2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ay haha süper bunu sıcak suya döküyorsun değil mi?

sıcak suyu bunun üzerine döküp süzüyorsun tatlım evde rahat oluyor süzmesi bitki çayı demliğim var ama ofiste biraz zorlandım dün .. bi bardakta demledim 5 dk .. sonra diğer bardağa çay süzgeciyle süzdüm .. evdeki gibi bi demlik alsam iyi olacak buraya da ..

evimde bundan var ;

Eklentiler

• $images.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 15

çok güzel bir şeymiş bu ya. mantıklııı kızlar dün akşam ne düşündüm biliyor musunuz: resmen kızları görüyormuşum gibi rejimime sadık kalmaya çalışıyorum. ne güzel bir şey bu dedim birbirimizi dikkate alıyoruz ne güzel

evet ya sanki yesek içsek kim anlayacak değil mi ama birbirimizi ciddeye alıyoruz burda ortak bişeyler paylaşıyoruz

kızlar yaa ben size bişi danışıcamm, yeni evliler olarak bana akıl verinizz. eşim 2 günlüğüne şehir dışına çıkacak. bana bir gün annemde bir gün de kendi annende kalsan güzel olur aşkım, dedi. ben de istemiyorum kayınvalidemde kalmak. rahat edemem. ordan kalkıp da işe gelmek de istemiyorum. eşim de üzüldü istemiyorum diyince. baskı da yapmadı; ama gitmemi istiyor. ama ben kayınvalidemin tavırlarına falan alışamadım henüz. itiliyorum. bir de evleneceğimiz dönemde bazı tavırları oldu, onları unutamıyorum. daha 1 aylıkken de kocam olmadan yatılı kalmak istemiyorum. kocam cok büyütmedi; ama gitmemi de ister. geleneksel işlere gelemiyorum ya aslında kayınvalidem biraz karışan bi tip hayatımıza. kocam da idarecidir sağolsun. şimdi gitmezsem kocam üzülür, sonra da bu idareci tavırlarından zamanla vazgeçerse diye korkuyorum. çünkü ben gerçekten kayınvalideme karşı baya bi mesafeliyim. kocam da bana karışmıyor, baskı kurmuyor. bu olayda da kurmadı; ama ne bileyim

hmm ... zor bi tercih tatlım .. o tabi ki gitmeni ister ama sen istemediğin halde orda kalırsan sen üzüleceksin .. orda kalmasan kayınvalide laf eder mi

hmm ... zor bi tercih tatlım .. o tabi ki gitmeni ister ama sen istemediğin halde orda kalırsan sen üzüleceksin .. orda kalmasan kayınvalide laf eder mi

beni arar diye tahmin ediyorum gel kal diye. sanki ben kavuktan çıktım ya. hiçbir şeyim olmayan insanların evinde kalmak istemiyorum. henüz benim bi parçam olamadılar kızlar. olması da gerekmiyor bence. eşimin ailesi diye ben güler yüzümü saygımı eksik etmiyorum; ama eşim her olmadığında onlarda kalacak kadar yakın değilim onlara. başak burcu olup da kuralları olması çok zor insanın. hiç idare etmeyi bilmem böyle durumlarda

canım yönlendirmek istemem ama bence 1 kere kalırsan arkası gelir, eşin her gittiğinde beklenti oluşur orada kalacağına dair .. bence eşin tahmin ettiğin kadar üzülmez bu duruma .. anlayışlı birine benziyor .. ayrıca üzülürse de yapacak birşey yok .. herkes yeri geliyor üzülüyor .. başkaları üzülmesin diye niye istemediğin bir şeyi yapasın ki ..

Canım bence kal, 1 gecelikten bir şey olmaz, eşinin hatırı için, birkerecikten birşey olmaz bence.. Eşininde hoşuan gider mutlaka..

kızlaaar günaydın

beni merak ettiniz mi ben dün yoktum

karnımda bir ağrı ki sormayın kıvrandım baya .. sanırım üşüttüm geceden vardı çünkü ..

rejime gelince bol su içemedim dün ama yemek konusunda zaten hasta olduğum için çorba ve çok az makarna yedim

bugünde kendimi çok kasmadan hafiften su içmeye çalışıyorum

siz ne yaptınız ilk gününüzde bakalım

Canım bence kal, 1 gecelikten bir şey olmaz, eşinin hatırı için, birkerecikten birşey olmaz bence.. Eşininde hoşuan gider mutlaka..

iki farklı görüş çıktı ortaya işte buna arada kalmak denir :) eşimin hatrını da düşünüyorum; üzülmesine dayanamıyorum; ama bu alışma mevzusu onlarda çok var. hemen onu kural haline getirebilirler gerçekten. korkuyorum onlara yaklaşmaya evime benden habersiz çok şey yapmışlıgı var kayınvalidemin önceden. gelip halı bile serdi. ben onu değiştiricem derken bi de altına kaydırmaz getirdi senin halın kayıyo derken( benim halım?). iyiden iyiye halının kalıcı olduğuna inanıyor kadın o kimseye bişi sormaz. sorar ama dilinin ucuyla ve sonra kendi bildiğini yapar. böyle birisine yüz vermek sizce akla mantıklı geliyor mu?

Canım eğer eşinin sürekli şehir dışına çıkma durumu oluyorsa ,, kalmayı istememekte ve endişelerinde haklısın,, ama bu birkereliğe mahsus olacaksa kalmanda bence bir sakınca yok..

canım herkes kendi görüşüne göre fikir verir sana burada .. ama sen kendi kayınvalidene ve eşine göre bi seçim yapacaksın .. erkeklerin böyle bir konuya çok üzülüp biz gibi unutamayacaklarını sanmıyorum .. bilmiyorum tabi eşinin kişiliğini ama sonuçta kadınlar kadar hassas, duygusal değiller ..

biz burda konuşuruz kararı sen kendi değerlerine ve görüşüne göre verirsin

Günaydınnn canımm geçmiş olsunn.. Benimde içtiğim soğan suyu küründen dolayı belim çok ağrıyor, evde tüm gece yattım bende, ama yemeklerimden vazgeçmedim maleseffff((

geçmiş olsun kuzucum ..

pek su içmeyen biriysen birden günde 2,5 lt su içemezsin zaten ama yavaş yavaş arttırırsın miktarı ..

ben akşam fırında balık yedim yağsız sonuçta bişey olmaz dimi

9'lu bitki çayımıda aldım çarşamba günü .. içiyorum şuana kadar bi sıkıntım yok çayla ilgili ..

bakalım bir ay sonra ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…