Evet tatlım haklısın ben şu gebelik çizelgesini hazırlayıncaya kadar canım çıktı. Eğer sizde hazırlamak isterseniz yardımcı olurum seve seve. Birde şu tablo işini araştırayım bakalım
aslında haziran annelerine mi, temmuz annelerine mi yazmalıyım bilemiyorum.belki sizin yardımınız olur.benim sat 16 eylül.buna göre 8.5 haftalık olmam lazım.ama doktor bebeği yeni gördü dün.bebek 3.5 mm idi.doktorun söylediğine göre 6 haftalıkmışım.çok şaşırdım.aslında bu mümkün değil.en son yapılan bhcg ye baktım.ona göre de 8.5 haftalığım.nasıl oldu bu anlamadım.bir başlık ta yazdım bununla ilgili ama tatmin edici bir cevap bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim.
selam kızlar,
benim sat 6 ekim, bat 2 kasımdı,
1 kasımda belirtilerden dolayı idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı, ertesi gün kan testinde netice 162 çıktı,
doktoru aradım hamilesin dedi, ve bu cumartesiye randevu verdi,keseyi daha net görebilmek için,
ama günler geçmiyor,çok merak ediyorum ve çok endişeleniyorum,
kendi hesaplarıma göre 6 haftalık,doktor ilk muayenelerde vajinal ultrasonla bakıyormuş.
sizce cumartesi günü kalp atışları duyulabilir mi?
Dün doktora kontrol için gittik.Kesenin içinde 8.3 mm olan yavrumu gördüm.Sonra pıt pıt atan kalbi karşısında eşimde bende çok duygusal anlar yaşadık.
Mucizeden başka bişey değil.Rabbim bu mutluluğu herkese yaşatsın inş.
Canım hayırlı olsun..
Kese daha önce oluştuğu için muhtemelen görürsün.Ama kalp atşı kişiden kişiye değişiyor genelde.Ama 6.haftadan itibaren kalp atımı başlıyor.Benim doktorum vajinal ultrasonu hiç önermiyor ki seninki 6 haftalık normal ultrasonda bile gözükebilecek durumu var.Vajinal ultrason doktorların kolayına geldiği iin tercih ettiklerini söyledi.Umarım kafanı karıştırmamışımdır.Sadece bildiğim bir bilgiyi paylaşmak istedim.
selam kızlar,
benim sat 6 ekim, bat 2 kasımdı,
1 kasımda belirtilerden dolayı idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı, ertesi gün kan testinde netice 162 çıktı,
doktoru aradım hamilesin dedi, ve bu cumartesiye randevu verdi,keseyi daha net görebilmek için,
ama günler geçmiyor,çok merak ediyorum ve çok endişeleniyorum,
kendi hesaplarıma göre 6 haftalık,doktor ilk muayenelerde vajinal ultrasonla bakıyormuş.
sizce cumartesi günü kalp atışları duyulabilir mi?
Çizelgen çok tatlı olmuş canım..Müsait bir zamanında nasıl haırladığını yazarsan bizlerde eklemiş oluruz.Şimdiden teşekkürler..
bebeğin sağlığı açısından vajinal ult. herhangi bir sorun yaratabilir mi acaba?
çok teşekkür ederim kızlar, araştırcğm gitmeden,
benim ilk gebeliğim,çok da yeni evliyim,eylülde evlendim ekimde hamile kaldım:)
Allah herkese bu duyguyu yaşatsın inş.
mrb arkadaşlar...
bende varım. ben de geldim..... 6+4 üm.. Rabbim hepimizi hayırlısıyla tamamına erdirsin...
sevgiler..
mrb arkadaşlar...
bende varım. ben de geldim..... 6+4 üm.. Rabbim hepimizi hayırlısıyla tamamına erdirsin...
sevgiler..
kızlarrrrrrrrrr :18: Nerdesinizzzbebişleriniz ne yapıyorr hiç haber falan vermiyosunuz yanii bilemiyorumm :))
kasım annesi olacaktım 3.5 ayımda rabbim cennet meleği seçti yanına aldı
temmuz annesi olacaktım şimdide boş gebelik tehlikem var
haftaya kadar bekliyoruz eğer haftaya salıya kadar bebiş görünmezse yeniden kürtaj olacağım
bilmiyorum ne desem boş galiba
( son adet tarihim 29 eylüldü adet günüm 2 gün geçince test yapmıştım negatifti
6 gün sonra tekrar yeniledim testi hamile olduğumu öğrendim
geç döllenmemi oldu acaba diyorum bugun tekrar gittim doktora kesem 22 santim olmuş yada milim :44: )
offf bilmiyorum niye böyle oldu ikiside
acaba ne olacak haftaya kesilmeyi bekleyen kurbanlıklar gibiyim hiç bişe düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?