2013/AĞUSTOS ta asker uğurlayanlar

SEVDİKLERİMİZ NEREDE

• ASKERİNİZİN ACEMİ BİRLİĞİ NEREDE

OY: 4 100,0%
  • ASKERİNİZİN USTA BİRLİĞİ NERESİ

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    4

tabikide canım dediklerin cok dogru yanında olmalarıda yeter nisanlın tarafının ailenin durumları iyiyse hic gerk yok zaten
sen her turlu yaparsın baska seyleri evlilik icinde gercekten ayaklarının üzerinde dur ondan sonra hic aceleye gerek yok
hayırlısı olsun canm

tesekkur ederım bebegım benımm :):)

Günaydın kızlar uzun bir aradan sonra burdayım . NAsılsınız askerleriniz nasıl usta birliğiniz nereye çıktı :)

Günaydın kızlar uzun bir aradan sonra burdayım . NAsılsınız askerleriniz nasıl usta birliğiniz nereye çıktı :)

Günaydın canımm hoşgeldinn :)) seninkinin yeri belli olmuşmuydu, kızlardan daha ses yok bu hafta anca belli olur büyük ihtimal :))

Son düzenleme:
selam canım..diğer sayfanızda gördüm askerinin usta birliği Giresun sanırım?? hayırlı olur inşallah..

evet canım Giresun. Şükürler olsun korktuğumuz olmadı hayırlı olur inşallah. Rabbin tüm askerlerimizi korusun içinde benim askerimide sizlerin askerinizide.

Yeni yeni topicler keşfediyorum
Selamlar bu topicte yeniyim ama diger topiclerde 45 gündür fln dolanıyorm artık burayada takılırım

Hoşgeldin Ece aramıza. Nasılsın canım sanırım sende asker yolu bekliyorsun Askerin nerde askerlik yapar ?

Evet şafak panomdan nasılda belli ediyorm dimi kendimi
Şuan ıspartada ustalıgıda kaydırma birlik olarak bayburt a cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…