2013/AĞUSTOS ta asker uğurlayanlar

SEVDİKLERİMİZ NEREDE

• ASKERİNİZİN ACEMİ BİRLİĞİ NEREDE

OY: 4 100,0%
  • ASKERİNİZİN USTA BİRLİĞİ NERESİ

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    4

anladığım kadarı ile seninki Kütahya da peki yemin töreni ne zaman şeymacım.

Hadi bakalım hayırlısı Allah sağ sağlim kavusmalarını nasip etsin insallah

Amin inşallah canımm şuan dört gözle 13 eylülü bekliyoruz.

Biz normaldede ayrı şehirlerdeydik ve bu kadar zor olabileceğini tahmin etmiyorduk ama bu ayrılık bambaşka ve çokk daha da zormuş

Amin inşallah canımm şuan dört gözle 13 eylülü bekliyoruz.

Biz normaldede ayrı şehirlerdeydik ve bu kadar zor olabileceğini tahmin etmiyorduk ama bu ayrılık bambaşka ve çokk daha da zormuş

Ben çok sıktım başlarda kendimi ağlamamak için boğazım düğüm düğüm oluyordu ama ağlayamıyordum,teslim olduktan 1 gün sonra aradı işte o zaman film koptu vanalar açıldı şarıl şarıl ağladım bir rahatlama gelmişti Sonralarda aradı hep telde makara falan yaptık onada banada iyi geldi Düşünüyorum neler neler geçmiyor ki bu da geçmesin çok gurur duyuyorum onunla bence ilişkide en önemli basamaklardan biri askerlik,kimileri düşer kimileri çıkar bu basamaktan,Allahım bizi çıkanlardan nasip etsin Ben tanıstığımızdan ber defter tutuyorum eski yapraklı sayfa harika bisey.. İçimi o deftere döküyorum işte aşk o defteri okumayı çok seviyor.. Birlikte ne yedıysek içtiysek,sinema biletleri,birlikte bilet alışlarımız,hatta ilk buluşmaya giderkendi akbil fişim falan vs. hepsi duruyor hepsi güzel anı olarak defterde.. Bir de ustalığı Ankara olursa mukemmel olur ya valla düşündükçe tebessüm alıyor yüzümüüü

Biz o kadar çok telefonda konuşamıyoruz eğitimleri çok sıkıymış boş bulduğu her vakit arıyor oda 3-5 dk falan oluyor.Hatta bir defa 3 gün aramadı 3. gün 10 sn ye aradı yarın arıyacam merak etme dedi kapadı ama ertesi günde arayamamıştı. Dün de konuşurken heran kontur bitebilir dedi ve bitti
Bu yazdığın mesajdan anladığım adarı ile seninle yaptığımız ve beklediğimiz çok şey aynı. Benimde bir defterim var sevdiğimin şiir yazmak gibi güzel bi huyları var onları tek tek o deftere yazarım, gönderdiği her çiçekteki notu, senin gibi otobüs biletlerimizi, çoğu metro kartlarımızı bende saklarım. (nazar değmesin bizlere maşallah).
Aynen dediğin gibi usta birliği Ankara olursa muhteşem olur

Bizde en fazla 5 dk konuşabiliyoruz canım yeri geliyor yemin ederim 20 sn oluyor koymuyor değil ama hiç haber alamamaktan bin kat iyi tabikii.. Yeri geliyor 2 gün üst üste arayamıyor mesela.. Bir de grip olmuş bana söylemiyor görümcemden öğrendim işte .. Telefona mesaj geliyor bende bir heyecan, kızım biliyorsun askerde olduğunu işte ne heycanlanıyorsun diyorum içimden :) Bunlar güzel zamanlar ama ben gerçekten çok özledim

AMİİİİNNN canım teşekkür ederim. Ustalığı Ankara'ya çıkarsa çok mutlu olurum ki biz Ankara'da yasıyoruz sevdiceğimle, sürekli dua ediyorum hakkında hayırlısı neyse o olsun benim sevdiceğimin ve tüm askerlerin inşallah... Allah hepimize peygamber sabrı nasip etsin, bazen oluyor ki dayanılmyacak bir hal alıyor özlem ama sabrı da veriyor Allah...

1 gün ara ile yollamışız askerlerimizi. Alışabildinmi bari canım ben bi türlü alışamıyorum. Elimde tlf her an arayacak diye bekliyorum ne zormuş

Alışılmıyor canım alışamadım kocaman bir boşluğun içindeyim ne yapacağımı şaşırmış bir halde süreki elimde telefon tetikteyim, zor hem de çok zor, çaresizce sevdiceğimden haber beklemek.

Canım acemiliğimiz 70 gün ve santraldeymiş. 13 Eylül'de yemin törenimiz var... Hayırlısı olsun inşallah canım. Sizin acemiliğiniz kaç gün ve sizin göreviniz ne bir de kaçıncı bölüktesiniz siz canım?

Bizimde 70 canım toren eri benimki bolugunu falan hic sormadim ya ve hep o beni ariyor ben hic aramadim sen arayip ulasabiliyormusun? evet 13 unde ya gidicem ailesiyle ya da o iki gunlugune gelicek sen gidicekmisin canim ??

Bizimde 70 canım toren eri benimki bolugunu falan hic sormadim ya ve hep o beni ariyor ben hic aramadim sen arayip ulasabiliyormusun? evet 13 unde ya gidicem ailesiyle ya da o iki gunlugune gelicek sen gidicekmisin canim ??

Bana iki tane numara verdi kendi bölüğününmüş hergün saat başı arıyorum 18 gün boyunca sadece 3 kere dusurebıldım ve 3ünde de sevdiceğime ulasamadım maalesef... Ben ulaşamıyorum o arıyor hep, yemin törenine gidemiyorum ailesel sebeplerimizden dolayı ama ailesi gidecek insallah evciye cıkacakmıs oyle gorusebılecegız.

Hadi insallah benımkıde senınkıde Ankaraya düşer :) İnsallah ön elemeyide geçer de yanıma gelir yarimmm

Aynen canım benimkide grip olmuş sesinden hemen anlamıştım. Pazar akşamı aramıştı dün aramadı şimdi nasıl hiç bilmiyorum insanın sevdiğinden haber alamaması gerçekten çok kötü...
Evet dediğin gibi güzel zamanlar özlemek çok güzel bişey ama çok zorrrrr

Benimki genelde akşam 7 den sonra ara. 7 oldu mu elimde tlf beklerim her an arayacak diye ararsa dünyalar benim olur. Aramazda bir köşeye çekilir saatlerce boş boş bakarmışım evdekiler de anlıyor aramadı mı Askerin diyorlar
Bizim yemin törenide 13 eylülde .Yemin töreninden sonra kurbana kadar 4 haftalık daha santral eğitimleri varmış.

Benımkıde aramadı dün,moralim cok bozuldu içim sıkıldı hep cekildim bir köşeye evdekiler onunla ilgili şaka yapıyolar daha tuhaf oldum sonra babam hadi dışarı çıkalım dedi deniz havası sohbet falan iyi geldi.. Bu sabah uyandırır dedim ama aramadı akşam insallah arar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…