2012 temuz anneleri hediyelesiyor

meleksen

pamuk prensesim & pasam
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
3.940
4
116
37
Kocaeli
kizlar hediye topigimizi aciyorum hediyelesmek isteyen bende varim diye yazarsa
listeye ismini eklerim hediyyelesmeyi hemen yapmayiz once birikelim sonra karar verelim
ne zaman ve ne kadar miktar uyugun olur diye :49:

Tamam arkadaslar hepımız toplanınca kımın butcesıne ne kadar yeterse
konusur kararlastırırız kız annelerıle erkek annelerıle lıste yapar cekılısle kım kıme duserse kararlastırır veeee cıcıler hedıyeler gelır :16:

bende varım :emir_bebek: :emir_bebek: havalar biraz ısınsın nisan mayıs gibi olsun bence ki doya doya dolaşalım gezelim öyle alalım, soğukta çıkmak bile işkence gibi malum.. paraya gelince hiç fark etmez kimin gönlünden ne koparsa :34:

bende varım :emir_bebek: :emir_bebek: Havalar biraz ısınsın nisan mayıs gibi olsun bence ki doya doya dolaşalım gezelim öyle alalım, soğukta çıkmak bile işkence gibi malum.. Paraya gelince hiç fark etmez kimin gönlünden ne koparsa :34:

tatlım zaten hemen yapalım demedım ama 6 aydan sonra vucut agırlasıyo
gezmek tozmak pek olmuyo ozaman cok gec olur bırde sımdı hersey ındırımde
guzel seyler var ay sonundan sonra tum cınsıyetler kesınlesın cekılısı yaparız

para konusuna gelınce baska hedıyelesmelerde gordum
ben marka aldım o bana ucuz almıs ben ıyı aldım o adı almıs gıbı soylenenlerı
onun ıcın belırlı bı mıktar 30 tl veya herkez fıkrını soyledı kararlastırdıgımız
mıktar olur tabı gonlunde olup alan ayrı ben 30 tl anlastıgımız arkadasa
1 boset hedıye almıstım ıngıltereden herkez gonlunden ne gelırse yapar

tatlım zaten hemen yapalım demedım ama 6 aydan sonra vucut agırlasıyo
gezmek tozmak pek olmuyo ozaman cok gec olur bırde sımdı hersey ındırımde
guzel seyler var ay sonundan sonra tum cınsıyetler kesınlesın cekılısı yaparız

para konusuna gelınce baska hedıyelesmelerde gordum
ben marka aldım o bana ucuz almıs ben ıyı aldım o adı almıs gıbı soylenenlerı
onun ıcın belırlı bı mıktar 30 tl veya herkez fıkrını soyledı kararlastırdıgımız
mıktar olur tabı gonlunde olup alan ayrı ben 30 tl anlastıgımız arkadasa
1 boset hedıye almıstım ıngıltereden herkez gonlunden ne gelırse yapar

canım beni de ekle listeye, ancak bence hediyenin fiyatını belirlemek doğru olmaz gibi gliyor, sonuçta herkesin gönlünden ne koparsa olmasında fayda var. Bizim topicte hiç kimsenin "ben marka aldım o bana uyduruk almış" gibi bir yorumda bulunacağını sanmıyorum eğer öyle beklenti içine girecekse kişi hiç katılmasın diyorum hediyeleşmeye ne çirkin bir tavır olurdu:20: Hediye fikri pek güzell bu ay sonunda yaparız inşallah

canım beni de ekle listeye, ancak bence hediyenin fiyatını belirlemek doğru olmaz gibi gliyor, sonuçta herkesin gönlünden ne koparsa olmasında fayda var. Bizim topicte hiç kimsenin "ben marka aldım o bana uyduruk almış" gibi bir yorumda bulunacağını sanmıyorum eğer öyle beklenti içine girecekse kişi hiç katılmasın diyorum hediyeleşmeye ne çirkin bir tavır olurdu:20: Hediye fikri pek güzell bu ay sonunda yaparız inşallah

haklısın mesela ben biraz hazır bişeyler alırım, biraz da kendim birşeyler yapmak isterim. elimden gelen şeyleri paylaşmak isterim üstelik heryerde bulunan birşey olmayacağı için daha değişik ve güzel olur diye düşünüyorum. ama tabi bunun fiyatını belirleme durumum olmaz. karşılığı hiç gelmese bile ben birisine hediye göndermekten çok mutlu olurum. yine de herkes fikrini söylesin tabi. önemli olan ortak karar.

Back
X