2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Sen yine dayanamaz toplarsın ahanda buraya yazıyorum

Bakalım, inşallah toparlamam...

Bu arada kızlar, en son kar yağdığında kayınvalidemi davet etmiştim ya kalmaya...
Kayınpederim arada "ben kar yağmasını bekliyorum, yine gidicem" falan diyor...
Kayınvalidem de "yok gidemeyiz, çünkü ben oraya uyuyamadım, koltukları eminim çok rahat, fakat benim eklemler, benim vücut malum" diye kayınpederi frenliyor.
Şok oldum...

Bi de, kayınvalidemin tahliller umulduğu gibi kötü değil...
İlaç tedavisine başlayacak ve sadece lupus hastalığı teşhisi konuldu...
Hamd olsun, eğer kendine dikkat eder, ilaçlarını kullanır, doktor talimatlarına uyarsa uzun bir ömür yaşayacak inşallah...

ben bazen evde kendimi öğrenci evindeymişim gibi hissediyorum gazeteler, bilgisayar, sehpanın üzerinde boş bardaklar, kuruyemiş tabakları

Aynen canım, kesinlikle öyle.
O şimdi annesinden ne gördüyse, hayatında öyle devam edilmesini de bekliyor bir noktada.
Tamam anlıyorum, alıştığı düzen neyse onu daim ettirme çabasında.
Ama olmaz ve biliyor bu konuda fikirlerimi.
Ben onun annesi gibi olamam, hayatımı binbir hastalıkla geçirecek hale sokamam.
Çalışsam da evde otursam da fark etmez. O hayat benim tercihim değil.
Ben eşime de dedim bunları, eğer annesi gibi olmamı istiyorsa, daha çok bekleyeceğini.
Farklı insanlar ve farklı karakterleriz.

Artı ben çalışıyorum, benden mucize yaratmamı bekliyor fakat zaten yapıyorum bunu.
Şu an için gönüllü olarak yapıyorum o ayrı, ama yarın öbürgün bu hallerinden sıkılırım, içten gelmez hiç birşey diye korkuyorum.
İnsanın isteğini körelten şeyler bunlar.
Eğer yaptıkların görülmüyorsa zaten yapmanın bir anlamı yok...
Sanki sadece ben yaşıyorum o evde gibi davranılması can sıkıcı yani...

Neyse bunlar da geçecek elbet eminim...:106:

ben bazen evde kendimi öğrenci evindeymişim gibi hissediyorum gazeteler, bilgisayar, sehpanın üzerinde boş bardaklar, kuruyemiş tabakları
Ya bazen bende istiyorum evimde öyle bir görüntü olsun.
Ama ben film izlerken bile, film arasında kalkıp kuruyemiş kaselerini mutfağa kaldıran bir tipim.
Bazen eşim de diyor "bu kadar titizlenme" diye.
Ama yeri geldi mi de "sanki sen çok düzenlisin" diyebiliyor...
Gel de boğma yani...

"ve bunları elbette çabucak geçelim sevgilim" çok sevdiğim şairimden

canım hava şartlarından dolayı çamaşırları sorma bızdede öyleydı bu hafta kurumadılar yağmur mahvetti herşeyi.

canım hava şartlarından dolayı çamaşırları sorma bızdede öyleydı bu hafta kurumadılar yağmur mahvetti herşeyi.

Allah'tan benim kurutabileceğim ekstra bir odam var.
O yüzden rahattım, 1 gün de kuruyorlar benim, çok sıkıntı olmuyor.
Fakat çok fazla çamaşır yıkadım, bi de sinirlenince temizliğe sarınca yoruldum haliyle...
İnşallah bugün kar nedeniyle erken gideriz eve de biraz daha dinlenirim veya evimin işini yaparım...

Bu arada kızlar yaptığım tavuk şahane oldu...
Herşeye rağmen, lezzetli yemek yedik...

Kızlar aklıma gelmişken birşey paylaşıcam ve danışıcam.
Eşler ile tartışıldığında veya küsüldüğünde yatak ve yemek ayırmanın mantıksız olduğunu düşünüyorum?
Sizce?
:44:

kar yağdımı? bız kar görmüyoruz burda akdenı iklımı malum
kar nedır dermışım şimdiii

merhaba kızlar,

souvvenir Kader'e katılıyorum .. ne kadar fazla önüne hizmet koyarsan fazlasını istiyorlar .. eşim çok rahat temizlik konusunda, bizde de krizsavarın dediği gibi çerez kaseleri sehpanın üstünde, yastıklar yerlerde, bardaklar koltuğun kenarında takılıyoruz çoğu zaman keyfim ne zaman isterse o zaman topluyorum

Ben yemek ayırmam ama çok sinirleneceğim bişey yaparsa yatak ayırabilirim..Annem her zaman sakın haa der ama ceza verilmeli bence

aynen canım katılıyorum yemek dediğin beraber yenır
uyurken yıne beraber uyunması lazım
helekı evlilikte yatak ayırmak çok saçma ve kışılerı bırbırlerınden soğutan nedenler
kım küstuyse eş azıcık öpücükle onu kendıne çeker. sabaha kadarda yaramazlıklara devam edilir bence

Merhaba canım...
Şanslısın o zaman ne diyeyim...
Ben toplamazsam, eşim kesinlikle toplar öyle bir durumda.
ama ondan önce ben davranıyorum.. Çünkü nedense beni rahatsız ediyor...
Annemin evinde böyle değildim, çünkü annemin sorunları vardı. (fazla girmeyeceğim o detaya).
Bu yüzden annemin kendi evini kendisi toplasın, ona meşgale olsun, birşeylerin idrakında olsun diye yardım etmezdim.
Senin anlayacağın bir 4-5 yıldır benim elime bulaşık almışlığım, evi süpürmüşlüğüm veya silmişliğim yoktu.
Ama gel gör ki, insanın kendi evi olunca mı böyle oluyor anlamadım, bir yerde toz olsa beni rahatsız ediyor.
Dediğim gibi aşırı titiz değilim, tozu hemen gördüm sileyim modu da yok, fakat illa silerim onu o an olmazsa (elimde başka iş varsa veya yorgunsam) ertesi gün silerim illa...

kesinlikle mantıksız. sonuçta bir gün iki gün üç gün... boşanmayı düşünmüyorsan tekrar eski haline döneceksin, uzatmanın ne anlamı var ki :44: benim ayırmak aklımdan bile geçmedi şimdiye kadar. geçen yatakta sırtımı dönüp sarılmayacaktım sadece, sonra yok ya dinimizde bu yanlış bir şey deyip sarıldım kocişe evlilik konusunda dinimizin çok güzel öğütleri var, ben hatırlayıp kendimi motive ediyorum dün evde eşim beni görünce "hamd olsun" dedi birden güzel güzel bakarak, çok mutlu oldum bazen bak dinen sevap deyip birbirimize uzun uzun bakıyoruz, öpüyoruz, sırf sevap diye

çok tatlısın

buralara gelin kızlar eşlerinizle eşle karda yürümek çok güzel olar ama birlikte de yürüyebiliriz no problem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…