aksam sekiz bucuk canımm bekliyorz aksam olmasını
sonra ısparta yolcusuyum ,
sen ne yapacaksın gidiyormusun
Evet canm akşam 22:00 İzmir yolcusuyum. Bugün bitermi acaba ?
Ne hazırlık yaptın canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aksam sekiz bucuk canımm bekliyorz aksam olmasını
sonra ısparta yolcusuyum ,
sen ne yapacaksın gidiyormusun
Evet canm akşam 22:00 İzmir yolcusuyum. Bugün bitermi acaba ?
Ne hazırlık yaptın canım.
bitecek ins sabır canmm
poaca sarma borek baklava yaptım canm
sevdigi seyler hepsi
sen ne yaptınn
Şimdi sevgililerinizin yanındasınız değil mi??
Ne yalan söyleyeyim imredim.
Benim de eşim aradı,
ilk kez üzüldüm bugün dedi.
ilk kez yalnız hissettim dedi.
ama gelemezdin biliyorum bitanem olsun napalım 1 ay sonra yanındayım dedi.
neyse sizi 2 gün buralarda göremeyiz sanırımmmm![]()
Şimdi sevgililerinizin yanındasınız değil mi??
Ne yalan söyleyeyim imredim.
Benim de eşim aradı,
ilk kez üzüldüm bugün dedi.
ilk kez yalnız hissettim dedi.
ama gelemezdin biliyorum bitanem olsun napalım 1 ay sonra yanındayım dedi.
neyse sizi 2 gün buralarda göremeyiz sanırımmmm![]()
Benimki otobuste uyuyakaldi yaaValla ben hala buralardayım. Ailesi gidip alacaktı bizimkini o da eve varınca haber verecekti, bekliyorum hala haber versin diye. Gerçi bugün ben göremicem sanırım ama olsun aynı şehirde olduğumuzu bile bilmek yetecek![]()
Benimki otobuste uyuyakaldi yaa![]()
Benimki otobuste uyuyakaldi yaa![]()
ayyyy sizinkiler izne mi geliyorrrrr ....ne güzel yaaa valla bol bol zaman geçirin , tadını çıkarın.. bizler 4 buçuk ay daha bekleyeceğizzz![]()
ayyyy sizinkiler izne mi geliyorrrrr ....ne güzel yaaa valla bol bol zaman geçirin , tadını çıkarın.. bizler 4 buçuk ay daha bekleyeceğizzz![]()
Yemin töreninden sonra 2gun evci cikti tatlim birazdan teslim olucak, 25 gun sonra gelcek tekrar insallah
Yemin töreni sonrası evci izni işte canım 2 güncük. 25-30 gün civarı bir süre sonra da dağıtım iznine gelecek işte sonrası Allah kerim, asıl askerlik o zaman başlayacak işte. Olsun o kadar bekleyeceksiniz ama temelli gelecekler sizinkiler, biz daha o zamanlarda yarılamış bile olamayacağız![]()
evet canım temelli gelecekler ama o 2014 yılına sanki giremeyekmişiz gibi geliyor... zaman o kadar yavaş geçiyorki![]()
Aynen öyle, güneş batmak bilmiyor tam anlamıyla![]()
Kızlarrrrr ay ben gidiyorum ya ne tepki vericegmi bilemedim ama yakısıklım aradi teslimden sonra cok mutlu oldumm keyfim yerine geldi..Okula gidiyorum devamsizlik yapmamam lazimm sonra Izmir'e nasil giderim eyvah eyvah
25 gun sonra Istanbuldayim net paketim yok pek ugrayamicam buraya artik cafelerin önünden gecerken girmeye caliscam..Kendinize iyi bakin.:))
Kızlarrrrr ay ben gidiyorum ya ne tepki vericegmi bilemedim ama yakısıklım aradi teslimden sonra cok mutlu oldumm keyfim yerine geldi..Okula gidiyorum devamsizlik yapmamam lazimm sonra Izmir'e nasil giderim eyvah eyvah
25 gun sonra Istanbuldayim net paketim yok pek ugrayamicam buraya artik cafelerin önünden gecerken girmeye caliscam..Kendinize iyi bakin.:))
askerleri yolcu edip gelmişsiniz geri, siz yokken pek ıssızdı buralar.