2012 temmuz anneleri bebeklerine ne ciciler alıyor...

aldığımız cicileri bebişlerimiz giyiyor artık çok şükür..
yanlız hastane cıkışı temmuz bebeği için çok da kullanışlı bişi değil onu anladm. ben indrimde buldum dye 3 tane almıştım. sadece 1 tanesinin uzun kollu üst zıbınını hastanedeki ilk gun kullandım. ayaklı patikler de aynı şekilde, içindeki atlet kulot gbi gereksiz parcalar da cabası. en kullanışlı parçaları penye battaniyeler. çok kirlenyo çok lazım oluyomuş gerçekten.

3 takım hastane çıkışı yerine 1 takım yenidoğan alt üst zıbın takım ve bol miktarda badi ve battaniye alsaymışım daha kullanışlı olurmuş.

yanlız hastane cıkışı temmuz bebeği için çok da kullanışlı bişi değil onu anladm. ben indrimde buldum dye 3 tane almıştım. sadece 1 tanesinin uzun kollu üst zıbınını hastanedeki ilk gun kullandım. ayaklı patikler de aynı şekilde, içindeki atlet kulot gbi gereksiz parcalar da cabası. en kullanışlı parçaları penye battaniyeler. çok kirlenyo çok lazım oluyomuş gerçekten.

3 takım hastane çıkışı yerine 1 takım yenidoğan alt üst zıbın takım ve bol miktarda badi ve battaniye alsaymışım daha kullanışlı olurmuş.

cn neolursa olsun hastaneye giderken gezmeye giderken fln hastane çıkışı tam takım bir şekide bebekte hoş oluyor...
bide mesela üstüne kusunca alt üst giydirdiysen,aynı takımın tulumunu giydirip diğer aksesuarlarıyla battaniyesiyle takımı bozmadan kullanabiliyorsun bu yönden iyi bence...
ve evt kesinlikle battaniye herşeyden çok kirleniyor...
yaz bebekleri için en gereksiz parça şapka herhalde.:)
ve bide 3 ay dolana kadar bebeğe elbise giydiremiyorsun,rahat olmuyor...
ve ağız mendili aman ALLAHIM her dakika lazım oluyor...
ve göğüs pedleri çok işimi gördü ve 80 adeti yağ sürmem nedeniyle 20 günde tükettik...
aklıma gelenler şimdilik böyle ve ve ve diye devam etmek dileğiyle:)

Çok haklısın canım bende 2 takım almıştım çok gereksiz sıcakta sadece citcitli body ve çorap giydiriyorum ve şimdide üzerine gelmio küçülmüş ben kıs için bile ayaklı tulum yerine ayaksiz penye pantolon ve çorap tercihim ayakları büyüyor ve olmuyor ayrıca doğumdan sonra zayıf olduğu için cisleri siziodu bol bol citcitli body aldım bide 1 tane yorgan takımı almıştım gittim 1 tane daha aldım alıp kullanmadıklarım ana kucağı halkali sling emzirme sudyeni gogus kremi ve pedi bebek pudrasi bunlar benim için gereksizdi bende 1 tane daha battaniye aldım 4 penye battaniyemiz var benim için kirlenmesi sorun olmuo buna ragmen yetmio
hergün paşamın çamaşırlarını yıkıyorum sıcak olduğu için 10 dk da kuruo kısında heralde peteklerin üzerine asarım olmazsa olmazımız alt açma takımları bı tane daha aldım kıs için çünkü evin icinde alt açma takımlarını yatak gibi kullanıyorum koyuyorum koltuğun üstüne yatırıorum oğlumu kusmuk bezide çok gidio ayrıca cam biberon kullananlar mutlaka yedeğini bulundursun benim gece yarısı kırıldı nöbetçi eczane bulduk ben chicconun bebek arabasını aldım çok memnunum ama tek sorun sapının iki yönlü olmaması arabayla gezerken oğlumun yüzü bana baksın istiyorum olmuo

hastane cıkışlarının ayaklı pantolonlarını hiç giydirmemiştim havalar soğuyunca giydireym dedim, anam kuculmuşler bileee.. olmadı ogluma.

ben de ayaklarını kesip paçalarını diktim tekrar, diz altı sort oldu, çorapla beraber giydirdim güzel oldu

Back
X