2012 şubat anneliği tadacak olanlar

merhaba arkadaşlar

bende 2012 şubatta doğum yapıcam. ama 4-5 gündür bebeğimin oynadığını pek hissedemiyorum. normalmi sizce?

canım önce hissediyomuydun ,yani bebeğin birbuçuk saatlik uyuma ve uyanma vakitleri oluyo ozamana falan yatmış pozisyonda olmaya bilirsin belki bence biraz tv karşısında yat ve bişeyler atıştır.buarada şeker yüklemesi falan yaptırdınmı yani telaşlandırmı olmaym da şeker yüksek oluncada bebeğin hareketlerini zayıflatırmış

bende 22 haftadym bu hafta kontrolüm vardı.sat 13 mayıs,senin kontrol ne zamn

son adet tarihim 15 mayıs benim. 15inde kontrolüm var ama bişey olmuş olsaydı hissederdim kanamam olurdu diye telaşlanmamaya çalışıyorum ama..

eskiden sabahları uyanıyodu hissediyodum kıpırdadığını, şimdi öyle bişey yok. doktora mı gitsem acaba..

•takma ad- yaş -bebek cinsiyeti-beklenendoğm tarihi-kaç kilo aldı-bebek kaç kilo doğdu-adı
•senizay - 27 -kız -17 şubat -2 kilo - ? ?
•boncuk -29 -kız -9 şubat -13 kilo - ? - ?
*akg -31-erkek-15 şubat-14 kilo-?-?

evet canım ben daha 1,5 hafta falan oldu özellikle akşam uykuya dalmadan önce ve yemek yiyip uzandığımda tabi uyanı zamanına denk gelirse
hatta ilk 3 gün çok hareketliydi ve benim karnıma ağrılar girdi bizde şüpelenip apar topar doktora gittik ama meğersem bebeğin harekelerinden dolayıymış .sen daha hissetmediysen korkma ama doktor cumartesi bana hissetmeyince korkma çünkü daha küçük belli olmaya bilir dedi.ama aklımda kalmasın diyosan nst mi ne bi cihaz bağlyp hareketlerine kalp atışalarna balylar ben biraz daha bekle derim ama

evet bişey olmuş olsa kesinlikle hissederdin.bide benim bi kaç gündür karnıma doru değilde alt tarafa doğru bi temeleme va tön değiştirdi zannedersem .onu hissetmek çok zor oluyo bağırsak hareketi znnediyrm hep,seninde öyyle olabilr

takma ad- yaş -bebek cinsiyeti-beklenendoğm tarihi-kaç kilo aldı-bebek kaç kilo doğdu-adı
hly1985-26-erkek-20 şubat-4kilo-?-?
bilgilerim bunlar bakalım rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.

ayrıca bebek hareketlerini dün akşam elimlede hissettim kuvvetlenmeye başladı oğluşum. bebek alışverişi daha yapmadım rapor alacağım bayramdan sonra eşimin yanına gidince beraber yapalım diyoruz...

•takma ad- yaş -bebek cinsiyeti-beklenendoğm tarihi-kaç kilo aldı-bebek kaç kilo doğdu-adı
•senizay - 27 -kız -17 şubat -2 kilo - ? ?
•boncuk -29 -kız -9 şubat -13 kilo - ? - ?
*akg -31-erkek-15 şubat-14 kilo-?-?
*hly1985-26-erkek-20 şubat-4 kilo-?-?

kızlar tabi kilolarınız ve vermeyi düşündüğünz isimler değiştikçe haber verin değiştirelim listeyi veya siz kopyalayıp değiştirin kendi bilgilerinizi

şubat ayında anne olacaklarla ilgili bazı bilgiler.liste düzenleyelim dedik listedeki sırayla bilgilerini gönder ekleyelim senide

takma ad- yaş -bebek cinsiyeti-beklenendoğm tarihi-kaç kilo aldı-bebek kaç kilo doğdu-adı

zaman_zaman-25-erkek-26 şubat-500 gram-?-?

Back
X