2013 anneleri toplansın

selam kızlar nasılsınız?
karın bölgesi için ne kullanıyorsunuz?
ben jhonson bebe yağı, kakao yağı ve badem yağına başladım. Çok su içiyorum çatlama olmasın diye. Bacaklarıma çok fazla kramp giriyor, belim çok ağrıyor galiba vucudumda yeterince kalsiyum ve magnezyum yuk, vitamin ve magnezyum almama rağmen çok fazla ağrım var, bu akşam dra gidip durumu anlatacağım ek birşeyler versin. Bebeğin kalp atışlarını dinlemek için angelsounds denen bir alet aldım, çok net duyuluyor kalp atışı çok güzelll tavsiye ederim.Bu arada sıcaklar da çok zor zorluyor beni sizde durumlar nasıl? biraz daha fazla yazalım daha aktif yapalım topiğimizi:)

merhaba; evet hadi kızlar aktifleşin herkeste bir tembellik:) ben mustela kullanıyorum çatlaklar için. ama aklıma geldikçe:) benimde kramplarım oluyordu bana akşam yatarken yoğurt ye dedi. her akşam bir kase yoğurt yiyorum yatamdan sabahta süt 1 bardak. nerden aldın o aleti merak ettim. benimde dün kontrolüm vardı bebeğim kesin kız olacak Allah ansip ederse. Yalnız 19 haftalık olması gerekirken 18+3 bu farkın açılmaması önemli dedi dr. umarım bir sorun olmaz. kafama takmama çalışıyorum. başım tutuyor çünkü. onun dışında aşırı baş ağrılarım gene devam ediyor boynuma jel sürüp egzersiz yapıyorum dr tavsiyesine göre. biraz hızlı kilo almışım. bebişte az:(

merhaba; evet hadi kızlar aktifleşin herkeste bir tembellik:) ben mustela kullanıyorum çatlaklar için. ama aklıma geldikçe:) benimde kramplarım oluyordu bana akşam yatarken yoğurt ye dedi. her akşam bir kase yoğurt yiyorum yatamdan sabahta süt 1 bardak. nerden aldın o aleti merak ettim. benimde dün kontrolüm vardı bebeğim kesin kız olacak Allah ansip ederse. Yalnız 19 haftalık olması gerekirken 18+3 bu farkın açılmaması önemli dedi dr. umarım bir sorun olmaz. kafama takmama çalışıyorum. başım tutuyor çünkü. onun dışında aşırı baş ağrılarım gene devam ediyor boynuma jel sürüp egzersiz yapıyorum dr tavsiyesine göre. biraz hızlı kilo almışım. bebişte az:(

hadı gözun aydın demekkı kız annesı olucaz :) ben bu ay kılo almamısım 2.5 en son dun hemsıre cagırmıstı saglık ocagına gıttım tansıyonum cok dusuk cıktı ayın 27 dede asım var.catlaklar ıcın bebe yagı kullandım alerjı yaptı bıraktım kullanmıyorum bırsey.o aletı bende arastırdım ama once dr sorucam bır zararı varmı cunku muayene esnasında bıle fazla dınlemıyor kalp sesını zararlı dıye sorun olmazsa bende alıcam bakalım.mucıze ya ben nıye kılo almadım bırde hıc ıstahım acılmadı yemek ıcın yıyorum sadece senın ıstah acıldı anlasılan hızlı kılo aldıgına gore:))))) neyse artık ayın 24 de kontrol var bakalım dr ne dıyecek hayırlısı....

nasil bir jel kullaniyorsun canim, ben birsey olur korkusuna catlak kreminden baska birsey süremiyorum vücuduma:( birde nasil egzersiz yapiyorsun biraz anlatabilir misin? bende de bas agrisi oluyordu, bu aralar azalir gibi oldu ama yine de aralikli olarak devam ediyor. belki bana da iyi gelir.
haftalarin sonradan birkac gün geriden gelmesi sanirim cogu kiside oluyor. bir arkadasta daha olmus, doktoru normal demis ama insallah öyledir. insan yine de panikliyor.

