2012 temmuz anneleri bebeklerine ne ciciler alıyor...

seker_portakali

rabbim sanaşükürler olsun
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
4.926
76
113
İstanbul
kızlar herkese merhaba bu topikten bulamadım
bebeklerimize aldığımız cicileri burda fotoğraflı olarak paylaşalım isterseniz hem eksiklerimizi görmüş oluruz
daha erken belki ama kendini tutamayıpda alışveriş yapanlar buraya resimlerini ekleyebilir:34:

evettt ilk cicilerimizi ekleyelim biz
primadan gelen ilk hediyem sepetinden bunlar çıktı bize
$100_3851.webp

bunuda biz aldık sıcak su torbasıymış
$100_3850.webp

merhabalar...

sicak su torbasina bayildimmmmmmmmm...minicik yarabbim nasil bise bu..türkiye ye gider gitmez alicam hemen..

cok heyecanlandim bu topikte acilinca bizimkiler büyüyorlarda cicilerini almaya basliyoruz demekki:nazar:

Ben daha birşey almadım bakıyorum ama ilgimi kız cicileri çekiyor şimdi pembiş pembiş alırsam birde erkek olursa elimde patlamasın belli olsun alıcam inşaALLAH ama cinsiyet harici ihtiyaclar alınabilir.

CANIM BU PRİMA DAN NASIL HEDİYE GELDİ SANA

canım primanın ilk hediyem diye bir kampayası var formu dolduruyorsun hediyeyi gönderiyorlar

Ben daha birşey almadım bakıyorum ama ilgimi kız cicileri çekiyor şimdi pembiş pembiş alırsam birde erkek olursa elimde patlamasın belli olsun alıcam inşaALLAH ama cinsiyet harici ihtiyaclar alınabilir.

evet canım bende aynıyım ama dediğin gibi cinsiyet harici ihtiyaclar alınabilir:34:

kizlar siz primayi doldurduktan hemen sonra size maille ya da baska türlü dönus yaptilar mi?

ben dun gece esimin face.den doldurdum kendi mail adresimi verdim ama bi dönus olmadi.

Bende bugün doldurdum formu bakalım bişi gelicekmi? arıyacaklarmı? cicileriniz çok güzel daha erken kimbilir daha neler alıcaz bebişlere. ama düşüncem gerekli olanı kadar almak çünkü çok çabuk büyüyorlar.Sağlıkla gelsinlerde....

buba mail gelip gelmemsi önemli değilmiş aradım sordum sadece formu doldurduğumuzda başarıyla ulaşmıştır yazısını gördüysek yeterliymiş 2 yada 3 hafta içinde geri dönüş yapıyorlarmış :49:

buba mail gelip gelmemsi önemli değilmiş aradım sordum sadece formu doldurduğumuzda başarıyla ulaşmıştır yazısını gördüysek yeterliymiş 2 yada 3 hafta içinde geri dönüş yapıyorlarmış :49:

benim baglantida sorun vardi sanirim ben o yazyida görmedim:))))neysem hayirlsii

Back
X