2012 ygs/lys

Geldi bahar ayları
Gevşedi gönül yayları

Aklıma geliverdi :1:

haha .. aynen öyle tatlım :1:
bi başlıkta sordum ama burada da sorayım :124:

kızlar net hadi neyse de.. şu sms işi ne olacak fikirler gelsin lütfen sms siz yapamıyorum maalesef.. ders çalışırken bile yanmda duruyor :50:

haha .. aynen öyle tatlım :1:
bi başlıkta sordum ama burada da sorayım :124:

kızlar net hadi neyse de.. şu sms işi ne olacak fikirler gelsin lütfen sms siz yapamıyorum maalesef.. ders çalışırken bile yanmda duruyor :50:

Bi sene daha kaybetmek var ucunda
Bırak eksik kaldın sms'ler :34:

Kimya öğretmenliği ygs den mi alıyor:53:

Evet Ygs-2 den alıyor.Çünkü meslek liselerinde kimya bölümü var.Aynı bilgisayar bölümü gibi.Meslek lisesinde okuyan bilgisayar bölümlü nasıl öğretmenlik için Ygs'den girip ek puan alıyorsa bizde de öyle.

Evet Ygs-2 den alıyor.Çünkü meslek liselerinde kimya bölümü var.Aynı bilgisayar bölümü gibi.Meslek lisesinde okuyan bilgisayar bölümlü nasıl öğretmenlik için Ygs'den girip ek puan alıyorsa bizde de öyle.

Hım...
Ama benim bildiğim bilg.programcılık tarzı bölümlere yerleşiyorlar
Yani hiç duymadım bilg.müh. okuyan
Şaşırdım onun için
Siz şimdi ygsden yerleşince 4yıllık lys ile yerleşenlerle mi okuyacaksınız

Hım...
Ama benim bildiğim bilg.programcılık tarzı bölümlere yerleşiyorlar
Yani hiç duymadım bilg.müh. okuyan
Şaşırdım onun için
Siz şimdi ygsden yerleşince 4yıllık lys ile yerleşenlerle mi okuyacaksınız

Biraz karışık oldu.Anlatamadım galiba canım.Kimya öğretmenligi Ygs-2 ile alıyor.Anadolu liseleri ve öğretmen liselerinde durum nasıl bir fikrim yok.Ama aynı durum galiba.Tercih kılavuzlarına bakabilirsin.Bu arada bahsettigim durumda sadece bölüm öğretmenlikleri ek puan alıyor.Yani meslek liseli alanında öğretmenlik seçerse ek puan alıyor.Mühendislikleri seçemiyor.Anca Lys'dn gitmesi lazım.İkisi çok farklı.

slm kızçelerrr. şimdı bnm merak ettiğim bi durum var dershaneye yazıldım ama başlamadı :26: salı günü başlayacak. tek korkum konuların yetişememesi

Yetişir merak etme
Final gibi dershanelerde iki bölüm aynı dönemlerde işlendiği için garanti yetişiyor

Yetişir merak etme
Final gibi dershanelerde iki bölüm aynı dönemlerde işlendiği için garanti yetişiyor

final değilde daha az bilindik bi dershaneye gidicem :/ kıytırıkta değil ama bildiğim kadarıyla şubeleride yok. arkadaşlarımın ki çoktan başladı. hatta bana o nasıl bi dershane diye soruyolar :26:

neyse merak ettiğim şey sorayım şimdi bn alandışı bi bölüm seçicem haliyle ek puan gibi bi durumumda olmayacak merak ettiğim şey çok zorlanıp zorlanmamam. sözelciydim şimdi mf olucam :/

Alan değiştirmek zor ve sıkıntılıdır her zaman ama çok çalışırsan neden olmasın derim ben başarılar umarım isteklerin hayallerin gerçekleşir :nazar::61:

slm kızçelerrr. şimdı bnm merak ettiğim bi durum var dershaneye yazıldım ama başlamadı :26: salı günü başlayacak. tek korkum konuların yetişememesi

bizim de salı günü 27 si oluyor.. başka şehirlerden arkadaşlar var onlara da sordum onlar da öyle diyo genel başlama 27si.
sanırım onlar etüt niteliğinde asıl konulara başlamış olabilirler..
çünkü genel bi 27 durumu var. ben de baya tereddüt ettim..

