Bizimde ayrıyetten salonumuz yok, oturma odamız salonumuz aynı.. Gönüller birlik olsun ya,, ortam güzel olsun önemli olan o canım:)
ay haha süperbunu sıcak suya döküyorsun değil mi?
bu akşam biraz daha az ekmek yerim belki de
tabii kii! salon gerçekten çok da gerekli değilmiş zaten
sıcak suyu bunun üzerine döküp süzüyorsun tatlımevde rahat oluyor süzmesi bitki çayı demliğim var ama ofiste biraz zorlandım dün .. bi bardakta demledim 5 dk .. sonra diğer bardağa çay süzgeciyle süzdüm .. evdeki gibi bi demlik alsam iyi olacak buraya da ..
evimde bundan var ;
benim hem salonum hem oturma odam var .. bazen salonu gereksiz buluyorum ama bazende iyi ki var dediğim oluyor
ya bakma bizimkisi züürt tesellisi
çok güzel bir şeymiş bu ya. mantıklıııkızlar dün akşam ne düşündüm biliyor musunuz: resmen kızları görüyormuşum gibi rejimime sadık kalmaya çalışıyorum. ne güzel bir şey bu dedim birbirimizi dikkate alıyoruz ne güzel
ya bakma bizimkisi züürt tesellisi
Aynen öyle, ilerde evim olursa bende salonum ayrı olsun isterim çünkü
kızlar yaa ben size bişi danışıcamm, yeni evliler olarak bana akıl verinizz. eşim 2 günlüğüne şehir dışına çıkacak. bana bir gün annemde bir gün de kendi annende kalsan güzel olur aşkım, dedi. ben de istemiyorum kayınvalidemde kalmak. rahat edemem. ordan kalkıp da işe gelmek de istemiyorum. eşim de üzüldü istemiyorum diyince. baskı da yapmadı; ama gitmemi istiyor. ama ben kayınvalidemin tavırlarına falan alışamadım henüz. itiliyorum. bir de evleneceğimiz dönemde bazı tavırları oldu, onları unutamıyorum. daha 1 aylıkken de kocam olmadan yatılı kalmak istemiyorum. kocam cok büyütmedi; ama gitmemi de ister. geleneksel işlere gelemiyorum yaaslında kayınvalidem biraz karışan bi tip hayatımıza. kocam da idarecidir sağolsun. şimdi gitmezsem kocam üzülür, sonra da bu idareci tavırlarından zamanla vazgeçerse diye korkuyorum. çünkü ben gerçekten kayınvalideme karşı baya bi mesafeliyim. kocam da bana karışmıyor, baskı kurmuyor. bu olayda da kurmadı; ama ne bileyim
hmm ... zor bi tercih tatlım .. o tabi ki gitmeni ister ama sen istemediğin halde orda kalırsan sen üzüleceksin .. orda kalmasan kayınvalide laf eder mi
beni arar diye tahmin ediyorum gel kal diye. sanki ben kavuktan çıktım ya. hiçbir şeyim olmayan insanların evinde kalmak istemiyorum. henüz benim bi parçam olamadılar kızlar. olması da gerekmiyor bence. eşimin ailesi diye ben güler yüzümü saygımı eksik etmiyorum; ama eşim her olmadığında onlarda kalacak kadar yakın değilim onlara. başak burcu olup da kuralları olması çok zor insanın. hiç idare etmeyi bilmem böyle durumlarda
kızlar yaa ben size bişi danışıcamm, yeni evliler olarak bana akıl verinizz. eşim 2 günlüğüne şehir dışına çıkacak. bana bir gün annemde bir gün de kendi annende kalsan güzel olur aşkım, dedi. ben de istemiyorum kayınvalidemde kalmak. rahat edemem. ordan kalkıp da işe gelmek de istemiyorum. eşim de üzüldü istemiyorum diyince. baskı da yapmadı; ama gitmemi istiyor. ama ben kayınvalidemin tavırlarına falan alışamadım henüz. itiliyorum. bir de evleneceğimiz dönemde bazı tavırları oldu, onları unutamıyorum. daha 1 aylıkken de kocam olmadan yatılı kalmak istemiyorum. kocam cok büyütmedi; ama gitmemi de ister. geleneksel işlere gelemiyorum yaaslında kayınvalidem biraz karışan bi tip hayatımıza. kocam da idarecidir sağolsun. şimdi gitmezsem kocam üzülür, sonra da bu idareci tavırlarından zamanla vazgeçerse diye korkuyorum. çünkü ben gerçekten kayınvalideme karşı baya bi mesafeliyim. kocam da bana karışmıyor, baskı kurmuyor. bu olayda da kurmadı; ama ne bileyim
Canım bence kal, 1 gecelikten bir şey olmaz, eşinin hatırı için, birkerecikten birşey olmaz bence.. Eşininde hoşuan gider mutlaka..
