- Konu Sahibi beyazcekirge
- #78.741
Yok haklısın burkacım sana bi şey diyemiyorum gerçekten
Her halimize bin şükür gerçekten ne halde insanlar var çocuklarıyla imtihan olan onu geçtim bir bebek sahibi olabilmek için yıllarca çırpınan insanlar var
Biz hoooop diye aldık bebekleri kucağımıza hiç uğraşmadan çok şükür sonra çok da sağlıklı oldular hastane köşelerinde çile çekmedik yine çok şükür
Sonra tüm gelişimleri normal gitti hemencik katı gıdaya da alıştılar pat diye dişlerde çıktı çok şükür bu vakte kadar emdikerde
Yani şükretsem gece gündüz uyumadan şükretsem yine bunların karşılığını veremem
Ama anne yüreği işte kaç gündür emmiyo uyanıkken içim içimi yiyor aç kalıyo yavrum diye üzüldüğümden yazdım şikayet diye yazmadım sonuçta bu bi sorun başka yaşayan var mı diye yazdım
Başka yaşayan varsa ve geçici bi durumsa içim rahatlasın diye yazdım
Öyle şükredersin zaten ama annelik işte oldukça olsun istiyorsun evladınla ilgili herşey mükemmel olsun istiyorsun
Neyse Allah tüm hasta bebeklere şifa versin hepsi hemencik sağlığına kavuşsun
Sen çok iyi bir annesin birazcık da olsa yavrunla ilgili birşeye üzülmene kıyamıyorum ,
ki o da senin üzüntünü stresini hissediyor lütfen ne olursa olsun yavruna onunla ilgili birşeye üzüldüğünü belli etme
Onlar bunu hisseder ve omuzlarına taşıyamayacağı bir yük yüklemiş olursun
Bir sorun varsa bunu çözülecek bir bulmaca gibi düşün hemen en kötü senoryoyı getirme aklına
Beril çok sağlıklı güzel ve akıllı bir bebek ve de çok şanslı senin gibi bir annesi olduğu için