cnm ben gazianteyim
bence daha fazladır düsünen ama hani 2012 cok uzak gibi gelip yazmıolardır
az kaldı cnm sabır
ben de dusunuyorum ama belki 2012 ye az kala da baslayabilirim :)) benim de 2.denemem olacak .
esra güzel anne nerelerdesin
melish gecmiş olsun tatlım iğnelere alıscaksı bisüre sonra evet zor ama sonu güzel olcak ins
benim transfer yaıldı bugün gayet iyi gecti cok sükür bıdığım suanda içimde bu bile güzel bi duygu ki annelik anlatılmaz galiba
ben cok girmemeye calıscam nete
dualarım kalbim sizlerle..
Selam kızlar, ben geldim..
Bugün uzun protokoldeki ilk iğnemi vurdurdum.O kadar canım yandı ki. ağlamaktan helak oldum. Ağlamamın sebebi tabi ki canımın yanması değildi. Beni anlıyorsunuz biliyorum. o kadar zor bir sürecteymişim bunu sanırım ciddi bir şekilde farkettim.rabbim inşallah sonunda bebeğimi bana verir.Benden dualarınızı esirgemeyin Allah rızası için. o kadar acıyor ki hala..üzerinden 9 saat geçti hala ağrıyor(
Esram canım hamişlik nasıl gidiyor bi tanem..Dualarım seninle..Anlat bakalım, geçmişi okuyamadım ama
ve diğer arkadaşlarım sizi çok merak ediyorum.
tobee canım sen neler yaptın yaa ...
Kuzum inşallah sonuç gününde şuraya güzel haberlerini vermek nasip olur.
Ben de dediğin gibi alışmak zorundayım.Bugün tüp bebek annelerini gördüm göbişleri böylee kocaman , ay dedim Allahım ben de olayım varsın iğneleri hep olayım..İnşallah güzel haberler veririz birbirimize..
Benim de dualarım seninle..Bol bol ananas ye..günde 3 dilim..
Esram da yok nerde gerçekten. özledim onu :)
esra güzel anne nerelerdesin
melish gecmiş olsun tatlım iğnelere alıscaksı bisüre sonra evet zor ama sonu güzel olcak ins
benim transfer yaıldı bugün gayet iyi gecti cok sükür bıdığım suanda içimde bu bile güzel bi duygu ki annelik anlatılmaz galiba
ben cok girmemeye calıscam nete
dualarım kalbim sizlerle..
Arkadaşlar aranıza bende geldim,bende hayılısıyla egede başlıyorum haftaya randavum var bakalım önceki tetkiklerimde var inşallah direk tüp bebek derler,
cnm transferim cumartesiydiCanim ben hep burdayimmm ama sizler yoksunuzz
Hafta sonu misafirlerim vardi o yuzden giremedim ama onun disinda gozum hep yollarda kaldi.
Senin transfer ne zaman yapildiiiiiiiiiii???? Ay hic birseyden haberim yok demismiydin kii?? benim nasil kaciririmmm bunu?
Canimm benim insaALLAHHH guzel haberlerle gel insaALLAH... Butun kalbimle diliyorum Yoktan Var edenimden insaALLLAHHHH.
Ne zaman peki kan tahlilin? ay insaALLAH guzel annesine SIKI SIKI tuttunmustur bicirik.
Haberlerini bekliyorummm, internette az girsende iki saniyeni bize ayir lutfennnnnn
cnm transferim cumartesiydi
sonuc 20 ekimde belli olacak arada kasıklarımda batmalar oluyor
ama iyi seyler hissediyorum olacak ins olmazsa da 10 tane dondurulmusumuz var
bugünde raporluyum yrn ise baslıyorum
sıkıldım zaten evde dinlenmekten
iste sonuc bekliyorum
ins minnosum benimledir tutunmustur sıkı sıkı
öpt cnm
sende dikkat et kendine ok
canımsınnnnnn aşkım..öptüm çok..haftaya muayenem ve asıl iğnelerime başlıyorum. dualarla kardeşimKimse kalmadi artik saniyordum gunlerdir hergun yokladim kimsecikler girmiyordu, tabeee meraktan oldummm.
Hadi hayirlisi ilk igneni vurulmana sonunda bebegine kosar adimlarla ilerlemene sevindim cnm. Evet igne acisi cektigimiz aci yaninda hafif kaliyor.... Cok ama cok iyi anliyorum seni.
Agrimasi normal cnm takma kafana ve emin ol ki dualarimdasin....
