Sen yine dayanamaz toplarsın ahanda buraya yazıyorum
ben de başak burcuyum ama rahat olanından sanırım..
dağınıklığı sevmiyorum ben de çok titizimdir..dün ellerim mahvoldu mesela ki hem de bizim doğalgaz yok, kombi yok buna ek olarak
çivi gibi her zaman su.ama olduğu kadar ..sen de alışma dönemindesin..her daim böyle olman mümkün değil canım, akis halde ya sinirlerin yıpranır ya
da sağlığın..
şurası da bir gerçek ki burç falan bahane evlenince..orta yolu bulmak mühim olan..o da biraz rahat olmayı bilecek bu konuda.ne de olsa erkekler
biz kadar temizlik-yemek yapmıyorlar, bir işin ucundan tutmuş olsalar da..
Ya bazen bende istiyorum evimde öyle bir görüntü olsun.ben bazen evde kendimi öğrenci evindeymişim gibi hissediyorumgazeteler, bilgisayar, sehpanın üzerinde boş bardaklar, kuruyemiş tabakları
Sağolasın canım, tamam aşırı titiz değilimdir, fakat dağınıklığa ve kire gelemiyorum.
Gördüğüm bir dağınıklığı toplarım, kirli yeri muhakkak temizlerim...
Parmağımdan dolayı birşeyleri tam anlamıyla yapamamış olabilirim ama kirli bir evim veya dağınık bir evim yok yani.
Bizim eve her an misafir gelebilir modunda olduğum için, temiz dursun ne gerek var düşüncesindeyim...
Evet bundan sonra toparlamayacağım.
Çamaşır & bulaşık bu haftasonu beni fena yordu zaten.
Hem misafir ağırladım hem çamaşırları as, topla, bi daha makinaya at.. Bunlarla uğraştım yani...
canım hava şartlarından dolayı çamaşırları sorma bızdede öyleydı bu hafta kurumadılar yağmur mahvetti herşeyi.
Allah'tan benim kurutabileceğim ekstra bir odam var.
O yüzden rahattım, 1 gün de kuruyorlar benim, çok sıkıntı olmuyor.
Fakat çok fazla çamaşır yıkadım, bi de sinirlenince temizliğe sarınca yoruldum haliyle...
İnşallah bugün kar nedeniyle erken gideriz eve de biraz daha dinlenirim veya evimin işini yaparım...
Bu arada kızlar yaptığım tavuk şahane oldu...
Herşeye rağmen, lezzetli yemek yedik...
kar yağdımı? bız kar görmüyoruz burda akdenı iklımı malum
kar nedır dermışım şimdiii
Kızlar aklıma gelmişken birşey paylaşıcam ve danışıcam.
Eşler ile tartışıldığında veya küsüldüğünde yatak ve yemek ayırmanın mantıksız olduğunu düşünüyorum?
Sizce?
:44:
Eşler ile tartışıldığında veya küsüldüğünde yatak ve yemek ayırmanın mantıksız olduğunu düşünüyorum?
Sizce?
İstanbul'da pamuk pamuk yağıyor...
İstersen foto çekip göndereyim sana???
merhaba kızlar,
souvvenir Kader'e katılıyorum .. ne kadar fazla önüne hizmet koyarsan fazlasını istiyorlar .. eşim çok rahat temizlik konusunda, bizde de krizsavarın dediği gibi çerez kaseleri sehpanın üstünde, yastıklar yerlerde, bardaklar koltuğun kenarında takılıyoruz çoğu zamankeyfim ne zaman isterse o zaman topluyorum
Sizce?
İstanbul'da pamuk pamuk yağıyor...
İstersen foto çekip göndereyim sana???
kesinlikle mantıksız. sonuçta bir gün iki gün üç gün... boşanmayı düşünmüyorsan tekrar eski haline döneceksin, uzatmanın ne anlamı var ki :44: benim ayırmak aklımdan bile geçmedi şimdiye kadar. geçen yatakta sırtımı dönüp sarılmayacaktım sadece, sonra yok ya dinimizde bu yanlış bir şey deyip sarıldım kocişeevlilik konusunda dinimizin çok güzel öğütleri var, ben hatırlayıp kendimi motive ediyorum dün evde eşim beni görünce "hamd olsun" dedi birden güzel güzel bakarak, çok mutlu oldum bazen bak dinen sevap deyip birbirimize uzun uzun bakıyoruz, öpüyoruz, sırf sevap diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?