2013 Anneleri beraber zayıflıyor

Hamilelikte kaç kilo aldınız?

• 0-10 kilo

OY: 5 10,9%
  • 11-20 kilo

OY: 26 56,5%
  • 21-30 kilo

OY: 15 32,6%
  • 31-40 kilo

OY: 0 0,0%
  • Kilo verdim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    46
58 le hamile kaldım. 75 le doğuma girmiştim. Doğumda 10 kilo gitti. Bir süre sonra 4 kilo daha verdim. 61 falandım. Sonra nasıl oldu anlayamadan tekrar 75 kiloya çıktım. 1 sene boyunca ne yaptıysam kilo veremedim. Bazı şikayetlerden dolayı kan tahlili yaptırdım ve tesadüfen haşimoto (hipotiroidi) hastası olduğumu öğrendim. İlaç ve sporla birlikte 6 ayda 49 kiloya kadar düştüm. Böyle ani kilo alıp bir türlü veremeyenler varsa mutlaka tsh tahlili yaptırsınlar. Ben şu anda 52 kiloyum ve sadece ilaç kullanıyorum. Biraz uzun oldu ama bilgi vermek istedim.

Ben bir hafta önce tartıldım 75 di şu anda 81 kiloyum!!! Şoktayım resmen. Emziriyorum biryandan, 4 ay önce doğum yaptım. Yazınızı okuyunca kayıtsız kalamadım demekki tahlil yaptırmakta fayda var... Geçmiş olsun bu arada sevgiler.... ☺️

Teşekkür ederim canım. Evet aynen ben de tartıldıkça şok oluyordum. Çok şükür o günler geride kaldı. Sen de bir an önce verirsin kilolarını inşallah

Cnm bence kesin tahlil yaptır bi haftada 6 kilo almak normal değil

Doğum sonrası kadınlarda haşimoto hastalığının çıkma olasılığı bayağı yüksekmiş. Ben de hastalığımı farkettikten sonra internetten araştırınca öğrendim.

Bende aynı şeyleri yaşadım fakat çabuk toparladım şimdi bebeğin ne kadarlık geçtimi ilaç mg ne.buarada aslında haşimatomyz olmasynış doğum sonrası bu geçici oluyor muş

Bende aynı şeyleri yaşadım fakat çabuk toparladım şimdi bebeğin ne kadarlık geçtimi ilaç mg ne.buarada aslında haşimatomyz olmasynış doğum sonrası bu geçici oluyor muş

Oğlum 2 yaşında. 50 mg lık kullanıyorum ilaç kullanıyorum hala. 2 - 3 ayda bir tahlil yaptırıyorum. Dr um aynen ilaca devam diyor. Kilom 52 civarı uzun süredir.

Kizlar benimde derdim ayni dogum yapali 1yil oldu ve ben hala kilomu vetemedim 60 la hamile kaldim dogumda 5 kaldi bebek gormeye gelenlere hazirladigim tatliyi sitluyu cogunu ben yedim 70 oldum simdi veremiyorum verenler yardim lutfen

Ben 55 ile hamile kaldım 82 ile doğuma gittim. Doğumdan çıkınca 76 ydım. Şimdi 69 daha vermem gereken 14 kilo var. emzirdikçe veririm inşallah. Oğlum 1.5 aylık. Çok yaramaz yemek yedirmiyo sağolsun :)

Şimdi 62 kilo oldum kaldı 7.
6.5 ay oldu doğum yapalı

Özel bir şey yapıyor musun kilo vermek içib

Uyanınca bi bardak su ve yarım dilim ekmeğe labne peynir sürüyorum. Kahvaltıya kadar aç beklemiyorum. Gün içinde az sık yiyorum hiç aç kalmıyorum. Bir de aklıma geldikçe rezene çayı ve humana süt çayı içiyorum. Canım çok tatlı isterse fıstıklı bitter çikolatamı da yiyorum. Netice de emziriyoruz akşam en geç 6-7 gibi yiyorum. Asıl kilo düşmeye gece atıştırmasını bırakınca başladım

Slm 2013mayıs annesiyim bende hamile kaldgmda 44kiloydum doguma girerken 68 olmustum tam 24kg aldm dogumdan cıktım 58 kiloydum oglum cok arsız 4ayda hicbir diyet yapmadan 8kilo daha gitti suan 50 kiloyum dahada wermek istemiyorum tek sorunun c k az gobek war oda kalır diyorlar

Sabah 60.8 gördüm. 1 kilo daha versem 50li kiloları görücem ohh inş yaza oğlumun doğum gününe kadar kalan 5 kiloyuda veririm

59 kiloyla hamile kaldim 80le doğuma gittim kizim 3 aylik şimdik 69um nazil zayifliycsm çok sitresliyim kiyafelerim olmuyor deliriyorum 44 beden giyiyorum

59.6 oldum son 4,5 kilo.
1 ay sonra oğlumun doğum günü 57 olsam iyi olur. Sıkı spor yapmaya başladım. sabahları jillian michaels akşamları da 1,5 saat yüzüyorum. çok toparladı vucüdumu

59.6 oldum son 4,5 kilo.
1 ay sonra oğlumun doğum günü 57 olsam iyi olur. Sıkı spor yapmaya başladım. sabahları jillian michaels akşamları da 1,5 saat yüzüyorum. çok toparladı vucüdumu

Nerde yüzüyorsun canım ya. Ben de çok istiyorum yüzmek. Belediyenin yüzme havuzlarına falan bakmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…