Aynen. Ben sabah tempolu yürüyüş yapacağım. Kesin kararlıyım gidecek bu kilolar
Yürüyüş ,bisiklet o kadar istiyorum ki ama benim prenseslerle olmaz hava sabah serin oluyor miniği bırakacak yer yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen. Ben sabah tempolu yürüyüş yapacağım. Kesin kararlıyım gidecek bu kilolar
Yürüyüş ,bisiklet o kadar istiyorum ki ama benim prenseslerle olmaz hava sabah serin oluyor miniği bırakacak yer yok
Kızlar selam topic hayırlı olsun:))
Ben çooook fena haldeyim( evlenmeden önce 55 kg çıtır bir hatundum, evlendikten sonra hap kullanımıyla gelmeye başladı kg lar..
8yıl hap kullandım, reflü vs problem de olunca sigara da bırakılınca verdiğim kg lar da ( 83ten 72ye inmiştim) 78 olarak geri geli..spora başlamıştım 2 hafta yaptım 4 haftalık hamile oldugumu öğrendim.. Sonuç 78 kg ile hamile kaldım, preeklempsi ve pis boğazlılıkla 108 kg ile doğurdum..
Sonuç doğumdan 2 hafta sonra 93tum, bebişim 92 günlük ben hala 93üm( inanılmaz iştahım var, resmen douma hissimi kaybettim
( 6 aya kadar rejim ve spor yasak Aralık'ta başlıcam inşallah spora ama moralim sıfır sağlıklı da besleniyorum ana porsiyonları düşürmem lazım sanırım.. Ayy şişirdim kafanızı kusuruma bakmayın
(
Sevgiler
Beni de alın aranıza...Ben herkesten kötü durumdayım sanırım. 5 ay önce doğum yaptım. 62 kilo ile hamile kaldım.71 ile doğuma girdim.Kilo almaya çok müsaitim ama hamileyken iştahım kesildi resmen ve sadece 9 kilo aldım.Tabi çok mutluydum çok kilo almadığım için.Amma ve lakin doğumdan sonra 65 kiloya düşmüşken şimdi 67 oldum.Yani kilo vermek bir yana kilo alıyorum.Nerdeyse doğuma girdiğim kiloya gelicem.Deli gibi de yiyorum.Tatlı isteğine karşı koyamıyorum bir türlü.Boyumda kısa 155 cm.İyice balina oldum.Kıyafetlerim olmuyor.Zayıflayayım diye kıyafet de almıyorum.Öğretmenim.Pazartesi okula başlıyorum ama üstüme giyecek 1 pantolonum 2 de t-shirtüm var(( Eşim de geçen, sen baya kilo almışsın vücut hatların kamamış dedi birde.(Paraladım tabi onu:)) ama adam haklı.Evlendiğimizde 52 kiloydum. Bu arada emzirmiyorum da Oğlum 3 buçuk aylıkken süt bitti malesef. Çok uzun yazdım sanırım.Yani şimdi haftaya diyete başlayayım diyorum.Aynı zamanda da spor salonuna gideyim. Çok da yorgunum.Doğumdan beri geçmeyen yorgunluk ve halsizliğim var.Bazen yorgunluktan ölecekmişim gibi geliyor.O kadar yorgun hissediyorum.Bu hafta bi dr. a görünüp öyle diyet ve spora başlasam tam süper olacak. İnşallah başlayabilirim.Burdan belki birbirimiz motive edebiliriz diye yazıyorum.Sizlerin kilo vermesi benide motive edecektir.Belki birbirimize önerilerde de bulunabiliriz. Şimdiden herkese kolay gelsin...
Çok iyi oldu bu topic. Benim şu anda beş kilo var doğum öncesi kiloma ulaşmak için. Ama ben üç dört kilo daha vermek istiyorum yani sekiz dokuz kilo vermek istiyorum
İpuçlarını paylaşalım:)
kızlar merhaba bende mayıs 2013 de anne oldum..
boyum 1.70
62 kilo ile hamile kaldım 79kg ile dogum yaptım..
dogumdan 15 gun sonra 70 kgdim..
benim bebeğim maalesef beni emmiyor bende diyetisyen esliginde diyete basladim 25 gun once..
su an kesinlikle tatli, cikolata,hazir meyva sulari, kola, cips vs vs
hamur işlerinin her biri (beyaz ekmek de dahil) yasak... patates, patates kizartmasi, kavurma,pilav vs vs onlarda yasak
yemeklerin suları da yasak.. mesela nohut yemegi yaptim diyelim sadece 1 kepce tanelerini yiyiyorum..
tam tahıllı bugday ekmegi yiyiyorum o da 1 ogunde 1 dilim...
mesela sabahları 1 dilim ekmek, 1 tane yumurta, 1 dilim light beyaz peynir ve yesillik o kadaer
oglen susuz sdbze yemegi, 1 su bardagi yogurt içinde keten tohumu , 1 dilim ekmek 1 kase corba
arada 1 bardak yesil cay
2 ceviz
aksam yemegi olarak 7 yada 8 kofte buyuklugunde et,tavuk balık (fırında, ızgara ya da haslama kesinlikle kızarma olmayacak)
1 kase corba bol slata...
ve gunluk lt en az su....
bu sekilde su ana kadar 3 kilo verdim..
su an 67 yim hedefim 60
2013 anneleri galiba zayıflamış baksanıza kimse yok tek başımayım bu yolda anlaşılan![]()
Bende araniza katilmak istiyorum.
26yasindyim agustos ayinda 2.kizimi dunyaya getirdim 81.5lla hamile kalip 86.5 la doguma gittim ve suanda 74 kiloyum 65 e dussem bana yeter.. bana aburcuburlar kilo aldiriyor onlari yemeyince otomatikman kilo veriyorum bunyemi bildigim icin abur cuburu kestim ve bolbol su icip k7zimi emziriyorum yaptigim sadece bu daha 2aylik oldugundan diyet yapamiyorum ins. Yavasta olsa bi 69 bile gorsem ALLAH derim :))
Hoşgeldin. Doğumdan sonra zayıflamışsın ne güzel. Nasıl 5 kilo aldın valla kıskandım ben 27 kilo aldım oğlumda 2600 doğdu şaka gibiydi