2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

fazla kullanmıyorum saklama kaplarını zaten ben .. yoğurt, tereyağı, salça gibi şeyleri koyuyorum .. kapakları da sıkı .. hava geçirmiyor .. yemeklerimi de minik tencereler aldım, kalan yemeğim olursa onu koyuyorum ertesi gün çıkarım onda ısıtıyorum .. kahvaltılık tabaklarımsa porselen ondan memnunum, eşimde memnun

benim kayınvalide şu dondurma kabı, yoğurt kabı gibi şeyleri atmaz, dolapta sırf onlar vardır eşim o yüzden tepkili .. annesine söz dinletememiş bende uyguluyor normal plastik saklama kaplarını bile aldırmıyor .. neyse memnunuz halimizden de ben yine bi iki tane almak istiyorum .. bi yere giderken birşeyler götürmek istesem, kurabiye falan, öyle bi kabım yok .. porselene koyup streçleyip öyle götürüyorum

bana bayramda herkeeesss kilo almışsın dedi kocama da dediler; ama ona hep karın sana iyi bakıyor haa diyerekten söylediler. bana da toparlamışsın, annemler de direkt kızım ne bu hal falan cinsinden

toparlamışsın yine kibar olmuş puuff kilolarla başımız dertte :26: çok bi fazlalığımız yok ama sürekli dikkat etmek zorundayız değil mi

Felaket derecede uykum var benim bugün ya.
Sanırım kahvecinin yolunu tutacağım bugün...
Bu ne ağırlık miskinliktir yaw...

geç mi uyudun canım? birde yorgunluktan da olabilir :26:

bakın kızlar ben bunlardan kullanıyorum, her boyu var bende. çok memnunum. Paşabahçe gayet iyi bu konuda.

http://www.tmall.com.tr/UserFiles/image/Pasabahce_53252_saklama_kabi.jpg

bende de bunlardan var tatlım :13: çok memnunum bende

Haklı eşin, bende anneme kızardım o konuda.
Sanırım bütün annelerde öyle bir sıkıntı var, kayınvalidemde de öyle bir huy var.
Zararlı halbuki ama dinletemezsin ki onlar gelmiş belli bir yaşa, değişir mi hiç?

Doğru, o şekilde birşey götürmek zor oluyor.
Alabilirsin aslında, web sitesine bak derim, güzel farklı ürünler var.
Çevrende satan olursa alırsın belki...

çevremde satan yok ama sitesinden bi bakayım tatlım

bakın kızlar ben bunlardan kullanıyorum, her boyu var bende. çok memnunum. Paşabahçe gayet iyi bu konuda.

http://www.tmall.com.tr/UserFiles/image/Pasabahce_53252_saklama_kabi.jpg

Kayınvalidem de var bunlardan, gayet iyi saklıyor.
Kenarlarında ki hava geçirmeyen lastikler sayesinde de kokuyu falan hiiiççç geçirmiyor, hava da almıyor zaten.
Bunlardan bende almayı düşünüyorum bir kaç tane.
Bana pazartesi günü tatlı getirmişti bunun içinde getirmiş baya beğendim.
Bulaşık makinasına girmede de sorun yok o yüzden ideal birşey...

Ama önce evdeki fazlalıklardan kurtulayım...

geç mi uyudun canım? birde yorgunluktan da olabilir :26:

Valla yorgunum canım, dertsiz başıma dert arıyorum başka birşey değil.
Akşam eşim geç geldi 11 gibi gece, onu bekledim yemek falan yemeden.
O yok hazır evi toparlayayım dedim, bir sürü işe giriştim, sanırım ondan.
Bayram tatilinde de hiç dinlenememiştim zaten, üstüne tuz biber oldu....

çevremde satan yok ama sitesinden bi bakayım tatlım

Bak canım, hem ürünleri görmüş olursun.
Benim yengemin kız kardeşi satıyordu, fakat o da bıraktı satışı.
Şimdi birisi bir site önerdi bende yemekten dönünce o siteye göz atacağım.
Ama şimdi bir yemeğe çıkayım diyorum, karnım da acıkmadı ama, bizde nöbet denilen bir mevzu var.
Sıra bendeymiş bugün onu fark ettim, gideyim şu paşabahçe kahvaltılıklara bir göz atayım...

