- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #21.221
kızlar herkese merhaba
şu nevresim takımları arasında takılıp kaldım kız bebeğim olacak ve uyku setini pembe aldım farklı renk olsun dıye bu nevresım takımlarından hangısı daha ıyı sızce
fikirlerinizi söyleyebilir misiniz:44:
Eki Görüntüle 393353 Eki Görüntüle 393354
Eki Görüntüle 393355 Eki Görüntüle 393356
ohhh. maşallah
ultrason kağıdındaki 'fl' değerini 7 ile çarparsan tahmini boyunu öğrenebilirsin..
cenacım gözünaydın bak sıkıntı ettiğine değmemiş herşey yolunda çıkmış stajyer kızın şeyşiymişboşuna
stres yaptırdı sana canım kilo olayına demekki seninkide kızdı
amannn neyse yürürsün bakalım iyi gelir bu arada rahim ölçümünü alttan mı yaptı :44:
birde şu var ama erkek çocuguna mı olur bu daha çok bu arada kızlar sizlerede söyliyimde bu nevresim takımları biliyorsunuz normalde 39-45 tl cıvarı indirime girmiş şu an 19,90 tl Eki Görüntüle 393391
birde şu var ama erkek çocuguna mı olur bu daha çok bu arada kızlar sizlerede söyliyimde bu nevresim takımları biliyorsunuz normalde 39-45 tl cıvarı indirime girmiş şu an 19,90 tl Eki Görüntüle 393391
Ahepsi birbirinden tatlı ama bir tane pembe almıssın o zaman bence sağdan altakı sarı renklı olanını ve onun ustunde sayılı olanı begendım :)
saol cnm ya.. olmayan şeyin sıkıntısını çektik ama hamdolsun geçti gitti..
tartılırken dedim ki, çıkıcam tartıya ama siz sonra beni çarmıha gerersiniz
yok estegfirullah dedi. sonra 80 günde 7,5 kilo aldığım meydana çıkınca
söylediklerimi yapacaksın, eğer yine böyle gelirsen diyetisyene göndermek zorunda kalırım dedi. ve manalı gözlerini dikti baktıı
zaten fatma hanım çok yumuşak bi kadın. sadece bu tepkisi bile beni harekete geçirdi. iki gündür yürüyorum.
ilk beş dakika falan böyle öyle zorlanıyorum ki, sanki yokuş çıkar gibi.. ama sonra bi açılıyorum. çok da zorlamadan tempolu yürüyorum.
yarım saat önce geldim eve, yoksa bu kum fırtınasına yakalacaktım..
bu arada rahim ağzı ölçüsünü karından aldı.. böyle kasıklarında iyice aşağıya doğru tutuyor aleti,
hatta bastırıyor ölçerken. sen de anlarsın zaten..
kızlar herkese merhaba
şu nevresim takımları arasında takılıp kaldım kız bebeğim olacak ve uyku setini pembe aldım farklı renk olsun dıye bu nevresım takımlarından hangısı daha ıyı sızce
fikirlerinizi söyleyebilir misiniz:44:
Eki Görüntüle 393353 Eki Görüntüle 393354
Eki Görüntüle 393355 Eki Görüntüle 393356
kızlar dün eşimle Çilek > Büyüyen Bebek Karyolası buna baktık
iyice inceledik ve alacağım beşik bu ama başka mobilyalardan bakcam 530 tl dedi
içinin yatağı şunu bunuyla 900 dedi :26:
fikirleriniz için çok teşekkür ederim kızlar
3. sıradaki kuşlu sarı olanı aldım inşallah pişman olmam renkleri canlı gelir bakalım
birde alez aldım oda 15 tl idi indirime girmiş iyi oldu
kızlar bende takip ediyodum sizleri ama işyerinden yorum yapamıyordum ve artık iştende ayrıldım artık evdeyim...
bende park yatak aldım ama uygun fiyatlı uyku seti bulamadım halaa hepsi 150 den başlıyor nerdeyse ist.anadolu yakasındayım bilen eden varsa tavsiyelere açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?