Allah hepimizin askerlerine hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin, bizim gibi bekleyen asker yarenlerininde yardımcısı olsun sabır versin. Kolay değil elbet ama geçicek buda inşallah...
Bir gün gelecek, bir gün kalacak, O gün bizim olucak
Şafak :382 (93/2 İzmir-Şirinyer)
Nato diyorsun yanii
Merhaba arkadaşlar ben de hayatımın anlamını 16 Agustos'ta Kütahya'ya gönderdim 18.günümüz bugün itibariyle
Bende yarimi yolladım Kütahya'ya teslim olalı 18 gün oldu bugün itibariyle ..
Merhaba arkadaşlar ben de hayatımın anlamını 16 Agustos'ta Kütahya'ya gönderdim 18.günümüz bugün itibariyle
Allah kavuştursun canım öncelikle..zor bir dönem ama geçiyor..şimdi geçmiycekmiş gibi gelebilir ama biraz zaman geçsin sende aa evet geçir diyceksin gör baksadece biraz sabır gerekiyor..
Ben 2012 Ağustosda gönderdim askerimi çok şükür az kaldı..darısı senin başına
merhaba araz
hataya gönderdim ben 17 gün oldu bugün. :2:
Kızlar hayırl uğurlu olsun öncelikle Allah hayırlısıyla gelmelerini nasip etsin askerlerinizin, bizim çok yakın bir arakadaşımızda kütahyada yapmıştı acemiliğini sonra Ankaraya düştü.İnşallah sizinkilerde iyi bir yerlere düşerler. ama unutmayın sakın doğu falanda çıkarsa üzülmeyin, haklarında hayırlısı neyse o olsun allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın diye dua edin. Gittiği yerden çok ordaki arkadaşları komutanları önemli. Allah hepimize sabır versin....
Kızlar ayrıca şu şafak çizelgesini yapamadım ben ya bir türlü kafayı yedim yapmak için hala yapamadım beee aman bee
Evet canım tarihleri falan doldurdumda en aşağda görseller var direk evlilik çizelgesi çıkıyor şafak yok :/Bende çok uğraşmıştım ama sonunda yaptım :)
Forum ayarları-Profil ayarları-Profil düzenle (solda)-burdan aşağıları dorğu in orda tarih falan soruyorlar onları cevapladıktan sonra kendisi direk gözüküyor zaten .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?