Kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş hesabı aslında benim de öyle çok söyleyebileceğim bir şey yok. Üçüncü haftamız bitene kadar kurs falan kendimi oyalıyordum da şimdi 2 haftalık boşluğum var okula kadar ben de kendimi oyalamak konusunda zorlanıyorum ama sağ olsun benim baya düşünceli arkadaşlarım var akşamları onlar yalnız bırakmıyorlar kalabalık olunca o muhabbet bu muhabbet derken yatma vaktini getiriyoruz. Gerçi yatarkenki evre daha zor ama ne yapalım

Gün içinde de mümkün olduğunca geç kalkmaya çalışıyorum uyuyunca düşünmüyorum diye ki uykum da dalgın ve derin değil artık. Top patlatılsa uyanmayan ben gece 10 kere uyanıyorum. Gün içinde de forumda takılmaya, film izlemeye, kitap okumaya çalışıyorum vakit geçsin diye. Sonuçta bir şekilde kafamı oyalamam lazım, henüz şafaklarımız çok fazla :2: Zor ama yapmalıyız çünkü moralimizi bozdukça onlara da yansıyor bu ki daha öncede yazmıştım, askerde olanlar gerçekten hissediyor. Bunu bir yakın arkadaşım ki kendisi de asker 93-2 gitti o da kendi ağzıyla söylüyor hemde.