2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

günaydın canım nasılsın

kuzu gunaydın...Çok geçmiş olsun dikkat et midene ya allah şif versin..
ÇİLEKİMMMMMMM evceizin hayılı olsun iyi günlerde otur mutlu mesut ol hep tatlım

Günaydın Elif... Sağol canım dikkat etmeye çalışıyorum burada çaycı abla var bana nane limon kaynatacak

Anlamadım ki ben de nane limon içicem kendime gelirim herhalde ondan sonra.... sen nasılsın canım...

Elif çim nasılsın?

ben iyiyim canım, haftasonu köy sütü aldık, yoğurt yaptım ama hazır yoğurttan tadı güzel oldu, eşim de sen bu işi biliyorsun dedi eşim şimdi bu yazdığımı okusa "nurum, neden bunu paylaşma gereği duydun" derdi bu sıralar çok kadınlar kulübü muhabbeti yapıyoruz da bazen konuşulanlaı anlatıyorum, "bunlardan insanlar gerçekten bahsediyor mu" diyor ben de "biz kadınlarız" diyorum ama bundan sonra kadınlar ve erkekler diye konuşmucakmışız, ben çok genelleme yapmaya başlamışım
cumartesi alışveriş, pazar temizlik günümüzdü yine. burda kar var. oralar nasıl

Günaydın Elif... Sağol canım dikkat etmeye çalışıyorum burada çaycı abla var bana nane limon kaynatacak
hımm dikkat et kuzum ya bak geçmezse aktardan nane yağı al ılık bir su bardağı suya sadece 3 damla koyup içmek mide ağrılarına çok ii gelir bilgin olsun
elifcim iyiyim hamd olsun sen nasılsın?

bende iiyim canım biraz halsizim cuma rahatsızdım pek bişey yiyememiştim eve gidince fena oldum aç aç 2 ilaç aldım gece zehirlendim acillerle uğraştık full yattım hafta sonuda yorgun bitkin bir haldeyim işte ama şükür daha iyiyim

nane yağını öğrenmem iyi oldu. sana da geçmiş olsun canım, nolmuş sizlere ya :44: neden zehirlendin biliyor musun :26:

Hazır yoğurt yenmiyor canım iyi yapmışsın.. Ben hiç eşime buradan bahsetmiyorum...

Burada henüz yok İstanbul'un bazı yerlerine yağıyormuş ama henüz buralara gelmedi...

Sağol canım bunu hemen not ediyorum sana da geçmiş olsun canım sen de dikkat et kendine..

canım fıstıklı cips istedi nerden geliyorsa aklıma böyle tatlar, en son ne zaman yediğimi bile bilmiyorum :44: çocukluğumu hatırladım, çocukken hiç sevmezdim, ablam çok severdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…