• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013/AĞUSTOS ta asker uğurlayanlar

SEVDİKLERİMİZ NEREDE

• ASKERİNİZİN ACEMİ BİRLİĞİ NEREDE

OY: 4 100,0%
  • ASKERİNİZİN USTA BİRLİĞİ NERESİ

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    4
aynen canım gün geçtikçe merakım özlemim daha da artıyor nasıl zaman geçecek bilmiyorum.

belki çalışanlar , öğrenci olanlar için biraz daha kolaydır bir şekilde oyalanıyorlar.. ben ve benim gibiler için çooooook zor :50:

Tatlım kusura bakma hep karıştırıyorum seninki nerde idi ne olarak yapıyor ve usta birlikleri hakkında bilgi vermişlermide ?

Ya aslında biz bi liste yapsak ya.
bazı konularda gördüm.

üyelerin adı - askerin nerede olduğu falan yazıyor liste halinde.

Benim eşim HATAY SERİNYOL'DA Jandarma olarak yapıyor.
ustalık yeri bayramdan 1 hafta önce belli olacakmış.
asayiş olduğu için türkiyenin her yeri olabilirmiş.
Biz balıkesirde oturuyoruz.

Son düzenleme:
Ya aslında biz bi liste yapsak ya.
bazı konularda gördüm.

üyelerin adı - askerin nerede olduğu falan yazıyor liste halinde.

Benim eşim HATAY SERİNYOL'DA Jandarma olarak yapıyor.
ustalık yeri bayramdan 1 hafta önce belli olacakmış.
asayiş olduğu için türkiyenin her yeri olabilirmiş.
Biz balıkesirde oturuyoruz.

Evet canım aslında güzel olur bakalım bi nasıl yapabiliriz.
Benimde nişanlım İZMİR/SEFERİHİSAR da muhabereci olarak yapıyor. Aynı şekilde usta birliği 6. haftada belli olacakmış. Benim Askerinde her yer olabilirmiş Suriye bile :(

Evet canım aslında güzel olur bakalım bi nasıl yapabiliriz.
Benimde nişanlım İZMİR/SEFERİHİSAR da muhabereci olarak yapıyor. Aynı şekilde usta birliği 6. haftada belli olacakmış. Benim Askerinde her yer olabilirmiş Suriye bile :(

ilk mesaja sen bi düzenleme yapabilirsin.

İSİM - Askerliğin yeri - Ne olarak yaptığı gibi bir liste olsun mesela. hepimizi eklersin yeni katılanları da eklersin :) böylece ilk mesajdan takip ederiz biz de.

Zeytinagacı - Eşini Bekliyor - Hatay Serinyol - Jandarma (Asayiş) gibi

Son düzenleme:
ilk mesaja sen bi düzenleme yapabilirsin.

İSİM - Askerliğin yeri - Ne olarak yaptığı gibi bir liste olsun mesela. hepimizi eklersin yeni katılanları da eklersin :) böylece ilk mesajdan takip ederiz biz de.

Zeytinagacı - Eşini Bekliyor - Hatay Serinyol - Jandarma (Asayiş) gibi

Diyorsunki bana geçmişe git :) Bizi takip et sürekli ekle :))

ne iyi geliyorsa soyle bizde oyle telkin edelim canm suan düsünmek özlem can sıkıntısından baska bisey yapamıyrm :ssz:

Kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş hesabı aslında benim de öyle çok söyleyebileceğim bir şey yok. Üçüncü haftamız bitene kadar kurs falan kendimi oyalıyordum da şimdi 2 haftalık boşluğum var okula kadar ben de kendimi oyalamak konusunda zorlanıyorum ama sağ olsun benim baya düşünceli arkadaşlarım var akşamları onlar yalnız bırakmıyorlar kalabalık olunca o muhabbet bu muhabbet derken yatma vaktini getiriyoruz. Gerçi yatarkenki evre daha zor ama ne yapalım :43: Gün içinde de mümkün olduğunca geç kalkmaya çalışıyorum uyuyunca düşünmüyorum diye ki uykum da dalgın ve derin değil artık. Top patlatılsa uyanmayan ben gece 10 kere uyanıyorum. Gün içinde de forumda takılmaya, film izlemeye, kitap okumaya çalışıyorum vakit geçsin diye. Sonuçta bir şekilde kafamı oyalamam lazım, henüz şafaklarımız çok fazla :2: Zor ama yapmalıyız çünkü moralimizi bozdukça onlara da yansıyor bu ki daha öncede yazmıştım, askerde olanlar gerçekten hissediyor. Bunu bir yakın arkadaşım ki kendisi de asker 93-2 gitti o da kendi ağzıyla söylüyor hemde. :50:

Kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş hesabı aslında benim de öyle çok söyleyebileceğim bir şey yok. Üçüncü haftamız bitene kadar kurs falan kendimi oyalıyordum da şimdi 2 haftalık boşluğum var okula kadar ben de kendimi oyalamak konusunda zorlanıyorum ama sağ olsun benim baya düşünceli arkadaşlarım var akşamları onlar yalnız bırakmıyorlar kalabalık olunca o muhabbet bu muhabbet derken yatma vaktini getiriyoruz. Gerçi yatarkenki evre daha zor ama ne yapalım :43: Gün içinde de mümkün olduğunca geç kalkmaya çalışıyorum uyuyunca düşünmüyorum diye ki uykum da dalgın ve derin değil artık. Top patlatılsa uyanmayan ben gece 10 kere uyanıyorum. Gün içinde de forumda takılmaya, film izlemeye, kitap okumaya çalışıyorum vakit geçsin diye. Sonuçta bir şekilde kafamı oyalamam lazım, henüz şafaklarımız çok fazla :2: Zor ama yapmalıyız çünkü moralimizi bozdukça onlara da yansıyor bu ki daha öncede yazmıştım, askerde olanlar gerçekten hissediyor. Bunu bir yakın arkadaşım ki kendisi de asker 93-2 gitti o da kendi ağzıyla söylüyor hemde. :50:

Kesinlikle canım onlar hissediyor. Aslında bide şu varki askerlerimizin elinde tlf olsa sürekli haber alsak bu kadar zor olmaz özlem tabiki olur fakat hiç değilse haber alabiliriz yani. Kuzenimin nişanlısı şu an 10. ayında sürekli tlf ile görüşüyorlar yani görüntülü bile konuşuyorlar yani ne kadar rahat gerisini de siz düşünün.

aynen canm sen bulmussun geciyo ne guzel bi sekilde ama dedigin gibi en ufak bisey cok etkiliyor onları ne kadar
iyiyim desemde sesin niye boyle diye ustelıyorlr zaten bazen konusurken sözcükler bogazıma diziliyor ama belli etmemeye gayret
ediyorm kızlar dikkatli olun bişey belli etmeyin cok üzülüyrlar uyuyamadım düsünmekten seni diyince ben bin beter uzuluyorm burayı kafaya takıyor diye :2:

Kesinlikle canım onlar hissediyor. Aslında bide şu varki askerlerimizin elinde tlf olsa sürekli haber alsak bu kadar zor olmaz özlem tabiki olur fakat hiç değilse haber alabiliriz yani. Kuzenimin nişanlısı şu an 10. ayında sürekli tlf ile görüşüyorlar yani görüntülü bile konuşuyorlar yani ne kadar rahat gerisini de siz düşünün.

Öyle tabi ama o telefon olayı da ayrı bir gerginlik yani. Bulunduğu yere ve komutanların tutumuna göre değişiyormuş fakat bir yakalanmaya 8 gün şafak geri atıyor diye duymuştum ben ki daha fazla olduğunu söyleyen arkadaşlar da oldu. Yani günde bir kere duyalım seslerini, iyi olduklarını bilelim ama legal yollarla olsun. Telefon olunca ben ister istemez daha da gerileceğim gibime geliyor, her ne kadar daha sık görüşecek olsak da :18:

Back
X