- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #21.201
Gunaydin kizlar
Evet gerçekten çok zor bir durum benim durumum. Ben bu işi çözümlemek için yeterince uğraştım sussun yeter zaten onlardan uzağız ailem söz konusu olunca pire deve oluyor neyse bu konuda yaram her an taze sabah sabah tatsız konular bebişlerimiz iyi olsun yeter başka derdim yok
kızlar sızınde karnınızda (sağ tarafta ) anıden sertleşme ve sankı orda bır agırlık varmıs hissi oluyormu zaman zaman.
Canım sağımda solumda heryerde oluyo benim,ama canımı acıtacak kadar değil,sadece bi yere tıkanıp kalıyo bebek, onu çok net hissediyorum,pozisyon değiştiriyorum hemen ,1-2 adım kalkıp yürüyorum elimle karnımı okşuyorum geçiyo,bazen dediğin gibi aşırı sertlik oluyo,hele bi de toksam yeni yemek yemişsem,karnımın yumuşaması baya zaman alıyo o zaman.
Boşver canım haklısın güzel şeylerden konuşalım, bu arada kızımla senin bebişin aynı tarihlerde doğcak, senin bebeğin de kız mı canım...
Bugün doktor randevumuz var. çoook heyecanlıyım. Bakalım kaç kilo olmuş?
Evet canım benim bebeğim kız.İşe yürüyerek gidip geliyorum evle işimin arası 15dk sürüyor, bende bugün kasıklarımda top taşıyomuşum gibi hissetim işe gelirken.aşağıya doğru bir ağırlık oluyor arada :26:
inşallah 1 kilo olmuştur...Sağlıcakla kucağa alırsın inşallah...1 kg olmuştur herhalde
Canım çok faydasını görürsün yürümenin ama gecikince adımlarını hızlandırma , ben biraz hızlı yürüyünce çok sancı hisseidyorum,yavaş tempoda günlük yürüyüşünü yapmış oluyosun ne güzel. Benim okul biraz mesafeli o yüzden eve gidip biraz dinleniyorum ondan sonra tekrar yürüyüşe çıkıyorum.Benim kızım genelde hep yukarda duruyo yaa aynen dediğin gibi top gibi , bazen tıkılıp kalıyo bi tarafıma , iyice nefessiz kalıyorum allahtan çabuk geçiyo...Öyle çok da kilo almadım 29. haftadayım 7 kilo aldım toplam,bu arada senin kilolar nasıl bebişin kaç gr kaç cm canım,bakalım gelişimleri tutuyomu...
inşallah 1 kilo olmuştur...
Geçen cuma doktor 1125gr dedi, boyunu unuttum valla ultrasonda görünce heyecanlanıyorum unutuyorum doktorun bazı söylediklerini. benim kilo altyapım zaten sağlamama üstüne bende senin gibi fazla almadım 6kg almışım sadece
kızlar herkese merhaba
şu nevresim takımları arasında takılıp kaldım kız bebeğim olacak ve uyku setini pembe aldım farklı renk olsun dıye bu nevresım takımlarından hangısı daha ıyı sızce
fikirlerinizi söyleyebilir misiniz:44:
Eki Görüntüle 393353 Eki Görüntüle 393354
Eki Görüntüle 393355 Eki Görüntüle 393356
kızlar herkese merhaba
şu nevresim takımları arasında takılıp kaldım kız bebeğim olacak ve uyku setini pembe aldım farklı renk olsun dıye bu nevresım takımlarından hangısı daha ıyı sızce
fikirlerinizi söyleyebilir misiniz:44:
Eki Görüntüle 393353 Eki Görüntüle 393354
Eki Görüntüle 393355 Eki Görüntüle 393356
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?