2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

merhaba kızlar
bende tam 28 günlük yeni gelinim :))))
herkesin şikayeti ortak sanırım işten sonra eve gidip yemek derdi ile uğraşmak biraz zorluyor hepimizi çalışmak ayrı bir dert çalışmamak ayrı. Düğün boçları nasıl bitecek ama herşeye rağmen sevdiğim adamla aynı evde yaşamak gibisi yok. Bu mutluluk hiç bir şe ile değişilmez :)))))

Sizinkide büyük cesaret doğrusu evlendikten 5 gün sonra ramazan yaa zor olur bayaa

evet biraz öyle oldu ama nişanlıma baştan söyledim,bak ben bu sene hiç sahura kalkmadım hep annem hazırladı,aç aç oruç tutma ihtimallerinde var karışmam haa dedim çok şükür yemeğe çok düşkün değildir benim gibi. Bizim yöresel bir hamur işi var (KETE)hep sahurda ondan yermiş başka birşey yemiyormuş ,annem ve kayınvalidem ramazandan önce yapıp getirecekler,mikrodalgada ısıtıp 2 dk.koyarım önüne yeriz birlikte
Mis gibi sahur işte

sanırım en taze gelin benim 4 günlük daha balayındayım şu anda bugün itibarıyla ıstakoz gibi yandımız için birbirimize dokunamıoruz kızlrrr kocacık arkidişini görmeye gitti bende bi takılim diğiegirdim artık müdavimi olurum buranın:)

bende şimdiden sancısını çekiyorum resmen benimde hep annem hazırlardı sahuru iftarda da mis gibi çeşit çeşit yemekler
ama şimdi bana kaldı bütün bu işler üstelik çalışıyorum eve geldikten sonra aç ve yorgun halle iftar hazırlamak nasıl olacak hiç bilmiyorum....
benim eşimde yemek seçmek ne hazırlasam yer allahtan o konuda sıkıntı yok

Senin düğünün ne zaman canım?

canım ben tam 55 günlük evliyim zaten

ay maşallah yaa Allah bir ömür mutlu mesut etsin,bende yeni evleneceksin sandım

Artık karşılıklı anlayışla halledilir sahur,iftar...öNEMLİ OLAN BERABER VE MUTLU OLMAK...Allah kolaylık verir elbet

sağol canım sende hayırlısıyla kurarsın yuvanı inşallah
tabi ki yemektir,temizliktir bunlarda önemli ama evlilikte asıl önemli olna sevgi ve saygı bu çok önemli
ben bunun ayarlamasını yapamadım sanırım ilk haftalarda bayaa bi didiştik eşimle ama neyse ki halettik allaha şükür...

amin inşallah, teşekkür ederim.Allah kimsenin ağzının tadını eksik etmesin

Burada kimsecikler yok mu,ben de 2 haftalık evliyim 2012 gelincikleriyle konuşmak istedim ama kimse uğramıyor mu?

yaaa bende biran önce evlenip tazecik gelin olmak istiyorum ve buraya yazmak istiyoruuummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…