2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

günaydın kızlar ..

bircan geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede iyileşirsin .. doktora gittin mi? ben böyle uzun sürdüğünde doktora gidiyorum iğne, serum birşeyler yapın diyorum .. anca öyle toparlayabiliyorum ..

kader harika görünüyor patatesli makarnan :31:

bense kötüyüm .. eşimsiz uyudum dün gece :14: ankaraya gitti :14:

canım benim Allah tez zamanda kavuştursun sizi....:38:

Sağol canım doktora gitmedim ama bugün şirkete doktor geliyor ona görünücem ben normalde hiç grip olmam 3 senede bir tekrarlıyor böyle ondan uzun sürdü...

Eşin iş için mi gitti Ankaya'ya evde tek mi kaldın peki canım...

görün mutlaka tatlım bence düğün önü bir serum yada iğne yaptırsan daha çabuk toparlayabilirsin :31:

iş için gitti, yarın sabah gelecek ama ben 2 gece onsuz uyumuş olacağım .. evde tek kaldım başka biryerde kalmak istemedim .. pijamasına sarılıp uyudum :14: belki bu kadar etkilemezdi ama nisanda askere de gidecek ya sanırım beni ordan vurdu bu gidiş, o yüzden kötü oldum .. yani ben böyle yorumluyorum, dün geceki salya sümük halimi :25:

Günaydın kızlar, hayırlı sabahlar olsun herkese... :3:
Kış geldi vallahi... Sıkı giyinmek ve bol vitamin almak lazım...
Dün akşam tartındım, tartınmaz olaydım, acil kilo vermem lazım.... :31:

günaydın kızlar ..

bircan geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede iyileşirsin .. doktora gittin mi? ben böyle uzun sürdüğünde doktora gidiyorum iğne, serum birşeyler yapın diyorum .. anca öyle toparlayabiliyorum ..

Ay kıyamam... Allah kavuştursun canım...
Tez zamanda gelsin sağ salim inşallah... :34:

Kader'cim döktürmüşsün yineee... :46:
Ellerine sağlık çok güzel görünüyordu, eminim tadı da enfes olmuştur... :34:

görün mutlaka tatlım bence düğün önü bir serum yada iğne yaptırsan daha çabuk toparlayabilirsin :31:

iş için gitti, yarın sabah gelecek ama ben 2 gece onsuz uyumuş olacağım .. evde tek kaldım başka biryerde kalmak istemedim .. pijamasına sarılıp uyudum :14: belki bu kadar etkilemezdi ama nisanda askere de gidecek ya sanırım beni ordan vurdu bu gidiş, o yüzden kötü oldum .. yani ben böyle yorumluyorum, dün geceki salya sümük halimi :25:

Ay kıyamam ya, zaman su gibi geçer inan bana...
Kısa dönem yapacak askerliğini değil mi?

günaydın kızlar ..

oy kuzum ben sana kıyamammm! çok şekersin ya!

canım yaa kıyamam... düşünmememye çalış şimdiden o günleri..
Rabbim inşallah hemen atlatmanza yardımcı olsun..
Ankara çok soğuk ve yağmurlu bugün, bi tlf et de "üşüme" de eşine, şaşırsın :34:

evet kısa dönem yapacak, ama 2 gece bile zor geldi, o zaman ne olacak bilmiyorum hiç :14:

Allah sabrını verir canım, hiç sıkma canını..
İnşallah rahat bir yerde sorunsuz bir askerlik yapar..
Sonucunda hayırlısı ile kavuşacaksınız, ayrılıktan ziyade bunu düşün, bir nebze olsun rahatlatır seni... :34:

Son düzenleme:

Kızlar size bahsettiğim tarifi canım çekti, eve gelir gelmez yaptım

Fotoğrafını çektim sizler için :16:

Eki Görüntüle 547699

Ellerine sağlık canım nefiss görünüyorrr

hazırladım, yemek hazır dedim, bikaç defa söyledim hattaa..
yemicek misin dedim, çok uykum var zorlama beni yemicem dedi.
iyi uykular o zaman sana dedim, kapattım kapıyı çıktım..

harika görünüyor canım, bu ne aşk makarnanın üzerinde bile kalp var.. Allah bozmasın :nazar: bize de nasib etsin... :31::31:

koalacım iyi yapmıssın, biraz uzaklaşın kafa dinleyin, özleyin birbirinizi, barışmak daha tatlı olacaktır...

Bu arada günaydın kızlar , bugün kendi kendime söz verdim, nete fazla girmicem işlerimi yapıp aöf ye çalışıcam, , evde hiç çalışamıyorum çünkü:30:

Canım benim üzülme bu kadar aklına getirme öyle hem yarın sabah gelecekmiş zaman çabuk geçiyor merak etme Askerliğide kısa dönem yapacak zaten o zamanda zaman geçer hem sen her zaman onun yanına gideceksin....

canım yaa kıyamam... düşünmememye çalış şimdiden o günleri..
Rabbim inşallah hemen atlatmanza yardımcı olsun..
Ankara çok soğuk ve yağmurlu bugün, bi tlf et de "üşüme" de eşine, şaşırsın :34:

soğuk mu :26: 17 derece olacakmış dedi gömlek ve ceketini giydi gitti uyuz adam :47: üşüyecek oralarda :50:

Kızlar bana müsade, işlerim var biraz onları halledeyim, sonra yine uğrarım.
Sizlere hoş sohbetler :34:

canım benim teşekkür ederim dünde dediğin gibi kavuşması güzel olacak dimi :31:

canım benim ayrılık zor gerçekten...bir yıldan fazla bekleyen biri olarak..:26:

ama bir an önce yapsın da bitsin...sonra büyük bir hasretle kavuşursunuz birbirinize...:29:

Allah sabrını verir canım, hiç sıkma canını..
İnşallah rahat bir yerde sorunsuz bir askerlik yapar..
Sonucunda hayırlısı ile kavuşacaksınız, ayrılıktan ziyade bunu düşün, bir nebze olsun rahatlatır seni... :34:

evet zaten gitse de gelse de şu sıkıntıyı bir atlatsak diyoruz .. inşallah döndükten sonra herşey daha güzel olacak :31:

Canım benim üzülme bu kadar aklına getirme öyle hem yarın sabah gelecekmiş zaman çabuk geçiyor merak etme Askerliğide kısa dönem yapacak zaten o zamanda zaman geçer hem sen her zaman onun yanına gideceksin....

evet yanına gideceğim, inşallah rahatça gidebileceğim bir yerlere çıkar askerliği :31:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X