- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
günaydın canım nasılsın
kuzu gunaydın...Çok geçmiş olsun dikkat et midene ya allah şif versin..
ÇİLEKİMMMMMMM evceizin hayılı olsun iyi günlerde otur mutlu mesut ol hep tatlım
hım stres midene vurdu desem, eşin de gelmiş :44:
Anlamadım ki ben de nane limon içicem kendime gelirim herhalde ondan sonra.... sen nasılsın canım...
Elif çim nasılsın?
hımm dikkat et kuzum ya bak geçmezse aktardan nane yağı al ılık bir su bardağı suya sadece 3 damla koyup içmek mide ağrılarına çok ii gelir bilgin olsunGünaydın Elif... Sağol canım dikkat etmeye çalışıyorum burada çaycı abla var bana nane limon kaynatacak
elifcim iyiyim hamd olsunsen nasılsın?
ben iyiyim canım, haftasonu köy sütü aldık, yoğurt yaptım ama hazır yoğurttantadı güzel oldu, eşim de sen bu işi biliyorsun dedi eşim şimdi bu yazdığımı okusa "nurum, neden bunu paylaşma gereği duydun" derdi bu sıralar çok kadınlar kulübü muhabbeti yapıyoruz da bazen konuşulanlaı anlatıyorum, "bunlardan insanlar gerçekten bahsediyor mu" diyor ben de "biz kadınlarız" diyorum ama bundan sonra kadınlar ve erkekler diye konuşmucakmışız, ben çok genelleme yapmaya başlamışım
cumartesi alışveriş, pazar temizlik günümüzdü yine. burda kar var. oralar nasıl
hımm dikkat et kuzum ya bak geçmezse aktardan nane yağı al ılık bir su bardağı suya sadece 3 damla koyup içmek mide ağrılarına çok ii gelir bilgin olsun
bende iiyim canım biraz halsizim cuma rahatsızdım pek bişey yiyememiştim eve gidince fena oldum aç aç 2 ilaç aldım gece zehirlendim acillerle uğraştık full yattım hafta sonuda yorgun bitkin bir haldeyim işte ama şükür daha iyiyim
nane yağını öğrenmem iyi oldu. sana da geçmiş olsun canım, nolmuş sizlere ya :44: neden zehirlendin biliyor musun :26:
teşekkür ederimgünaydın kırmızı şemsiyeli kız
günaydın kuzugünaydın hanımlar.
Günaydın kızlar
Haftasonu uyku düzenim bozuldu
canım fıstıklı cips istedinerden geliyorsa aklıma böyle tatlar, en son ne zaman yediğimi bile bilmiyorum :44: çocukluğumu hatırladım, çocukken hiç sevmezdim, ablam çok severdi
günaydın kuzu
gunaydın kader hayırdır ne oldukine
ve günaydın arteaaa
tombi gibi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?