selam kızlar nasılsınız?
karın bölgesi için ne kullanıyorsunuz?
ben jhonson bebe yağı, kakao yağı ve badem yağına başladım. Çok su içiyorum çatlama olmasın diye. Bacaklarıma çok fazla kramp giriyor, belim çok ağrıyor galiba vucudumda yeterince kalsiyum ve magnezyum yuk, vitamin ve magnezyum almama rağmen çok fazla ağrım var, bu akşam dra gidip durumu anlatacağım ek birşeyler versin. Bebeğin kalp atışlarını dinlemek için angelsounds denen bir alet aldım, çok net duyuluyor kalp atışı çok güzelll tavsiye ederim.Bu arada sıcaklar da çok zor zorluyor beni sizde durumlar nasıl? biraz daha fazla yazalım daha aktif yapalım topiğimizi:)
merhaba; evet hadi kızlar aktifleşin herkeste bir tembellik:) ben mustela kullanıyorum çatlaklar için. ama aklıma geldikçe:) benimde kramplarım oluyordu bana akşam yatarken yoğurt ye dedi. her akşam bir kase yoğurt yiyorum yatamdan sabahta süt 1 bardak. nerden aldın o aleti merak ettim. benimde dün kontrolüm vardı bebeğim kesin kız olacak Allah ansip ederse. Yalnız 19 haftalık olması gerekirken 18+3 bu farkın açılmaması önemli dedi dr. umarım bir sorun olmaz. kafama takmama çalışıyorum. başım tutuyor çünkü. onun dışında aşırı baş ağrılarım gene devam ediyor boynuma jel sürüp egzersiz yapıyorum dr tavsiyesine göre. biraz hızlı kilo almışım. bebişte az