2012

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898

Büyük bütçeli felaket filmlerinin değişmez yönetmeni Roland Emmerich yine benzer bir yapımla karşımızda. Bazı teorisyenlere göre 21 Aralık 2012 tarihinde dünyanın sonunun geleceğini öngören Maya medeniyetinin bu öngörüsünün doğru çıktığı bir geleceğin anlatıldığı 2012 adlı filmde insanların hayatta kalma mücadelelerine tanık oluyoruz. Filmin kadrosu oldukça sağlam: John Cusack , Thandie Newton , Woody Harrelson , Amanda Peet , Danny Glover , Oliver Platt ve Chiwetel Ejiofor ilk göze çarpan isimler.

çok ilginç bir filme benzıyor ben de duydum kızlar

bu cuma gösterime gircek sanırım çok merak ediyorum

fragmanı izledim biraz klasik geldi konu ama çekimler güzel olmuş dediğin gibi "büyük bütçeli felaket filmi" tam da.. bir çok "dünyanın yok oluşu" temalı filmle aynı tarza sahip sanırım, sürekli bir koşuşturmaca arabadan atla uçağa bin uçaktan atla denizaltıya geç, çığlıklar taşlar sular.. buram buram hollywood kokuyor fragman. tamamını izlemeden olumsuz eleştri yapmam saçma olur tabi ki, izleyelim görelim.. bir de hep aynı hikaye esas oğlan "çabuk oradan çıkın" der, hatun sallamaz sonra şişer, dünya yokolmaya da california ya da new yorktan başlar.. gibi

geçen gün jay leno dalga geçiyodu 2012 den bahsederken, aklınızda bulunsun kıyamet koparsa sakin şehirlerin simgeleri olmuş yapıtların yanında durmayın diye, mesela eyfer kulesi, mesela özgürlük anıtı, onlar ilk yıkılanlar olur diyokaydirigubbakcemile3

geçen nefes flimin reklamlarında izledim fragmanı mutlaka gidicem

hehehe yeminle aklıma geldi :roflol: amerikalılar kıyameti bile kendilerine mal ediyolar, bu kadar egoizm bana fazla delikafadulden

hehehe yeminle aklıma geldi :roflol: amerikalılar kıyameti bile kendilerine mal ediyolar, bu kadar egoizm bana fazla delikafadulden

düşen amerikan bayrakları falan, mutlaka beyaz saray vurgusu, halkı teskin temeye çalışan başkan, amerikan kıyamet filmlerinin olmazsa olmazıkaydirigubbakcemile3

düşen amerikan bayrakları falan, mutlaka beyaz saray vurgusu, halkı teskin temeye çalışan başkan, amerikan kıyamet filmlerinin olmazsa olmazıkaydirigubbakcemile3

"mr. president, people want to know the truth what shall we tell them?"
"just tell them, there's nothing to be afraid of " :roflol:

di mi ben de hiç görmedim şöyle kıyamet bi rusyayı vursun bir çini afrikayı vursun. herşey amerikayı vuruyor, tüm dünyayı kurtarmayı misyon edinen amerika yine hepimizi kurtarıyor hihoyyyt

film 3 boyutlu olacağı için ilgimi çekti, güzel olur diye düşünüyorum tsunami falan :jeyyar:

her hafta sınema keyfımız vardır ve teee ne zamandır da her gıttıgımız fılmden once bu fılmın fragmanını gosterıp duruyorlar..

gıtmemek olmaz şimdi

insallah gıtmemıze deger ..

bugün gidecektik
kapısından döndüm
haftaya new moona rezerve yaptrdım :lepi:

harika bir görsel şölendi..

Ama Çin malını kötülüyoruz ,ucuz etın yahnısı olayı ama adamalar ne saglam yapmış ,hersey yerle bır onlar sapasaglam kaydirigubbakcemile3

ızleyınce anlarsınız zaten acık acık yazmadım büyü bozulmasın dıye

güzeldi.etkileyici idi...

piiisssssssss, kıskandım bak şimdi, benim oğlandan sinemayı sinemada izlemeyi unuttum valla

nette de güzel görüntülüsü yok, beklicem biraz daha bakalım:hulya:

zemuszemus

cocuklarla gidilen seanslar var kız ,onlara gıtsenıze cocuk ağlasa da zırlasa da kostursa da kımse bırsey dıyemıyor cunku cocuklu :)
gercı dıkkatını ne kadar verebılrsın orası ayrı.

sinamada izlenmesi gereken bi film arkadaşlar görsellik şahana bide 3g li olsaydı sanırım doyum olmazdı gibi sanki ama çok çokk güzel değil izleyenler bilir gerçek olursa tabi Allah bilir ama 2012 son demektir...

zemuszemus

cocuklarla gidilen seanslar var kız ,onlara gıtsenıze cocuk ağlasa da zırlasa da kostursa da kımse bırsey dıyemıyor cunku cocuklu :)
gercı dıkkatını ne kadar verebılrsın orası ayrı.

aaaaa bunu ilk kez senden duyuyorum çok ilginç geldi yaa delikafadulden kadınlar matinesi gibi çocuklar koşturuyo he mi :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…