ilkbahar gibi pırıl pırıl bir güneş ve hava var.. :)) evde tıkılmak istemiyorum bugün gezsem ne iyi olurr.. istanbulun neresindendiniz?
Bende ölüm dışında ayrılamam diyenlerdenim İstanbul'dan
Trafik konusunda sana hak veriyorum canım ama elden ne gelir işte ,küçük yere gidince anlıyorsun biraz daha fazla kıymetini yaşadığın şehrin , .çalışan insan için çok zor yorgun argın çıkıyorsun saatlerce yollarda eve gitmeye çalışmak insana koyuyordur elbette , insan yollarda zaman kaybetmek istmiyor.
bu mesaj sabah sabah enerjimi düşürdü yaaaa....ben de tek kızım ve başka memlekete gideceğim..zor olacakben birde farklı sehirdeyim canım öyle acı verici ki.. tek kızım birde yoklugumu kesin hissetmişlerdiroyyh çok özledim annemi babamı
günaydın sevgili arkadaşlarım mutlu umutlu sevgi dolu bir gün diliyorum hepinizee :) kimse gelmemiş daha :)
günaydınnn ben de geldimmm
günaydın arkadaşlar, güne yine asabi başladım
eysaih nerelerde, görünmüyor
günaydın kuzukneden asabisin..evet eysaih piyasada yok yılbaşı tatiline mi çıktıki
Günaydın kızlar nasılsınız?
Krizsavar neyin var canım?
Elifçim şimdiden üzme kendini ailenin yanında her anı iyi değerlendir...:)))
inan ki son 1aya kadar hiç ama hiç aklıma gelmezdi aa şu son 1 aydır düğüne yaklaştıkça fena şeyler düşünüyorum..Yeni iş yeni arkadaşlar yeni ortam...Birde biz kuzenlerle kardeş gibiyiz herşey birliktedir...üzülsek birimiz hemen onun evine toplanıyoruz ama artık olmucak...PAZARDA YEĞENİMİZİN DOĞUM GÜNÜYDÜ 1 YAŞINA GİRDİ HEP kuzenlerle beraberdik...Seneye konuşur bize şöyle derler falan dedik bana hepsi sen yoksun seneye falan dediler..Garip hüzünlü bir mutluluk nebileyimelifcim durum kişiden kişiye farklılık gösteriyor. duruma göre de. o sebepten şimdiden üzme kendini bence. ben hüngür hüngür ağlıcam sanıyordum, çünkü ablamlarda öyle olmuştum, kendimde sadece birkaç damla gözyaşı, o da kınada... bir de düğün bitiminde çok duygulanmıştım, ama ağlamamıştım. tabi sen üniyi ailenin yanında okudun bildiğim kadarıyla, o sebepten biraz üzücü olabilir snein için :44:
ne hediye aldın
krizcim günaydın,regl sendromu sanırım yine..:26:
günaydın elifcimhadi hayırlı uğurlu olsun..bakalımmm
günaydın nasılsın bakalım evlilik nasıl resimler yok piyasada:26:Günaydın kızlar nasılsınız?
Krizsavar neyin var canım?
Elifçim şimdiden üzme kendini ailenin yanında her anı iyi değerlendir...:)))
aman canım öğlene bilemedin akşama barışırsınız dert etmedün plan yaptık artık erken kalkacağız diye. ama çalar saati duymadık. neyse dedim, sakin ol kriz. geç dediğim de yedi gibi işte. yarım saat evi toparladım, kalan işler vardı. eşime de sen de kahvaltıyı hazırlar mısın dedim, adam hazırlamaya başladı. ama ben yetişemedim ve sadece zeytin tereyağı alabildim. o da çıkarken hiçbir şeyden almadın, bir daha kahvaltı yapmıcam dediben de öpmeden sarılmadan, çıkıyorum dedim, o da güle güle dedi :44:
dün erken çıkınca cevaplayamadım kızlar şimdi bakıyorum geçmişe
insanın nasıl mutlu olduğu ile doğru orantılı sanırım..
ben okurken de küçük bir şehirde okudum.tek bir cadddesi vardı.öyle cafe falan bulmak nerdeee..şimdi değişmiştir mutlak..
o zaman istanbul dan gelenler hiç sevmezdi orayı,sızlanıp dururlardıbir ben sızlanmadım sanırım..tatilerde koşarak gelirdim
denizin kokusunu çekmeye2 gün için 32 saat tren yolculuğu yapmışlığımda vardır..
ama benim doğa aşkım, huzur ve sakinlik aşkım ağır basıyor anladığım kadarıyla..ileride kıyı kenti istiyoruz..karadeniz olur ege olur..
bir uçakla da tık istanbul da olurum, daha bir hasretle sarılır, bol bol gezerim inşallahRabbim sevdiğim şeylerden ayırmasın bizleri..
dün plan yaptık artık erken kalkacağız diye. ama çalar saati duymadık. neyse dedim, sakin ol kriz. geç dediğim de yedi gibi işte. yarım saat evi toparladım, kalan işler vardı. eşime de sen de kahvaltıyı hazırlar mısın dedim, adam hazırlamaya başladı. ama ben yetişemedim ve sadece zeytin tereyağı alabildim. o da çıkarken hiçbir şeyden almadın, bir daha kahvaltı yapmıcam dediben de öpmeden sarılmadan, çıkıyorum dedim, o da güle güle dedi :44:
günaydın bircan, sen nasılsın nasıl gidiyor evlilik bakalımnasıl vakit geçiriyorsunuz
günaydın nasılsın bakalım evlilik nasıl resimler yok piyasada:26:
aman canım öğlene bilemedin akşama barışırsınız dert etme
ben barışmak istemiyorumama işte görünce dayanamıyorum. telefonda en azından birkaç saat küs kalabiliyordum, şimdi kalamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?