2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Boşver canım haklısın güzel şeylerden konuşalım, bu arada kızımla senin bebişin aynı tarihlerde doğcak, senin bebeğin de kız mı canım...

kızlar sızınde karnınızda (sağ tarafta ) anıden sertleşme ve sankı orda bır agırlık varmıs hissi oluyormu zaman zaman.

kızlar sızınde karnınızda (sağ tarafta ) anıden sertleşme ve sankı orda bır agırlık varmıs hissi oluyormu zaman zaman.

Canım sağımda solumda heryerde oluyo benim,ama canımı acıtacak kadar değil,sadece bi yere tıkanıp kalıyo bebek, onu çok net hissediyorum,pozisyon değiştiriyorum hemen ,1-2 adım kalkıp yürüyorum elimle karnımı okşuyorum geçiyo,bazen dediğin gibi aşırı sertlik oluyo,hele bi de toksam yeni yemek yemişsem,karnımın yumuşaması baya zaman alıyo o zaman.

canım ya saol benım prenses sağ tarafımı cok secdı hep sag tarafımda donuyor :) ondan olsa gerek dıye dusunuyorum

Boşver canım haklısın güzel şeylerden konuşalım, bu arada kızımla senin bebişin aynı tarihlerde doğcak, senin bebeğin de kız mı canım...

Evet canım benim bebeğim kız.İşe yürüyerek gidip geliyorum evle işimin arası 15dk sürüyor, bende bugün kasıklarımda top taşıyomuşum gibi hissetim işe gelirken.aşağıya doğru bir ağırlık oluyor arada :26:

Canım çok faydasını görürsün yürümenin ama gecikince adımlarını hızlandırma , ben biraz hızlı yürüyünce çok sancı hisseidyorum,yavaş tempoda günlük yürüyüşünü yapmış oluyosun ne güzel. Benim okul biraz mesafeli o yüzden eve gidip biraz dinleniyorum ondan sonra tekrar yürüyüşe çıkıyorum.Benim kızım genelde hep yukarda duruyo yaa aynen dediğin gibi top gibi , bazen tıkılıp kalıyo bi tarafıma , iyice nefessiz kalıyorum allahtan çabuk geçiyo...Öyle çok da kilo almadım 29. haftadayım 7 kilo aldım toplam,bu arada senin kilolar nasıl bebişin kaç gr kaç cm canım,bakalım gelişimleri tutuyomu...

Geçen cuma doktor 1125gr dedi, boyunu unuttum valla ultrasonda görünce heyecanlanıyorum unutuyorum doktorun bazı söylediklerini. benim kilo altyapım zaten sağlam ama üstüne bende senin gibi fazla almadım 6kg almışım sadece

inşallah 1 kilo olmuştur...

olmuştur olmuştur..
gramlardan kiloya geçmek çok güzel ya.. benim kız 1250ye yakın şuan..
ve iki gündür hareket ederken göbek deliği ve üstü hizasında hareketleri canımı yakmaya başladı.
ben de düşüncelere daldım.. :44: bu keratalar 3-4 kilo olunca neler yapacaklar bizee

kızlar boğaz köprüsü trafe kapatılmış.
ağaçlar devrilmiş, çatılar uçmuş.. bizim çatıdan da garip sesler geliyo.. fena bi kum fırtınası..

ohhh. maşallah
ultrason kağıdındaki 'fl' değerini 7 ile çarparsan tahmini boyunu öğrenebilirsin..

Ahepsi birbirinden tatlı ama bir tane pembe almıssın o zaman bence sağdan altakı sarı renklı olanını ve onun ustunde sayılı olanı begendım :)

valla ben ikincisi hariç diğer üçünü beğendim. onun rengi çok soluk, eski tarz nevresim desenlerini hatırlattı banaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…