanıyorum cumartesi de başka doktora gitmeyi düşünüyorum benimde ğrolaktin yükseldi yine göğsüm şişti çünkü bu ayki adette. Yarın hormon testi verecek yeni doktorla tedaviye sıfırdan başlayacam
Gittin mi canım doktora. Benimde âdetim yarın bitiyor bakalım doktor ne dicekInsallah bi an önce bi hal çaresine bakılır ya bende yarın gideceğim bakalim
Evet dün gittim canim ama adetimde 2 gün sürdü ve çok çok az oldu eşimden sperm hareketi istediler banada öteki ay adetinin 2.gunu gel rahim filmi cekelim dediler ovu testi aldim bikac gün sonra basliycam hormon testlerin yumurtaliklarin herseyi gayet iyi dediGittin mi canım doktora. Benimde âdetim yarın bitiyor bakalım doktor ne dicek
Senin problem neydi canımEvet dün gittim canim ama adetimde 2 gün sürdü ve çok çok az oldu eşimden sperm hareketi istediler banada öteki ay adetinin 2.gunu gel rahim filmi cekelim dediler ovu testi aldim bikac gün sonra basliycam hormon testlerin yumurtaliklarin herseyi gayet iyi dedi
Adet olamadım bu ay canim sonra 2 gün leke geldi dün ve bugün testler silik bugün daha koyulasti ilk kez bukadar koyu oldu akşam acile gidicem kan vericem inşallah alırlar kaniSenin problem neydi canım
Leke pembe miydi ve şiddetli miydiAdet olamadım bu ay canim sonra 2 gün leke geldi dün ve bugün testler silik bugün daha koyulasti ilk kez bukadar koyu oldu akşam acile gidicem kan vericem inşallah alırlar kani
Ay inşallah bebiş vardırAdet olamadım bu ay canim sonra 2 gün leke geldi dün ve bugün testler silik bugün daha koyulasti ilk kez bukadar koyu oldu akşam acile gidicem kan vericem inşallah alırlar kani
Ay inşallah bebiş vardır
Evet canim ve ilk gün az,agrim oldu ama 2.gun yoktu 3.gun zaten hiç gelmediLeke pembe miydi ve şiddetli miydi