Son düzenleme:
nasil bir jel kullaniyorsun canim, ben birsey olur korkusuna catlak kreminden baska birsey süremiyorum vücuduma:( birde nasil egzersiz yapiyorsun biraz anlatabilir misin? bende de bas agrisi oluyordu, bu aralar azalir gibi oldu ama yine de aralikli olarak devam ediyor. belki bana da iyi gelir.
haftalarin sonradan birkac gün geriden gelmesi sanirim cogu kiside oluyor. bir arkadasta daha olmus, doktoru normal demis ama insallah öyledir. insan yine de panikliyor.

mustela krem çatlakalr için çocuklar içinde ürünleri var. çok güvenilir ve güzelmiş ablamda kullanmıştı.ben 2 gün rapor aldım baş ağrısından dolayı günde 3 taneye kadar parol içebilirsindedi dr ama içmedim. başka birşey yapamadığı için. ağrı boynumdan geliyormuş. boynuma jel sürüp msj yapıoruz ortapedik aystıkta yatıyorum. bacakalrını karnına çekip yat dedi boynunun altı boş kalmayacak dedi. fizik tedaviye yönlendirdi oradan şekilli bir kağıt verdiler. bugün başlıcam kafa el hareketelri fln var. masa başında çalışmaktan falanda olabilir dedi. en son çare mr çekiyoruz dei 2 gündür iyiyim şükür birde saçlarını iyi kurut. uykusuzluk çok etkilio. mailini yazarsan özelden o kağıdı sana tarayıp mail atabilirim cnm

evet inşallah geriden gelmesi problem olmaz takmamaya çalışıyorum. ama nete bakmadanda edemiorum :)

hadı gözun aydın demekkı kız annesı olucaz :) ben bu ay kılo almamısım 2.5 en son dun hemsıre cagırmıstı saglık ocagına gıttım tansıyonum cok dusuk cıktı ayın 27 dede asım var.catlaklar ıcın bebe yagı kullandım alerjı yaptı bıraktım kullanmıyorum bırsey.o aletı bende arastırdım ama once dr sorucam bır zararı varmı cunku muayene esnasında bıle fazla dınlemıyor kalp sesını zararlı dıye sorun olmazsa bende alıcam bakalım.mucıze ya ben nıye kılo almadım bırde hıc ıstahım acılmadı yemek ıcın yıyorum sadece senın ıstah acıldı anlasılan hızlı kılo aldıgına gore:))))) neyse artık ayın 24 de kontrol var bakalım dr ne dıyecek hayırlısı....

merhaba eloşum evet kızlarımız olacak inşallah. düşük tansiyon için elma suyu iç. ve eve mümkünse şu elektronik aletelrden al tansiyon aleti. düşük tansiyon sorun olmaz büyük tehlikeli. ztn şu çocuğu doğurayım alim olup çıkacam:) evet zararları olabilir. ona benzer bir aletle sağlık ocağında dinlediler. kadın bulmaya çalıştı fln. evet bende dikkat ettim sesinin dinleyip hemen kısıyor.cnmcım senin bebiş alıo galiba. benimde ben:) arkadaşımda 9.ayında 7 kilo aldı toplamda endişelenme. yatarken bir kase yoğurt mümkünse ev yoğurdu ye. iştahsız bile olsan et balık ye. dün bir kadın gördüm drda elinde badem cevizle geziodu:) bende çocuk 3-4 gün geri çıktı ya. nette hergün muz ve yumurta yiyin yazıo. iyi bakamadım yavruma galiba:( benimde 27 ağustosda 2.düzey ultrasona gidecem profa yönlendirdi. tüp bebek olduğu için iice baksın die. umarım güzel haberlerle geliriz. bazı gebeliklerde anne bazılarında çocuk alırmış sen kalsiyumunu eksik etme bir daha gidersen kan sayımıda yaptır sağlık ocağında bana yaptılar kansızlıkta iştahsızlık yapıyor. benim kanım 19 olmuş hemoglobin ondan açıldı. önceleri çok kansızlık vardı. bir ihtimal o olabilir iştahsızlık yapıyor çünkü kansızlık.

slm arkadaşlar. heni topikte sayfalar arasında gezerken bi kutucuk açılıyordu. orda bebeğin ne zaman doğacağını yazıyosun, bebeğin gün gün gelişimi yazıyordu. onun adresini bilen varsa verebilirmi

kızlar angelsounds u e-bebek den aldım,pille çalışıyor, dr sordum, perinotaloga da sordum zararı olmaz dediler, her akşam 3-4 dk dinliyorum bebeği, psikolojime acayip iyi geliyor, çok da net duyuluyor ses, kesenin içindeli su sesi bile hareket ettikçe gluk gluk duyuluyor, sağ tarafta atardamar sesi de fışşş fıışşş , çok zevkli, eşimle ben sırayla dinliyoruz.
mucizebekliyorum, biraz daha iyi beslen :49:cnm ama bu kadar takma kafaya bir sonraki ultrasonda fark kapanır. Bana drum ağrılar için kalsiyum desteği de verdi, benim de ara ara çok şiddetli baş ağrılarım oluyor. Huzursuz bacak sendromu varmış bende muslera nın kremini önerdi.

