2012

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
alkisalkisalkisbende bugün gittim 2012 yee çook heyecan vericiydi bilmiyorum ben izlerken epey etkilendim bu tür filmleri hep takip ediyor ve seyrediyorum.İzlemek isteyenlere tavsiye ederim kızlarrrr

bu akşam gittik ödüm patladı akannehir

aman yarabbim tam bir görsel şölendi aklım çıktı izleyen herkesinde aklı çıktı -tatlicadiarzu-

valla mısırın patlamamışını bile yemişim bir ara dişimi kırıyodum o dereceydi yanii kafamçokkarıştı
tavsiye ederim kızlar a.s

görselliği on puan :lepi:

bende gittim harika bir film

bazı sahnelerde baktım nefes almıyorum

o aksiyonlu sahneler durulunca bir ohh çekiyorum

kendimize güldük arkadaşlarla hepimiz bu moddaydık

süper süper bir film

mutlaka gidinn

film 3d değilmiş ya neremden uydurduysam artık :1closedeyes:

biz c.tesi gidelim dedik, sinema fulldü giremedik. millet en ön sıradan bile bilet almış-ki ben hayatta ordan film izlemem-

hala gidemedim ama bu hafta gideceğim inşallah...

bende gittim harika bir film

bazı sahnelerde baktım nefes almıyorum

o aksiyonlu sahneler durulunca bir ohh çekiyorum

kendimize güldük arkadaşlarla hepimiz bu moddaydık

süper süper bir film

mutlaka gidinn

hiç sorma gülüm yaa :roflol:

eşim diyoki sanki uçağı sen kullanıyordun
üstüne üstüne gitmişim uçak sahnelerinde :roflol:

filmin arasında bir bayan arkadaşıyla karıştırdı beni diyoki canım kollarımı sıkmaktan kollarım tutmuyo :roflol:

o ne biçim şeydi öyle yaa :1shok:

allah korusun hepimizi :Saruboceq:

Bende bayıldım bu filme yaf harikaydı cidden görsel şölendialkisalkisalkis
yaşlı teyzelerden biri yumurtaları sıkı tut dedi ya ben orda koptum..:roflol:
Beni tutabilene aşk olsun:kedi:
ama ben tusunami sahnesinde gözlerimi kapamışım eşim ağlıyorum sanmış ben çok heyecanlandım yaa izleken, evde olsam ağzım hiç susmazdı orda utandım sesim çıkmadıkaydirigubbakcemile3

o nası bi filmdir yaaa...
dün akşam eşimle beraber gittik sinemaya bu kadar çok konuşulan filmi mutlaka izlemeliydim...
ve hayran kaldım...
sinema seansı 20:30du ve 23:30 da sinemadan çıktık..
süre olarakta hemencik bitmio...
öle soluksuz izledimki..
hatta bgne kadar sinemada izlediğim en ii filmlerden biriydi diebilirim..
ne paramın nede zamanımın hiiiç boşa gittiğini düşünmedim açıkcası....

düşen amerikan bayrakları falan, mutlaka beyaz saray vurgusu, halkı teskin temeye çalışan başkan, amerikan kıyamet filmlerinin olmazsa olmazıkaydirigubbakcemile3

amerikan baskanının küllerin içinde cocugun babasını bulmaya calısması cok komikti.kaydirigubbakcemile3

ya birde doktor ucagı 2 kez kullanmıs ama nasıl cevik manevralar yapıyordu dimi :)

tabiki saçmalıklarla dolu bi filmdi ama insanda adrenalini dibine vuruyomu vuruyo o yüzden süperdi filmlerde mantık aramamak lazım zatenşakkıdı
hele çin malını boykot ettiğimiz bu dönemde gemiler için böyle bişeyi ancak çinliler yapardı repliğide süper olmuş yaneeeCADIARZU

yok cidden bunalıma girecem hakaydirigubbakcemile3
ilk defa açtığım bi film başlığı bu kadar rabet görüyo, sanırım KK dan yola çıkarak bile filmin rekorlar kıracağını söyleyebiliriz:hulya:

heeeyy benimki bilet almış akşamaaa. ma-aile gidiyoruz bir aksilik çıkmazsa kaydirigubbakcemile3

tabikide saçmalıkları vardı herzamanki gibi ama ben idda ediyorum A.B.D böyle filmleri iyi yapıyor ama romantik filmelrde başarılı bulmuyorum..
dediğim gibi efektler sahneler şahaneydi ama şuda bir gerçekki ben mucizelere inanırım..

filmin sonunda dikkat ettiniz mi bütün dünya değişiyor ama türkiye yerli yerinde cizmişler.

bende serettım yuppi
ben begendim filmi efektler ck hosuma gitti
iikide gitmisim
izlemisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…