cok saol canım ınsallah 2012 hepımıze ugurlu gelır 3. denemem olacak ve artık bebegımı kucagıma almak ıstıyorum ve rabbım ısteyen herkese nasıp etsın kımseyı boyle aratmasın
Aminnnnnn insaALLAH. Birini ayni derdin icinde olmadan anlamak cok zor.
InsaALLAH 3. denemende tutar cnm. Rabbim hayirlisini ve sabir versin.
Cok yipratiyor bu agir ve uzun bekleyis ama anne olma isteyi istee herseye ragmen vazgecilmiyor.
evet canım helekı 6 senelık de bı evlılık olunca bosluk oluyo bebek ınsanın hayatın da ınsallah evımızı de kucagımızı da doldururlar o guzel guluslerıyle senın kacıncı denemen ve nerde denemeyı dusunuyosun
Canim benim tup bebek icin ikinci denemem olacakti ocak 2012'de.
O sure zarfinda asilamada deneyelim dedi doktorum... Cok sukur eylulde ilk denememle mucizevi bir sekilde hamile oldugumu ogrendim.
Suan 8 hafta 3 gunluk bebegim.
kızlar dua edin banaaaaaa yarın büyük gün, toplanıyor yumoşlarım ..çok ağrım var çok korkuyorum.sizlerden Allah rızası için dua istiyorum kardeşlerim..
esraaaaaam dua et kardeşim..
kızlar dua edin banaaaaaa yarın büyük gün, toplanıyor yumoşlarım ..çok ağrım var çok korkuyorum.sizlerden Allah rızası için dua istiyorum kardeşlerim..
esraaaaaam dua et kardeşim..
maşallah canım allah tamamına erdırsın ınsallah saglıkla sıhatle kucagına alırsın bebısını
Merhaba kizlarrr...
Forumda surekli goz gezdiriyorum ve surekli 2011 tup bebekle ilgili baslangiclar var ama 2012 ne kaldi?
Benim tup bebek baslangicim ocak 2012'de ve insaALLAH diyorum 2012 bana ugur getirir ve melegimi kucagima alirim.
Var mi benimle ayni kaderi paylasan?
Iki sene olduHayirlisi ALLAH'tan.
Cevaplarinizi bekliyorummmmmmmmmmm
Canım sağolasın.........canım allah yardımcın olsun ınsallah cok guzel olur hersey senın ıcın
Canımsın benim kuzum..Allah razı olsun .Geldi catti demek buyuk gunnnnnnnnnn... Canim InsaALLAAHHHHHHH diyorum butun kalbimle cok istiyorummm guzel haberlerle gelmeni.
Herseyin hayirlisini istiyorumm senin icin Rabbim yuzunu her daim guldursun...
Dualarimdasin cnmm.
Bu arada Tovbee'den haber alan var mi? onu cok ama cok merak ediyorumm
Bu arada Tovbee'den haber alan var mi? onu cok ama cok merak ediyorumm
cnm mrb ben sizi takip ediyorum ama herzaman yazamıyorum:26:
senin güzel gidiyor hamileliğin masallah cnmins cabucak gecer zaman ve meleğini kucağına alırsın
melish gecmiş olsun benimde 34 yumurtam toplanmıstı ve 1 hafta cok ağrım oldu gecti sonra
ben de pek gelişme yok doktorla konustuk
dondurulmuslarla devam edicez
45 gün sürüyormus bende sömestıra denk gelsin istiyorum bakalım denk gelir ins
hepinizi kocaman öptüm
melish83 canım dualarım seninle inşallah hayırlı haberler alırsın ,seni arayacaklar değilmi,merak ettim canım bize haber ver,hakkında hayırlısı
Forum yöneticisi selam,
Diğer forumlard aolduğu gibi sende exelde bir liste hazrılayıp yayınlasana. Kim nerede , hangi sorundna dolayı yaptıryor.. Takip etmek daha kolay olur.
sevgiler
cnm mrb ben sizi takip ediyorum ama herzaman yazamıyorum:26:
senin güzel gidiyor hamileliğin masallah cnmins cabucak gecer zaman ve meleğini kucağına alırsın
melish gecmiş olsun benimde 34 yumurtam toplanmıstı ve 1 hafta cok ağrım oldu gecti sonra
ben de pek gelişme yok doktorla konustuk
dondurulmuslarla devam edicez
45 gün sürüyormus bende sömestıra denk gelsin istiyorum bakalım denk gelir ins
hepinizi kocaman öptüm
kızlar bende varım sanırım ocak ayının ılk haftası adetımle beraber baslıyacagız bu arada bu benım 3 denemem
en cok yumurta toplama ıslemınden korkuyorum hanı ılacla uyutuyorlarya uyanamayacakmısım gıbı gelıor
Allah razı olsun kuzum.benim transferim oldu bugün, nasıl duygulandım ağladım( Rabbim güzel günleri göstersin bize inşallah..
Senin de her şey gönlünce olsun bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?