Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil oldu bende bilmiyorum ozellikle yaptigim bisey olmamisti sadece abur cubur yemedim ilkinde aburcub7r yiyerek 14 kilo almistim budefa neyseki fazla almadim...14kilo aldigim kizim 3kilo dogdu 5kilo aldigimda 3.330 dogdu :)) enteresan gercekten ins. 70 altina dusucem bende varim..
Internetten karin kasi sıkılastirma indirdim 5gundur yapiyorum enazindan dogumda buyuyen gobegimi biraz olsun kuculteyim kilo veeene kadar :))Demek ki kilo almakla bebeğin kilosu artmıyo. Ben 27 yi kendime aldım hep şimdi de dikkat ediyorum. Benim hatam ilk aylar çok kilo almamdı. Herkes yedirdi gece gündüz18 kilo verdim şimdiye kadar kaldı 9. Daha 3.5 ay oldu inş. oğlum 6 aylık olana kadar 5li kiloları görücem
Internetten karin kasi sıkılastirma indirdim 5gundur yapiyorum enazindan dogumda buyuyen gobegimi biraz olsun kuculteyim kilo veeene kadar :))
158 boyum 58 59 kiloyum 54 ile hamile kaldım hedefim 50 ama emziriyorum bebeğim 3.5 aylık sütüm zaten çok bol değil bir yandanda korkuyorum...
Normal mi sezaryen mi bi de kaç ay oldu?
Benim sezaryen evde kondisyon bisikleti var ama dikişlerim açılır diye korkuyorum ayın 12 sinde 4 ay olacak
2ay 10gun oldu mekik tarzi karin kasi icin yapiyorum ben 5gundir basladim.. 1aylikken korseyede baslamistim ama2haftadir kullanmiyorum artik cunku korse toparladigi kadar toparladi dahada toparlamaz artik sıkılasmasi lazim oyuzden basladim egzersize biraz daha toparlanayip acicam mezdekeyi terleyecegim oyle dusunuyorum bakalim.. ama simdilik diyet yapamiyorum.. vermedim almadimda sabit kaliyorum benim icin buda iyi yediklerime dikkat etmedigim halde kilo almiyorum :)) yasasin emzirmek :))
Nerde nornal dogum nerde ben nerde ikinci sezeryanim oldu ayni yerden kesi yapmis dr oyle dedi
Cnm 2 ay olmuş daha karın hareketleri dikişlere zarar vermez mi? Ben korkumdan bişey yapamadım. 6 aydan önce spor öneriliyor diye okumuştum. Zararı yoksa bende başlıyayım
Evet bende başladım sağlıklı beslenmeye hemen farkediyor...emziriyorum diye çok çok aşırıya kaçmıştım gördümki biraz dikkat hemen farkediyor şimdilik sadece aşırı tatlı ve ekmek tüketiyordum onu baya bi azalttım diyet değilde sağlıklı besleniyorum 10 Kasım da kilomu yazacağım
Cnm son durum nedir kilon kaç oldu?
ben doğuma girerken 75kg dum.doğumdan çıkınca 64 e düştüm.ama emzirme falan derken biraz daha aldım.bebeğim fazla emmedi beni.ardından işe girdim ve sıkı bir diyete başladım.8 ay içinde 12 kg verdim.şu an 52 kgyum.
Ben 55 ile hamile kaldım 82 ile doğuma gittim. Doğumdan çıkınca 76 ydım. Şimdi 69 daha vermem gereken 14 kilo var. emzirdikçe veririm inşallah. Oğlum 1.5 aylık. Çok yaramaz yemek yedirmiyo sağolsun :)
63.5 oldum sonunda sabah aç karnına. 3,5 ay da 5.5 kg gitmiş daha 8.5 kilo var vermem gereken
Son durum sabah aç karnına ve sadece iç çamaşırı ile 56.9 sanırım ilaç hızlandırdı ama diyetde var bu2 gündür fazla yiyorum vazgeçmek yok hedef yeni yıla 55 Mart başı 50