- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #7.921
aslında ilaç kullanma taraftarı degilim ama bilmiorum ki iki gündür ortaya cıktı önceden yoktu böle bi sorunum neyse olmassa doktorumla bi görüşeyim bkalım ne diycekkk
kolay gelsin valla işin zor :) biz evimizi yeni aldık. çocuk odası vardı zaten. o yüzden pek bir zorluk olmayacak ama yine de birsürü şey lazım tabi. artık cinsiyeti de belli olduğu için yavaş yavaş başlarız sanırım hazırlıklara.
Değişiklikte ferahlık vardır derler..Dediğin gibi Allah yardımcın olsun.Gönlünüze göre olur inş.
Allah yardımcın olsun cnm... Vallahi benimde gözümde büyüyor. Benim evimde kısmet olursa en geç 1 aya bitecek. Şimdiden taşınma telaşı sardı beni. Evden eve çağıracağım ama ne kadar olsa yerleştirmesi dert... Bazı şeyleri değiştirmek istiyorum. Kız olursa odasını ayrı yapacaktım ama erkek olduğu için abisiyle aynı odayı paylaşacak. Bir bakıma iyi oldu. Oturma odamı iptal etmeyeceğim.Sıfır bina olacağı için temizliği korkutuyor beni. Temizlikçi tutarım ama inşaat pisliği kötü oluyor temizle temizle aylarca aynı. Allah benim de yardımcım olsun cnm. :)
Kizlar su yorumlarinizin altindaki etiketi nasil yapiosunuz
hapsu tatlim ozel mesaj atimda mesaj kutusu dolu diyo
bizi 2 temuza alir misin birde simdilik yuzde 70 lik erkek bebek
Bende yokum listede benide ekleyin
İlk bebegim
Sat:29 eylul
Bdt:5 temmuz
Kilo:58 yas:20
Yozgat
canım hayırlı olsun cook :) bosaltıyım ben o zaman msj kutumu :) heh ne guzel prenses ten sonra prens gelıyo desene bakalım bende yarın kontrole gıdıcem belkı tahmınde bulunur ama sanmıyorum kesın olana kadar soylemıyor benım doktor
cok saol canim insallah hayirli haberlerle geirsin sende ben hep ruyalarimda doktorun bana ultrasonda bebegin pipisini gosterirken hep gorurdum hata cuma gecesi doktor bana bak bu pipi dediginide gordum
sabah doktora gitim ayni ruyada gibi bak bu cikinti pipi dediginde ben gece ruyamda ayni seyleri gordum
dedim doktora gulmeye basladi adam da erkek bebekler ayaklar havada hemen zaten cikinti gorunuyo
allah seninde gonlunde kini versin insallahh mutlu mutlu yarin gel
Selam Topraksu_ ben balığı ve eti sevmeme rağmen hamile kaldığımdan beri hiç yiyemiyorum bu yüzden doktorum bana EFA Daily adında hamileler için kullanılan balık yağı hapı verdi hergün bir tane içiyorum ayrıca yanında multivıtamin Elevit içiyorum.
slm kızlar nasılsınızz ?? meleksen tatlım az önce fark ettim listeden kocaeli yazıyordu neresinden? bende izmitiliyim
canim ben gebzedeyim izmite subat anneleri arkadaslarim var gorusuyoruz arasira
hata biz 7 aylik hamileyken burda uyugun fiyata sekerci var bebek sekerlerini gelmislerdi burdan almaya
yemek falan yemistik cok iyi arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?