2012

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy benım de önceden yasadıgım sehır boyleydı kı bılındık ,sosyaal bır sehır olmasına ragmen ,

fılmler cok sonra gelırdı ,sinir olurdum ..

ben gıttım o sehırden düzeldi , gunu gününe gelıyormus seanslara kaydirigubbakcemile3

tam3kere seyrettimn oderece duygularım yogunlstı böyle bişide neyapabilirfdim die düşündüm durdum

aynen liv... ya bir film maceraysa maceradir gerilimse gerilim komediyse komedi cok az kisi becererir bunlari harmanlamayi

bu filmde becerememislerrrrrrr becerememisler

tam bir komediydi
nedir bu? insanlari gülerek kiyamete mi hazirlamak?

tam3kere seyrettimn oderece duygularım yogunlstı böyle bişide neyapabilirfdim die düşündüm durdum

3 kere miakannehirakannehir

ben daha bi defa bile seyredemedim, güya başlık sahibiyimkaydirigubbakcemile3

bende iki kez izledim ve ikisinde de aynı derecede etkilendim.

şimdi bitti çok güzeldi, tam bir görsel şölen

amaaaan dünyadaki herkes ölecekse bende ölsem olur yani dedim
:roflol:

eşim zırt pırt orası saçma burası saçma diye dır dır etmese daha iyi olcaktı tabii:bbo::bbo:

Son düzenleme:
filmde en sevdiğim sahne uçakta ışıklar açılınca gözüken arabalar oldu, araba demek de yanlış bebekler diyelim.. bir de ikizler çok şekerdi

filmde en sevdiğim sahne uçakta ışıklar açılınca gözüken arabalar oldu, araba demek de yanlış bebekler diyelim.. bir de ikizler çok şekerdi

ay çok sinir oldum ben ikizlere çok iticiydiler

kız tatlıydı ama

gordonun ölmesinede üzüldüm

gemi sahnesi titacik gibi olmuş

tüm detayları düşünmüşler

bu ilk carliden duyuyosunuzda komikti ama, ne önemi varsa ilk ondan duymalarının, iş aşkı herhalde
kaydirigubbakcemile3

o herif de çok şekerdi bence yaa :kedi: bana nothing hill'deki hugh grant'ın pis ev arkadaşını hatırlattı kaydirigubbakcemile3 aa niye öyle dedin ya ikiz çocuklar müthişti yani filmde itici olabilir ama çok şeker tipleri vardı böyle bonus bonus.. amerikada okuyan rus veletler, vay bee :1closedeyes:

birazda bana nicolas cage nin Knowing filmini hatırlattıa.s

ya dikkat ettiniz mi bu tipler hep boşanmış, başarısız baba rolundedir, ve kıyametin kopmasına yakın hep eski karılarıyla barışırlar falan bu da klişelerden niyeyse
:sm_confused:

kadınlar kahramanları sever diyebilir miyiz buna, karısıyla barışmak isteyen kahramanlık yapsın, ne bileyim dünyayı falan kurtarsınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ay evet kesinlikle öyle chess, die hard'da da bruce willis öyleydi ya :asigim: gerçi onu boşayan kadının aklından şüphe ederim ya neyse

eşimle 2 saat kapılar kapanmalımıydı, açılması doğrumu muydu tartışması yaptık:hulya:

bu gece izledim ben de sonunda valla çok etkilendim ve ciddi ciddi tırstım
Allah korusun bizi ya :sinifsinif:
bu arada John Cusack'ı da özlemişim ne zamandır izlemiyordum ben pek bi beğenirim o herifi :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…