Kızlar bugün burdakı son günüm babam pc yı dukkana götürücek
çok güzel arkadaslıklar kurduk sizlerle..
umarım hepiniz çok çok iyi yerlerı kazanırsınız
bol bol çalışın :)

Kızlar bugün burdakı son günüm babam pc yı dukkana götürücek
çok güzel arkadaslıklar kurduk sizlerle..
umarım hepiniz çok çok iyi yerlerı kazanırsınız
bol bol çalışın :)

Canım en iyisini yapıyosun aslında pc müthiş oyalıyor insanı
Lys'den sonra kazandığımız bölümleri paylaşırız inş.
Sınavlarda şimdiden başarılar
Görüşemeyeceğiz seninle

bizim yaz kursu 20 eylülde başladı ama asıl dersane 4 ekimde başlıycak çok geç ya :( :(

üzülmeyin kızlaar o kadar da geç değil :) inş herkes istediği yeri kazanırrr :) nasıl çalışıyorsunuz kızlarr programlarınız nasıl :90:

üzülmeyin kızlaar o kadar da geç değil :) inş herkes istediği yeri kazanırrr :) nasıl çalışıyorsunuz kızlarr programlarınız nasıl :90:

bizim dersaner başladı hafta içi olarak. sınıfta 5 kişiyiz özel ders gibi geçiyor.. çok zevkli neysee prog gelince de günlük 3 ders var çalışılması gereken birini dersanede halladiyoruz dersten sonra diğerini 2 sini de evde. ayrıca saat 12 de yatış var mutlaka. çünkü saat 11den sonra beyin aktifliğini kaybediyor. saat 6 da kalkış var tabi. hergün mat var 50 soru fizik 100 kimya 100 geo 150 bio 100 böyle bi prog :71:

bizim dersaner başladı hafta içi olarak. sınıfta 5 kişiyiz özel ders gibi geçiyor.. çok zevkli neysee prog gelince de günlük 3 ders var çalışılması gereken birini dersanede halladiyoruz dersten sonra diğerini 2 sini de evde. ayrıca saat 12 de yatış var mutlaka. çünkü saat 11den sonra beyin aktifliğini kaybediyor. saat 6 da kalkış var tabi. hergün mat var 50 soru fizik 100 kimya 100 geo 150 bio 100 böyle bi prog :71:

Canım sen fem yurduna falan mı gidiyorsun

Merhaba arkadaşlar.
Bir konuda danışmak istiyorum.Bizim dersane kitapları çok ağır.Pratik işlem yapmak için kitabım var ama soru bankam yeterli değil.
YGS Matematik için hangi soru bankasını önerirsiniz ?
Yeni Geometri aldım.Kartezyen yayınlarının.Ona da başlıcam bugün çözmeye.

Merhaba arkadaşlar.
Bir konuda danışmak istiyorum.Bizim dersane kitapları çok ağır.Pratik işlem yapmak için kitabım var ama soru bankam yeterli değil.
YGS Matematik için hangi soru bankasını önerirsiniz ?
Yeni Geometri aldım.Kartezyen yayınlarının.Ona da başlıcam bugün çözmeye.

final almada hangi yayın alıyosan al :D :D matematikten soğutuyo insanı :( güvender yada femin ilk adım soru bankasını alabilrsin kolaydan zora doğru gidiyo güzel bir kitap bence bendede körfezin matematik soru bankası var fazla zor değil oda güzel ygs için idael diyolar bunlardan birini almanı öneririm canım :1:

Back
X