selam kızlar nasılsınız?
karın bölgesi için ne kullanıyorsunuz?
ben jhonson bebe yağı, kakao yağı ve badem yağına başladım. Çok su içiyorum çatlama olmasın diye. Bacaklarıma çok fazla kramp giriyor, belim çok ağrıyor galiba vucudumda yeterince kalsiyum ve magnezyum yuk, vitamin ve magnezyum almama rağmen çok fazla ağrım var, bu akşam dra gidip durumu anlatacağım ek birşeyler versin. Bebeğin kalp atışlarını dinlemek için angelsounds denen bir alet aldım, çok net duyuluyor kalp atışı çok güzelll tavsiye ederim.Bu arada sıcaklar da çok zor zorluyor beni sizde durumlar nasıl? biraz daha fazla yazalım daha aktif yapalım topiğimizi:)

slm :3: ben kullanhmıyorum şimdilik karın bölgem için bir şey. ama aklımda haftaya doktora gittiğimde soracağım acı badem yağı ve kakao yağını önerdi kullananlar ve aktarlar... eczacı arkadaşım var ona sordum bi krem soledi gel vereyim dedi ama ben gidemedim sıcaklardan maalesef
ben 17. haftadayım şuan sadece elevit kullanıyorum magnezyum ve kalsiyuma büyük olasılıkla bayramdan sonraki kontrolllerde başlayacağız
bide dediğin aleti bende almayı düşündüm ama doktorlarım hiç önermedi ben iki farklı doktora giddiyorum. eğer çok merak ediyorsan steteskop alıp onunla dinle dedi. çünkü normalde bile kalp atışlarını o kadar kısa dinletiyorlar ki çok zaralıymış bu bebeğin kalp sağlıpı için. kalpin ısısının artmasına sebep oluyormuş ama steteskop alabilirsin dedi... ama ben şunu fark ettim sırt üstü uzanıpp ayaklarını hafif toplayıp yastık koyunca altında karnıma dikkatli baktığımda kalp atışını görebilihyorum pıt pıt kalp atışı belli oluyor rahatlatıyor ben

hgerçekten çok hareketsiz sönük bi topik ben uzun zamandır bakıyordum kimse yazmıyordu iyi oldu hgeldiğiniz çok sevindşm aktif bi topikimiz olsun artık :46::46:

gözün aydın kızın olacakmış benim de kız rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... inşallah bebeğin sağlıkla gelşir canım merak etme bazı ultrason aletlerinde zaten bir hafta oynayabiliyor ölçümler farklı çıkarbiliyor için rahat olsun sağlıkla doğar inşallah kızınn.... baş ağrılarım benim de çok oluyor bide burun kanamam çok oluyor bunlar normalmiş. hamilelikler kan basıncımız arttığı için baş ağrısı ve burun kanmasına sebep olurmuş. ben buzla sakinliyorum başım ağrımaya başlayınca hemen buz kalıplarını başıma koyuyorum bi süre sonra rahatlıyorum belki sizde de işe yarar kızlar ilaç kullanmaktan daha iyidir bence

ben daha hiç kilo almadım hatta hamileliğin başından bu yana dört kilo verdim onları da almadım bebeğim gayet iyiydi en son kontrolde 15+3 de gitmiştim 16+2 çıktı çok iyi demişti doktorum kilo almaman ayrı bi güzellikk demişti ama artık karnım çıkıyor sanırım belli olmaya başladı :9::9: tabi bu bana acayip bi keyif veriyor ... bende senin gibiyim hiç iştahım yok hiç yemesem hiç aklıma gelmiyor... çok acıkkınca midem bulanıyor hada çok çıkarıhyorum o yüzden yiyorum bide şekerim tansiyonum çok çabuk düşüyor o yüzden yiyorum yoksa yemem bende :17::17:

slm :3: ben kullanhmıyorum şimdilik karın bölgem için bir şey. ama aklımda haftaya doktora gittiğimde soracağım acı badem yağı ve kakao yağını önerdi kullananlar ve aktarlar... eczacı arkadaşım var ona sordum bi krem soledi gel vereyim dedi ama ben gidemedim sıcaklardan maalesef
ben 17. haftadayım şuan sadece elevit kullanıyorum magnezyum ve kalsiyuma büyük olasılıkla bayramdan sonraki kontrolllerde başlayacağız
bide dediğin aleti bende almayı düşündüm ama doktorlarım hiç önermedi ben iki farklı doktora giddiyorum. eğer çok merak ediyorsan steteskop alıp onunla dinle dedi. çünkü normalde bile kalp atışlarını o kadar kısa dinletiyorlar ki çok zaralıymış bu bebeğin kalp sağlıpı için. kalpin ısısının artmasına sebep oluyormuş ama steteskop alabilirsin dedi... ama ben şunu fark ettim sırt üstü uzanıpp ayaklarını hafif toplayıp yastık koyunca altında karnıma dikkatli baktığımda kalp atışını görebilihyorum pıt pıt kalp atışı belli oluyor rahatlatıyor ben

