2012 ygs/lys

Aşırı derecede heyecan ve stres var bu gece nasıl uyuycam hiç bilmiyorum herkese şimdiden başarılar...

Yarın YGS sınavına girecek tüm kişilere başarılar.. Umarım herşey istediğiniz gibi olur

Son düzenleme:
slm kızlar yarın sınav var ya ben hala inanamıyorum şaka gibi geliyo. umarım herkes istediği puanları alır ve istedği okullara yerlerşirr..

Yarın Ygsye girecek herkesin Allah yardımcısı olsun,emeklerinin karşılıklarını almayı nasip etsin..:18:
bende yarın 2.üniversite için bu yarışta olacağım ,hadi bakalım..

slm canım :) bm ilk deneyimim ve pek umutlu değilim hangi bölüm istiyorsun sen ??

bende öğretmenlik fakültesindeee okumak istiyorummmmmmmm ama olmucak.çünkü hazırlıksızım bu seneee.bende bundan kafayı yicem

tüm kızçelerime allah yardımcı olsun emekleriniz karşılıksız kalmasın inşallah

bende sağlık meslekte okuyorum. hemşirelik bölümü. yüksekokulunu okumak istiyorum. ama pek umutlu değilim. zor biraz kazanmam çünkü sayısal bölümüm ve sayısal ders görmedim dershaneyle takviye etmeye çalıştık amma bakalım ne olacak (

hah bewnde hemşire olmak istedim zamanındaa çokk olmadııı olmadıı!!! inşallah kazanırsın.sayısal ders yokmuş nerdeyse evet ben bakmıştım derslerine.çok tuhaf:s

hah bewnde hemşire olmak istedim zamanındaa çokk olmadııı olmadıı!!! inşallah kazanırsın.sayısal ders yokmuş nerdeyse evet ben bakmıştım derslerine.çok tuhaf:s

malesef canım ya çok zor yükseğini kazanmak nasıl sistem bu anlamadım. çokkk saçma 8. sınıfta kaldı bnm fen derslerim şimdi devam etmeye çalıştım ama ne kadar oldu bilmiyorum. tek avantajım kpssile atanıp çalışabilme imkanı açıkta kalmam rahatlığı var en azından.
sen neden vazgeçtn hemşirelikten hala olabilirr??

Bende sağ.mes.teyimm hemşirelik için uğraşıyorum bende bakalım nasıl olacak. . .

hayırlısı olur inş canımm nerde okuyosun? puanların nasıl ??

hayırlısı olur inş canımm nerde okuyosun? puanların nasıl ??

Antalya'da okuyorum ben. Sen nerdesin ?
Puanlar fena değil gibi ama hiç bir şey belli olmaz tabi ki...
Yarın sınavda göreceğiz nasıl olacak bakalım...

Şaka gibi ya... geçen sene görevlinin teki yüzünden girememiştim sınava neyse seneye hazırlanır girerim demiştim 1 sene ne cabuk geçti bu senede öylesine giricem bişi beklemiyorum yani. sınava giricek herkese başarılar

kızlar sınav nasıldııı benm ki çok kötüü:2:

Benimkii berbattı kızlarr yaa sözde sayısalım ama ben bu sene tm den tercih yapıcam kanımca millet fen testinde coşturmuşş ben battımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…