2012 Temmuz anneleriiiiiiii Hepiciğimizz Burada Toplanalımmm :)))

Bendede kasık ağrıları dışında şikayet yok Çok şükür Rabbime

Benim 24 ünde randevum o zaman duyucam inşallah bebişimin kalp sesini :)

kızlarrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzz bakimmm sizzzz Siz yazmadıkça topic geri sayfalara düşüyoooor ama

Yinede irtibatı kesmeyelim ama birbirimizden :))

Darısı tüm bekleyenlerin başına BAT'ım 23 kasım, daha çok var. Bu haftanın geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum.

Darısı tüm bekleyenlerin başına BAT'ım 23 kasım, daha çok var. Bu haftanın geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum.

Amin canım..

Sonucu alana kadar günler çok zor geçiyor.Bol sabır diliyorum..
Ne zaman KK'da çok gezip konu okusam akşamına heyecanlanıp test yaptırdığımı biliyorum:)

Haberlerini bekliyoruz..

Kullanıcı Adı|Şehir|Sat|Gebelik Haftası|Doğum Tarihi
habissh|Ankara|03 Ekim 2011|6+2|Temmuz 2012

yeni hamişler merhaba nasılsınız hamilelik belirtileriniz varmı
benim sadece tansiyonum düşüyo
7.haftadayız mide bulantım yok gibi korkuyorum bulantıda olmayınca aslında
cuma randevum var kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz inş. herşey güzel olur
:18:

Teşekkürler canım.Umarım sende iyisindir..
Ben daha hamile kaldığımı öğrenmeden belirtiler yaşadığım için hala devam ediyor.
3-4 gün öncesine kadar yemek yemek hiç istemiyordum.Çünkü aşırı tiksinme duygusu yaşıyordum.
3-4 gündür tiksinmem(et,kuru fasulye vs)azaldı.Bu seferde hemen acıkıyorum.Sanki yemek yememişim gibi halsziliğim oluyor.
Benimde bugün doktor rendevum var.Kalp atışlarını duyabilimiyiz bilmiyorum(6+2) ama genel kontrolüm var.
Yeni gelişmeleri haber ederim.

bilirim o bulantılar tiksintiler cok zor oluyor
benim ilk bebeğimde 6. haftada başlamıştı ama bir başladı tam başlamıştı
(kalbi durduğu için 19mayısta alındı)
şimdi 6+6 dayım bulantıda yok ilkindede gözüm korktu çok kötü günler geçirdim onu kaybedince
inş. bu kez güzel olacak herşey
bu arada miniğinin kalp atışlarını inş duyarsın canım

Canım Bu benim ikinci hamileliğim. İlkinde hiç bulantım olmamıştı. 6. ayıma kadar çocuk kıllanmaya başladığında biraz bulantım olmuştu o kadar. Çok rahat bir gebelik geçirmiştim. Şimdiki hamileliğimde sadece 1 kez mide bulantısı yaşadım. Oda gebeliğimi öğrenmeden önceydi hatta bundan şüphelenip regl tarihim gelmeden önce gebelk testi yapmıştım. Bu gebeliğimdeki tek şikayetim çok sık kasık ağrısı yaşıyor olmam. Birde herkes gibi çok acıkıyorum :)) Benim randevum haftaya perşembe yani ayın 24 ünde bak benimde içime kurt düşürdün şimdi.

güya tablo yapmaya çalıştım ama boş bir ekran çıktı.Öğrenip bi tablo hazırlasak güzel olur..

Evet tatlım haklısın ben şu gebelik çizelgesini hazırlayıncaya kadar canım çıktı. Eğer sizde hazırlamak isterseniz yardımcı olurum seve seve. Birde şu tablo işini araştırayım bakalım

aslında haziran annelerine mi, temmuz annelerine mi yazmalıyım bilemiyorum.belki sizin yardımınız olur.benim sat 16 eylül.buna göre 8.5 haftalık olmam lazım.ama doktor bebeği yeni gördü dün.bebek 3.5 mm idi.doktorun söylediğine göre 6 haftalıkmışım.çok şaşırdım.aslında bu mümkün değil.en son yapılan bhcg ye baktım.ona göre de 8.5 haftalığım.nasıl oldu bu anlamadım.bir başlık ta yazdım bununla ilgili ama tatmin edici bir cevap bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim.

ayyy ne güzel ikinci meleğin gelecek canım hayırlısıyla inş.
kasık ağrıları çok normal rahim büyüyor bebişe yer açıyor 2ay sonunda geçiyo o önemli değil sağlıklı olunda
benimde hamile olduğumu öğrenmeden 1kere sabah bulantım olmuştu acabamı demiştim bende
ben biraz yaşadıklarımdan dolayı çok pimpirikliyim belkide :18:
sen bana bakma senin ilkindede bulantın olmamış bünye meselesi sonuçta bazıları hamile bile olduğunu anlamadan 9 ay geçiyor
inş. sağ salim meleklerimize kavuşuruz çok istiyorum mis kokusunu içime çekip sarılmayı

İnşallah canım. Hepimiz meleklerimizi kucağımıza aldığımızda sağ salim Yine burada sevinçlerimizi paylaşırız. Senin doktor kontrolün ne zamandı canım

Sat'ın 16 eylülse 6 haftalık nasıl olabilirsin ki. Benim satım 10 ekim 5. haftamdayım ben. Bunda bir yalnışlık var güzelim. Bakalım bir dahaki muayenende ne diyecek. Olmadı doktorunu değiştirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…