Kızlar sohbetinize canım kalıyor ama patron burda , o yüzden yazamıyorum, bu arada eşimide her gören oo kilo almıssın dediler,, :))) bende iki gündür yediklerime dikkat etmeye başladım,, artık kıyafetlerime zor sığıyorum çünkü(

benim halamın kızı satıyor İlkay'cım Tupper. ben bi tane su şişesi ve çelik eşyaları parlatmak için bez aldım. beyaz eşyalarım gri de, onları temizlerim diye düşündüm

kendi kendimizi zora sokuyoruz bazen .. içimiz durmuyor .. hepsini bi günde halletmeye çalışmamaya karar verdim

Son düzenleyen: Moderatör:

patronun gitsin gel hemen tatlım, gerçi bende birazdan dışarı çıkacağım annemle zigon sehpa almaya gideceğiz, benim hala zigonum yokta eşinin kilo alması güzel, eşin zayıftı dimi aslında sadece yemekten sonra birşey yememeye dikkat etsek kilo verebiliriz gibi geliyor bana

benim halamın kızı satıyor İlkay'cım Tupper. ben bi tane su şişesi ve çelik eşyaları parlatmak için bez aldım. beyaz eşyalarım gri de, onları temizlerim diye düşündüm

bende istiyorum o şişesinden ya renkleri çok tatlı benim de beyaz eşyalar gri ..buz dolabım parmak izi bırakmayanlardan .. ama su lekesi oluyor parmak izi olmasa da .. fırınımda çok parmak izi oluyor .. onları temizlemek için o beze mi ihtiyaç var canım öyleyse bende alayım :26:

benim de buzdolabı ve bulaşık makinesi parmak izi bırakmıyor, ama dediğin gibi iz oluyor yine de su falan. daha temiz olmasını istiyorum, ıslak bişiyle silince yine iz yapıyor, sonra bi de kurulamak gerekebiliyor, en iyisi bi bezle halledeyim dedim

iyi düşünmüşsün canım .. ben şimdiye kadar cam sil sıkıp kuru bezle silerek hallettim bu işi ama iki güne bi silmek gerekiyor

Benim daha 5 ayım var , Gelin modlarına girdim cok tuhaf yeni bir aileyi benimsemek Güzel ve tuhaf... Ve inanılmaz büyüyor herşey gözümde

Benim daha 5 ayım var , Gelin modlarına girdim cok tuhaf yeni bir aileyi benimsemek Güzel ve tuhaf... Ve inanılmaz büyüyor herşey gözümde

hoşgeldin canım! büyümesin ya her şey gözünde. ev işi yapmak falan önceleri zorlasa da, sonradan zevkli hale geliyor. burda konuşup paylaşıyoruz. inan çok rahatlıyoruz ve birbirimizi motive ediyoruz bence.

şimdiden hayırlı olsun büyümesin gözünde canım .. zamanla alışıyor insan yeni düzenine, yeni rollerine .. buraya gelirsin beraber paylaşırız

aynen benmde öyle oluyordu.yeni evliyim bende 2 haftalık :) dedim yemek koca çocuk derdi kim uğraşacak ama çok güzel bir duygu bence sevdiğinle olmak :) bende,kocama, evime,yeni aileme alışma çabalarındayım yani

hoşgeldin canım! büyümesin ya her şey gözünde. ev işi yapmak falan önceleri zorlasa da, sonradan zevkli hale geliyor. burda konuşup paylaşıyoruz. inan çok rahatlıyoruz ve birbirimizi motive ediyoruz bence.

bence de, herkes ne biliyorsa paylaşıyor sıkıntılarda, mutluluklarda beraber oluyoruz burda rahatça herşeyi konuşabiliyoruz :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…