Hamislik iyi gidiyordur insaALLAH cok ayakta kaldigim zaman kasiklarimda ve belimde agrilar oluyor ama normal oldugunu dusunuyorum.
Bebegimin kesesini gormedim henuz daha cok yeni oldugu icin 17 ekime randevu verdiler ultrasyonda o zaman gormek nasip olacak ins.
Ama tabi bununla bitmiyor ALLAH'in izniyle su buyu risk tasiyan ilk uc ayi atlatirim ins. InsaALLAH bebegimi salikla sihhatle kucagima alirim.
Canimm bende cok ozluyorum inan sizlerden iki uc gun haber alamayinca!!!
InsaALLAH sende en kisa zamanda kocaman gobisli melishimiz olursun. Guzel haberler yakin ins ben inaniyorum.
cnm transferim cumartesiydi
sonuc 20 ekimde belli olacak arada kasıklarımda batmalar oluyor
ama iyi seyler hissediyorum olacak ins olmazsa da 10 tane dondurulmusumuz var
bugünde raporluyum yrn ise baslıyorum
sıkıldım zaten evde dinlenmekten
iste sonuc bekliyorum
ins minnosum benimledir tutunmustur sıkı sıkı
öpt cnm
sende dikkat et kendine ok
canımsınnnnnn aşkım..öptüm çok..haftaya muayenem ve asıl iğnelerime başlıyorum. dualarla kardeşim
sen napıyorsun bebişinle :) ayy çok şeker :) güzel haberler ver inş 17 ekimde bize.öptüm esram..
Esram kapsama alanına girmişsin, umarım uzaklaşmadın hepten..ve okursun.Hayirlisi olsun birtanem insaALLAH muradina erersin sana yazdigim dualari zamanin olunca bol bol oku (Ya semig). Ben cok faydasini gordum hem ramazan ayiydi hemde Rabbimin her ismi bir birinden kiymetli, guzel ve anlamli ama bu isminin faydasini o zamanlar kesfetmistim ve hemen kabul etti Rabbim dualarimizi.
InsaALLAH seninde canina can verir...
17 ekimdeydi ilk ultrasyonum ama 18 ekime cekildi doktorum tarafindan... Olsun bir gun sonucta onemli degil.
Cok heycanliyim bebegimi gorecegim ve doktorumun dedigine gore o zaman kalbide atacakmis nasilll heycanliyim anlatamamm
Bebegimin kalbi hic durmasin hep atsin insaALLAH hayirlisiyla, cok korkuyorum kalbinin duracagindan :18:
Seninde hayirli haberlerini bekliyorum.
TOOBE canimmm senden ne haber? 20 ekime az kaldi hayirlisiyla o tarihde aklimda ve gonlumde sanki benim kan tahlilim yapilacak gibi
InsaALLAH hepinizden hayirli haber alacagim ben inaniyorum ve hep iyi seyler hissediyorum
slm hanımlar,bende geldim aranıza,bizde kasım adetiyle başlıyoruz tüp bebege sanırım kasım 1 gibi.ilk denememiz olcak,30 yaşındayım bende bi sorun yok şükür eşimde azospermi var.eşime hiç bitkisel bişey başlamadık şimdide başlasam faydası olurmu bilmiyorum,günümüz az kaldı çünkü.rabbim inş.2012 bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip eder hepimize.banada dua edin olurmu.sevgiler..
Esram kapsama alanına girmişsin, umarım uzaklaşmadın hepten..ve okursun.
İnşallah duaların seni bulsun arkadaşım.bebeğinin güzel haberlerini vermek nasip olsun.
Benim de iğnelerime devam denildi. bugün 12. iğnemi yaptım.cuma günü tekrar gidip artık gonalf e başlıyorum sanırım o zaman netleşecek yumuşlarımın durumuna bağlı tabi..benim büyük bi ihtimalle bayram sonrasında yani kasım 20 gibi belli olur yani bir ay sonra..dua et bana nolur..öptüm çok...
slm hanımlar,bende geldim aranıza,bizde kasım adetiyle başlıyoruz tüp bebege sanırım kasım 1 gibi.ilk denememiz olcak,30 yaşındayım bende bi sorun yok şükür eşimde azospermi var.eşime hiç bitkisel bişey başlamadık şimdide başlasam faydası olurmu bilmiyorum,günümüz az kaldı çünkü.rabbim inş.2012 bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip eder hepimize.banada dua edin olurmu.sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?