canım yönlendirmek istemem ama bence 1 kere kalırsan arkası gelir, eşin her gittiğinde beklenti oluşur orada kalacağına dair .. bence eşin tahmin ettiğin kadar üzülmez bu duruma .. anlayışlı birine benziyor .. ayrıca üzülürse de yapacak birşey yok .. herkes yeri geliyor üzülüyor .. başkaları üzülmesin diye niye istemediğin bir şeyi yapasın ki ..
iki farklı görüş çıktı ortayaişte buna arada kalmak denir :) eşimin hatrını da düşünüyorum; üzülmesine dayanamıyorum; ama bu alışma mevzusu onlarda çok var. hemen onu kural haline getirebilirler gerçekten. korkuyorum onlara yaklaşmaya evime benden habersiz çok şey yapmışlıgı var kayınvalidemin önceden. gelip halı bile serdi. ben onu değiştiricem derken bi de altına kaydırmaz getirdi senin halın kayıyo derken( benim halım?). iyiden iyiye halının kalıcı olduğuna inanıyor kadın o kimseye bişi sormaz. sorar ama dilinin ucuyla ve sonra kendi bildiğini yapar. böyle birisine yüz vermek sizce akla mantıklı geliyor mu?
iki farklı görüş çıktı ortayaişte buna arada kalmak denir :) eşimin hatrını da düşünüyorum; üzülmesine dayanamıyorum; ama bu alışma mevzusu onlarda çok var. hemen onu kural haline getirebilirler gerçekten. korkuyorum onlara yaklaşmaya evime benden habersiz çok şey yapmışlıgı var kayınvalidemin önceden. gelip halı bile serdi. ben onu değiştiricem derken bi de altına kaydırmaz getirdi senin halın kayıyo derken( benim halım?). iyiden iyiye halının kalıcı olduğuna inanıyor kadın o kimseye bişi sormaz. sorar ama dilinin ucuyla ve sonra kendi bildiğini yapar. böyle birisine yüz vermek sizce akla mantıklı geliyor mu?
kızlaaar günaydın
beni merak ettiniz mi ben dün yoktum
karnımda bir ağrı ki sormayın kıvrandım baya .. sanırım üşüttüm geceden vardı çünkü ..
rejime gelince bol su içemedim dün ama yemek konusunda zaten hasta olduğum için çorba ve çok az makarna yedim
bugünde kendimi çok kasmadan hafiften su içmeye çalışıyorum
siz ne yaptınız ilk gününüzde bakalım
kızlaaar günaydın
beni merak ettiniz mi ben dün yoktum
karnımda bir ağrı ki sormayın kıvrandım baya .. sanırım üşüttüm geceden vardı çünkü ..
rejime gelince bol su içemedim dün ama yemek konusunda zaten hasta olduğum için çorba ve çok az makarna yedim
bugünde kendimi çok kasmadan hafiften su içmeye çalışıyorum
siz ne yaptınız ilk gününüzde bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?