- 14 Ekim 2011
- 731
- 99
- 73
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #7.881
Benim mide hala "istemiyoom" diyobu arada bitki çayı (sallama olanlar) zararlı mı ya? bugün de nezle başladı:S
Benim mide hala "istemiyoom" diyobu arada bitki çayı (sallama olanlar) zararlı mı ya? bugün de nezle başladı:S
12+4 De öğrendim ben dr. %80 kız dedi
Süpriz yapıp gelen bebeğim süpriz bi şekilde aramızdan ayrıldı. Kızlar çok üzgünüm bebeğimin gelişimi durmuş kalbi atmıyor. Pazartesi operasyonla alıyorlar..Vardır bunda da bi hayır demekten başka bişey düşmüyor bize neyapalım. Allah sağlık sıhhat versin.
Ben aranızda ayrılıyorum.Listedende çıkarabilirsiniz beni. Kısmet başka annelerle birlikteliklere...
kızlr benimde birkaç gündür sancım var.. ara ara karnıma ve sol kasığıma sancı giriyor... tecrülelilere sordum ama bu dönemlerde böyle sancı yaşamadıklarını söylediler. bende doktorumu aradım.. oda kanaman yoksa sorun değil ama içinin rahat etmesi için gel bakalım dedi...eşim gelince gidicez... umarım herşey yolundadır...
doktor amcamıza gittik geldik, çok şükür herşey yolunda, o kalp atışını ekranda gördüm yaa dünyalar benim oldu:))
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr selamlar,umarım görüşmeyelı herkescikler iyidir,doktordan geldim bugun ,ense kalınlığı 1.7 cıktı. cok tatlıydı kerata yaaaaa,
Hayırlı akşamlar kızlar.
Epeydir yazamıyordum, nasılsınız? Umarım hepiniz iyisinizdir.
Cinsiyetler belli olmaya başlamış oh oh ne güzel.:))
Ya ben bebişime birşeyler örmek istiyorum ne yapabilirim?
Birşeyler ören var mı?
Kızlaaar selaaaammmm
Kız bebişlere bir kişi daha eklediiii. KIZIMMMM oluyorrrrr
Tatlı kızım benim parmagını emiyordu bir an önce kavuşsaam koklasamm koklasammm
slm kızlarrr iyi pazarlarrrrr nasılsınız ayyy ne güsell herkesler ögrenio yavas yavas bebişinin cinsiyetiini masallahh bebşlerinzede sizlerede ama benm miniciğim göstermedi kendini bizebu ayın sonunda tekrar gidicem bakalım belki bu sefer görürüzz bide kızlar merak ettigim bişer var kız yada erkek anneleri en cok hangi tarafınızda agrı yada batma oluodu meselabazıları dioki sağ tarfta olursa genelllkle erkek solda olrsa kız dioo bide sizlerden duymak isteddm dogrulugu varmı acaba dün bebişmle gittik bir sürüü şey aldık ayy cok zevkli oluo alışveriş ama ara renkler almak zorunda kalıorum alt acma bezi battaniyesi falan aldık zıbınlar aldık rengarenkk bian önce dogsada kucagıma alsam dorum dün anneme gülüo
Ay bn bi keresinde bi misafirlikte cig kofteye denk gelmistim kokar bebege diye ye dediler 1 sıkım yedim acaba bebegim iyi midir :s. Simdi baya canim sıkıldi yaaa
Kızlar uzun bir aradan sonra selam...
Yıl sonuydu - yıl başıydı derken nefes almaya yeni yeni fırsat buldum. Bu arada yazın benim bebişime de ERKEK... İkinci şehzadem yolda kızlar. Öğrendim sonunda
benim bebeğim de kız olacak. ilk bebeğim.
gunaydın kızlar nasılsınızzz ya size bir şey sormak istiorum iki günüdür inanılmaz derecedde başım ağrıyone yapmalıyım sizceee ilaç ta içemiorum önereceginiz bir şey warmı bazı hamile arkadaslarım parol içebilecegimi söylüyolar ama blmiorum
Canım sen baya kötü olmuşsun halada geçmemiş inşallah geçer besin açısından üzülme o beslenir ama sürekli mide bulantısı çekmek kötü olmalı allah yardımcın olsun.
Her bitki çayını içme bence ıhlamur en iyisi gribe nezleye birebir içine elma kabuğu tarçında koy tadı dahada güzel ve daha yararlı olur. Banada burda arkadaşlar önermişti ağır griptede bal ve zencefil süper içini ısıtıyo. Bide limonlu bal.
ınsallah gecer canım ya benım azaldı ama mıde yanması basladı .caylar ıcın bı bılgm yok ama burda okumustm sanırm gunde bıtane dye adacayının zararlı oldugunu blyorum sadece
gunaydın kızlar nasılsınızzz ya size bir şey sormak istiorum iki günüdür inanılmaz derecedde başım ağrıyone yapmalıyım sizceee ilaç ta içemiorum önereceginiz bir şey warmı bazı hamile arkadaslarım parol içebilecegimi söylüyolar ama blmiorum
Aboww bizim dr 12+0'ken küçücük şeyin neresini göreyim daha belli olmaz demişti vay terbiyesiz!
baş ağrısı normal 13-14 haftalarda kan basıncının artmasından dolayı baş ağrısı artıyormuş. bence doktoruna sormadan içme
hosgeldn canım hayırlı olsun sehzadelerı cıftldn hayrlsyla darısı bıze bzmkı gostermyo
Canım büyük ihtimalle üşüttün ama gebeliktende olabilir bide çay kahve gibi alışkanlığın varsa ama bıraktıysan o da yapıyo benimde başağrılarım arttı. Saçlarını ıslak tutmamaya bere falan takmaya dikkat et havalar çok garip tam baş ağrıtcak hava. Miktarı azaltılmış sütlü bi kahve yada filtre olur türk kahvesi olur veya açık çay iç eğer o yüzdense.
Bana dr.um minoset verdi öncesindede ben minoset içilir diye bildiğimden ağrı kesici olarak eve minoset alıyodum gebelik ihtimaline karşı. Ama plus olanı değil normal minoset. Bildiğim kadarıyla bebeğe geçmiyomuş ama tabiki içmemek en iyisi evdeysen yat uyu en güzeli ama çalışıyosan içebildiğin bi ağrı kesici iç başağrısı çekmekten iyidir. Eczaneye danış o sana en hafifini verir.
ben burda daha önce de söylemiştim bütün dr'lar minoset diyo B grubu. hatta benim 14. haftada çıldırtcak dereceye varınca majesik bile içebilirsin dedi dr o ağrı daha çok zarar veriyo bünyeye.
hayırlı olsun kızlar, siz kaç hafta ve günlükken öğrendiniz yüzde kaç ihtimal verdi dr?
kizlar cinsiyete adcele etmeyin evet ben diyorum bunu
16 hafta dolmadan cok iyi gorunucek sekilde dil cinsel organ diye anladim
evet cikinti gordum pipis yuzde 70 de erkek dedi doktor 16 hafta gecmedi icin
ama inanin simdi emin dilim diye oglum diye sevemiyorum
ogrenincede deyisen bisi yok kizlar 13 haftalardaki arrkadaslar acele etmeyin
surda kac hafta kaldi zaten 15 haftada olanlar 3 lu testi konustunuz mu doktorla
bana dedi omurligini incelicez acikli falan varmi ikili iyi diye
canım gozun aydn allah saglikla kucaklarmza almayı nasıp etsn ya kac haftalıkken ogrendnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?