sağol bocukkk bilgilerinize ve desteğinize gerçekten ihtiyacım ar. evde kalmayada alışmayınca insan durdukça düşündükçe daha bi bunalıyor. rabbim hepimizin yardıcısı olsunnn...![]()
AKGcım burda yapıcağımız paylaşımlarla bebeklerimize aldığımız cicileri anlatarak,paylaşarak,ilersi için olumlu şeyler düşünerek hepimiz sağlıkla hamileliğimizi tamamlıycaz İNŞALLAH...Canınız sıkıldığında yazın bişeyler,hep beraber atlatalım şu günleriiii:))))))))
merhaba arkadaslar bende subatta ıkıncı annelıgımı tadacagım allahın ıznıyle.. ılkı erkekdı sımdı bı prensesım olacakmış.ınsallah saglıkla hayırlısıyla gecer gunlerde kucaklarımıza alırıız bebıslerımızı. benım de satım 20 mayıs. tetanoz asısı demıssınız acaba ılk hamılelıkde yaptırmıs olanlarında yaptrması gerekıyormu ?? ve hangı haftada ılk doz vuruluyor ???tesekkurler....
HANTE aramıza hoşgelmişsin tatlım,oğluşunu büyütmüşsün şimdi de kızın için gün sayıyorsun demek..RABBİM sağlıkla aylarınızı tamamlamanı nasip etsin güzelim:))))Tetanoz aşısı hakkında benim bildiğim kadarıyla bu yaptırdığımız aşılar 10yıllık bi koruma sağlıyo,eğer sende yaptıralı 10yıl dolmadıysa tekrar yaptırmana gerek yok diye biliyorum ben:))))Ama istersen pazartesi günü sağlık ocağındaki hemşireyi arayıp sorarım,daha net bi bilgi ednimiş oluruz:))))))