hmmm.. bende böle bi baslık acılsada yazsam diodum
bizde aralık gibi baslamayı düsünüyoz uzun protokol olurmus yani 2012 ye denk gelcek
bu ay 11. ay olcak
asılama hariç diğer asamaları uyguladık klomen , rahim filmi vb.
bekarken olduğum 2 kist ameliyatından kaynaklanan tüplerde hasar olusmus
hayırlısı ins
herkese dua ediyorum..
slm bende 2012 de başlıycam kısmetse öncesinde yapmam gerekenleri yapacağım film falan gibi benim 2. denemem olacak
inşş son olur yüzümüz güler...
cnm hosgeldin aminnn olsun da 2. filan önemli diil Rabbim sabır versin hepimize insslm bende 2012 de başlıycam kısmetse öncesinde yapmam gerekenleri yapacağım film falan gibi benim 2. denemem olacak
inşş son olur yüzümüz güler...
aaa esraa o kadar sıra nasıl oluyor
bana ne zaman istersen gel baslarız dediler
senin devlet hastanesi filan mı
buarada ne güzel doğal yoldan hamile kalmıısın bakarsın gerek bile kalmaz cnm
cnm ben gazianteyim
bence daha fazladır düsünen ama hani 2012 cok uzak gibi gelip yazmıolardır
az kaldı cnm sabır
ekimde aşılama denemeyi planlıyorum sonrası tüp bebek denemesi .......
Selam kızlar.Ben de geldim sorun erkek inferlitesiİzmir Ege Ü.'deyim tedavide, 4-5 aydır hala ses yok bizim karardan.İlaç tedavisi ve tipik muayenelerim tamam.Tüp için kararı raporu bekliyorum.Arıyorum ama net bir şey yok.Sanırım 2012 yi bulacak bizim :)
InsaALLAH hersey gonlunce olur cnm umidini kaybetme onumuzde uc ay daha var her an hersey olabilir...
Hayirlisi olsun her zaman
Canım benim Allah razı olsun.Biz bugün eşimle hastaneye gittik.Bana adet olunca bildir dedi.Tüp için karar kılınmış.Ancak eşimin morfolojisi 0 olduğu için ben keçiboynuzu kürü uyguluyorum ve yeni başladım.Ayrıca birkaç tane de takviye aldım.Bu yüzden ben tüpe yine birkaç ay sonra yapmak istiyorum.Şimdi bu değerle yaptırsak yıkılmaktan korkuyorum ;( Hayırlısı olsun.Belki miniğim kendiliğinden gelirrrrrr :)
cnm hadi bakalım hayırlısı
keci boynuzu uygulayanlar genelde olumlu sonuclar almıs sende dene mutlaka
benim bi arkadasımın esindede aynı sorun vardı sanırım esi ameliyat oldu asılama yaptırdılar tutmadı veee 2 ay sonra doğal yoldan oldu seninde öle olur ins
InsaALLAH dualarimiz kabul olur!!!
Keci boynuzu kuru nasil oluyor?
InsaALLAH hakkinizda hayirlisi olur umudunu yitirme melishcigim, bizede demislerdi sperm az oldgu icin dogal yollarla cok zor bebeginizin olmasi ama ALLAH'imin bir OL demesiyle hersey oluyor... Nisanda kendiligimden hamile oldugumu ogrendim tabi 10 hafta sonra husranla bitti hikayem ama hic degilse kendiligindende oluyormus doktorlarin soyledigi gibi karamsar bir durum yok diye bardagin dolu tarafini gormeye ozen gosterdik
Tobee sende bir gelisme var mi cnm?
Benim bu cuma asilamam var cok heycanliyim ayni zamandada cok korkuyorum hayirlisi ins...En kotu ihtimal ocak ayinda tup bebek ama o zamana kadar bir kac asilamayla sansimi denemek istiyorum...
Dua edin arkadaslar
InsaALLAH dualarimiz kabul olur!!!
Keci boynuzu kuru nasil oluyor?
InsaALLAH hakkinizda hayirlisi olur umudunu yitirme melishcigim, bizede demislerdi sperm az oldgu icin dogal yollarla cok zor bebeginizin olmasi ama ALLAH'imin bir OL demesiyle hersey oluyor... Nisanda kendiligimden hamile oldugumu ogrendim tabi 10 hafta sonra husranla bitti hikayem ama hic degilse kendiligindende oluyormus doktorlarin soyledigi gibi karamsar bir durum yok diye bardagin dolu tarafini gormeye ozen gosterdik
Tobee sende bir gelisme var mi cnm?
Benim bu cuma asilamam var cok heycanliyim ayni zamandada cok korkuyorum hayirlisi ins...En kotu ihtimal ocak ayinda tup bebek ama o zamana kadar bir kac asilamayla sansimi denemek istiyorum...
Dua edin arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?