hgerçekten çok hareketsiz sönük bi topik ben uzun zamandır bakıyordum kimse yazmıyordu iyi oldu hgeldiğiniz çok sevindşm aktif bi topikimiz olsun artık :46::46:

gözün aydın kızın olacakmış benim de kız rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... inşallah bebeğin sağlıkla gelşir canım merak etme bazı ultrason aletlerinde zaten bir hafta oynayabiliyor ölçümler farklı çıkarbiliyor için rahat olsun sağlıkla doğar inşallah kızınn.... baş ağrılarım benim de çok oluyor bide burun kanamam çok oluyor bunlar normalmiş. hamilelikler kan basıncımız arttığı için baş ağrısı ve burun kanmasına sebep olurmuş. ben buzla sakinliyorum başım ağrımaya başlayınca hemen buz kalıplarını başıma koyuyorum bi süre sonra rahatlıyorum belki sizde de işe yarar kızlar ilaç kullanmaktan daha iyidir bence

ben daha hiç kilo almadım hatta hamileliğin başından bu yana dört kilo verdim onları da almadım bebeğim gayet iyiydi en son kontrolde 15+3 de gitmiştim 16+2 çıktı çok iyi demişti doktorum kilo almaman ayrı bi güzellikk demişti ama artık karnım çıkıyor sanırım belli olmaya başladı :9::9: tabi bu bana acayip bi keyif veriyor ... bende senin gibiyim hiç iştahım yok hiç yemesem hiç aklıma gelmiyor... çok acıkkınca midem bulanıyor hada çok çıkarıhyorum o yüzden yiyorum bide şekerim tansiyonum çok çabuk düşüyor o yüzden yiyorum yoksa yemem bende :17::17:

güzel dileklerin için sağol cnm. bu arada profil resmine bayıldım:)

merhaba arkadaşlar uzun zamandır bakmıyordum yavaş yavaş cinsiyetler belli olmuş.herkez inş.hayırlı olsun :))
benim de kızım olucak inş.zaman ne çabuk geçiyor 5.5 aylık olduk bile anlamadan geçti .çok şükür ki iyi gidiyor hamilelik bebekde normal çok şükür.kramplar benimde başladı. iki bacağımın arkasısa et kesiği oldu kramplar yüzünden.olsun bu kadar olacak kucağımıza alalım bebişlerimizi hepsi geçicek inş.

hoşçakalın...bebişlerinize iyi bakın :)):49:

benimde bebeğimin cinsiyeti belli oldu.bacak kıramplarım iyice arttı.geceleri uykusuzluk vs vs.ama benim daha büyük bir sorunum var yaşadığım şehre taşınalı 3 ay oldu.doktorum değişti haliyle.özel bir hastaneye gidiyordum.eşim işinden izin almakta zorlanıyordu.her gittiğimizde randevu saatinden saatlerce sonra muayene olabiliyorduk.eşimde bu durumun bizim için zor olduğunu söyledi. dün doktorum ben ultrason için hazırlanırken bana benden elektirik alamadığını ve başka üzücü şeyler söyledi.doğumuma 20 gün kalmış bütün dünyam başıma yıkıldı şekerim 200 küsürlere fırladı hala yazarken ağlıyorum ve hala bir doktor bulabilmiş değilim.

merhaba 7 seneden sonra 4 tup denememde kızıma hamıle kaldım kucagıma almak nasıp olursa
sızlerın bebekleri hayırlı olsun saglıcakla kucagınıza alırsın inş
ben kızıma ısım arıyom bu aralar bırde onunla ılgılı olan alışverışlerı yapıyorum
ve kendımle ılgılı alışverışlerı
yapacam kısmetse neler alayım fıkır verırmısınız hasta bezi sut sagma makına si poşetleri ateş ölçer etc gıbı

sizin adınıza çok sevindim.dilerim hepimiz meleklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız.ben kızım olacağını düşünerek bir isim bulmuştum.YÜSRA cennet demek ve bir kaç tane yüsra tanıyorum beyaz tenli ve çok güzel kızlar.

tırnak makası bebek eldiveni alkolsüz ıslak mendil bebek bezi sabun pişik kremi cilt nemlendiricisi bebek yağı şampuan puset küvet bakım yatağı küvet filesi dönence bebek için alabilirsiniz.kendiniz için ise emzirme sütyeni ve göğüs pedi alabilirsiniz çok lazım oluyor.

Back
X