- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Buzluk için olan kaplarını seviyorum ben, hele ki kurban geldi bir sürü et, onları ufak ufak ayırmak hem kolay oluyor hem de eti çıkarttığın zaman açılması vs. durumunda rahatlık sağlıyor. Ben bir çok ürününü kullanıyorum, gerçekten çok memnunum tupper ürünlerinden. Fakat eşinin hoşuna gitmiyorsa, sende cam ürünler kullan boşver, illa herkes kullanacak, herkese göre en iyidir denilecek bir durum yok zaten. Hem camın üstüne zaten daha sağlıklı birşey tanımam
Cam kaplar bana çok ağır geliyor hele bir de içine yemek koyduğun zaman, aşırı dikkat gerektiriyor.
Eh sende biliyorsun çalışan insan için gerçekten zor valla, kaldır indir toparla et derken insan yoruluyor.
Ben kahvaltılıklarımı cam alıcam kısmetse, hatta bugün gidip bir bakayım diyorum.
Bir tane kahvaltılığım vardı çok memnun kalmadım, zıbıtıp atıcam...
bana bayramda herkeeesss kilo almışsın dedikocama da dediler; ama ona hep karın sana iyi bakıyor haa diyerekten söylediler. bana da toparlamışsın, annemler de direkt kızım ne bu hal falan cinsinden
Felaket derecede uykum var benim bugün ya.
Sanırım kahvecinin yolunu tutacağım bugün...
Bu ne ağırlık miskinliktir yaw...
bakın kızlar ben bunlardan kullanıyorum, her boyu var bende. çok memnunum. Paşabahçe gayet iyi bu konuda.
http://www.tmall.com.tr/UserFiles/image/Pasabahce_53252_saklama_kabi.jpg
fazla kullanmıyorum saklama kaplarını zaten ben .. yoğurt, tereyağı, salça gibi şeyleri koyuyorum .. kapakları da sıkı .. hava geçirmiyor .. yemeklerimi de minik tencereler aldım, kalan yemeğim olursa onu koyuyorum ertesi gün çıkarım onda ısıtıyorum .. kahvaltılık tabaklarımsa porselen ondan memnunum, eşimde memnun
benim kayınvalide şu dondurma kabı, yoğurt kabı gibi şeyleri atmaz, dolapta sırf onlar vardır eşim o yüzden tepkili .. annesine söz dinletememiş bende uyguluyornormal plastik saklama kaplarını bile aldırmıyor .. neyse memnunuz halimizden de ben yine bi iki tane almak istiyorum .. bi yere giderken birşeyler götürmek istesem, kurabiye falan, öyle bi kabım yok .. porselene koyup streçleyip öyle götürüyorum
Haklı eşin, bende anneme kızardım o konuda.
Sanırım bütün annelerde öyle bir sıkıntı var, kayınvalidemde de öyle bir huy var.
Zararlı halbuki ama dinletemezsin ki onlar gelmiş belli bir yaşa, değişir mi hiç?
Doğru, o şekilde birşey götürmek zor oluyor.
Alabilirsin aslında, web sitesine bak derim, güzel farklı ürünler var.
Çevrende satan olursa alırsın belki...
bakın kızlar ben bunlardan kullanıyorum, her boyu var bende. çok memnunum. Paşabahçe gayet iyi bu konuda.
http://www.tmall.com.tr/UserFiles/image/Pasabahce_53252_saklama_kabi.jpg
geç mi uyudun canım? birde yorgunluktan da olabilir :26:
çevremde satan yok ama sitesinden bi bakayım tatlım
Valla yorgunum canım, dertsiz başıma dert arıyorum başka birşey değil.
Akşam eşim geç geldi 11 gibi gece, onu bekledim yemek falan yemeden.
O yok hazır evi toparlayayım dedim, bir sürü işe giriştim, sanırım ondan.
Bayram tatilinde de hiç dinlenememiştim zaten, üstüne tuz biber oldu....
Kızlar sohbetinize canım kalıyor ama patron burda , o yüzden yazamıyorum, bu arada eşimide her gören oo kilo almıssın dediler,, :))) bende iki gündür yediklerime dikkat etmeye başladım,, artık kıyafetlerime zor sığıyorum çünkü(
benim halamın kızı satıyor İlkay'cım Tupper. ben bi tane su şişesi ve çelik eşyaları parlatmak için bez aldım. beyaz eşyalarım gri de, onları temizlerim diye düşündüm
patronun gitsin gel hemen tatlım, gerçi bende birazdan dışarı çıkacağım annemle zigon sehpa almaya gideceğiz, benim hala zigonum yoktaeşinin kilo alması güzel, eşin zayıftı dimi aslında sadece yemekten sonra birşey yememeye dikkat etsek kilo verebiliriz gibi geliyor bana
bende istiyorum o şişesinden ya renkleri çok tatlıbenim de beyaz eşyalar gri ..buz dolabım parmak izi bırakmayanlardan .. ama su lekesi oluyor parmak izi olmasa da .. fırınımda çok parmak izi oluyor .. onları temizlemek için o beze mi ihtiyaç var canım öyleyse bende alayım :26:
benim de buzdolabı ve bulaşık makinesi parmak izi bırakmıyor, ama dediğin gibi iz oluyor yine de su falan. daha temiz olmasını istiyorum, ıslak bişiyle silince yine iz yapıyor, sonra bi de kurulamak gerekebiliyor, en iyisi bi bezle halledeyim dedim
Benim daha 5 ayım var , Gelin modlarına girdim cok tuhaf yeni bir aileyi benimsemek Güzel ve tuhaf... Ve inanılmaz büyüyor herşey gözümde
Benim daha 5 ayım var , Gelin modlarına girdim cok tuhaf yeni bir aileyi benimsemek Güzel ve tuhaf... Ve inanılmaz büyüyor herşey gözümde
hoşgeldin canım! büyümesin ya her şey gözünde. ev işi yapmak falan önceleri zorlasa da, sonradan zevkli hale geliyor. burda konuşup paylaşıyoruz. inan çok rahatlıyoruz ve birbirimizi motive ediyoruz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?