• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013/2014 modasındaki temel renkler

teşekkürler beyaz bende düşündüm ama bişey bulamadım :26:

kuzenimin sözü var :34:

pudra pembesi olabilir diyorum. saks mavisi yeterince parlak bir renk. üstüne ekstra göz yormayacak sade görünümlü bir bluzla kombinleyip , ince topuklu lacivert bir ayakkabı ile tamamlayabilrsin:31:

merhaba hanımlar :8: renkler çok güzel görünüyor :)
bu arada hemen sorayım saks mavisi pantolonun üzerine bluz sizce ne giyinebilirim renk olarak fuşya yada neon turuncu düşünüyorum :51:

Bana sorarsan beyaz,krem,siyah,açık nar çiçeği giy derim:9:Ama fuşya koyu olabilir:17:Neon turuncu eğer çok koyu değilse iyi olur:34:

koyu mor ve zümrüt yeşili diyorum başka da bişey demiyorum :94:

Çok güzelsin bence sana hepsi güzel oluyordur..:23:Ama işte zevkler,alışkanlıklar,çevre bize bazı seçimler seçenekler sunuyor:31:

canım,çok sağol...
saç sarı ya belkide turuncu o yüzden gitmiyor.

beyaz tenli olduğu niçin sanırım, zümrüt yeşili gider sana ama :34:
sanırım ondan.yeşilin her tonu gidiyor . haklısın.

pudra pembesi olabilir diyorum. saks mavisi yeterince parlak bir renk. üstüne ekstra göz yormayacak sade görünümlü bir bluzla kombinleyip , ince topuklu lacivert bir ayakkabı ile tamamlayabilrsin:31:

ayakkabım bu :51:
$270920133767.webp

Bana sorarsan beyaz,krem,siyah,açık nar çiçeği giy derim:9:Ama fuşya koyu olabilir:17:Neon turuncu eğer çok koyu değilse iyi olur:34:

az önce konuyu senin açtığını görmüş gibi ablacım renkler çok güzel dedim :1: teşekkür ederim ablacım ahh birde bulabilsem ablacım söz yarın hala birşey bulamadım:51:

Back
X